Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sorma her izin günü programlamış gibi kendini. bi laf yetiyo benim bütün günümün içine etmeye
Bizim de evde soğuk rüzgarlar esiyor , ne zaman oturup hesap kitap yapmamız gerekse evde küçük çaplı bir savaş çıkıyor. Bugün regl öncesinin verdiği çirkeflik artı ekstra sinirle günün kazananı benim :) heyytttttt !!

@MiuLego ameliyat yarın sabaha kaldı hastanedeyken muz süt yapayım diyorum nasıl olur bugünün menüsünü vereyim dışarda olduğum için istediğim gibi olmadı
Çarşamba menüsü
Öğlen 12.30
İki yumurta
Donates salatalık
4-5 zeytin
Bi kk peynir
Kabak biber tost
Akşam 18:00
Ayran aşı
Yumurtalı fasulye
Su 2 spor 30 dk tempolu 30 dk normal yürüyüş
nehirnil111

Son düzenleme:
Yarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım

Ben galp senin büyük oğlan
Ne tatlı yaa

Geçmiş olsun, bol şifalar eşine..

Şimdi işim bitti yattım sabah 7 de kalkış yarın da çok yoğun bir gün bir de kızı da alacağım yanima anam yok k.valideden fayda yokkk bir de kalkmış senin işyerinde duruyorsa iyi bari dedi geçen gün çok şey derdim de sustum...

Neyse gece gece geldiler yine

Herkese iyi geceler bu hafta da bomba gibi geleceğim insallah

Canım çok geçmiş olsunnn Rabbim hayırlısı ile ameliyattan güzel çıkmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…