Piiiiii
Yanlış hatırlamışım
Olsun deliye her gün bayram
Hepfite her gün Doğum günüsü
Iyiyim kuzucumSağol kuzucum
Sen nasılsın iyi misin
Eşşek kadar hamam bocukleri solucanlar var içinde, nasıl sonradan gördünBenimde tam canım çekiyordu ki böcükleri gördüm..
Ev ev değil jurasic park mübarekIyiyim kuzucumsabahın köründe kedi, hamster ve güvercin bir haftalik mama ve suyunu ayarladım, konyaya gidiom
Tuzlu yemem cok tuzla aram yok pek belki regl olucagimdir bugun iyi gordm tartiyi bakalim yarinda iyi olur inSaallah tSkr ederimBelki olacaksindir kuzum menülerin çok kötü değil sporun var ya tuzlu yiyorsun ya çok uykusuz kalıyorsun yada regl olacaksın balim
Diyette çikolatalı gördüm valla :))Eşşek kadar hamam bocukleri solucanlar var içinde, nasıl sonradan gördün
Şimdiden geçmiş olsun canımYarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Banyoya çikilattan aqua park yaptırdım sen ne diyosunMezuniyette noluyo mezun olan pasta yiyomu yada pizza
Cnm listeye giren ideal kilosuna gelince mezun oluyorMezuniyette noluyo mezun olan pasta yiyomu yada pizza
FarkettimCanım kimi aldın takibe bu özgenin adresi değil ki
Oldu bak
@MiuLego ameliyat yarın sabaha kaldı hastanedeyken muz süt yapayım diyorum nasıl olur bugünün menüsünü vereyim dışarda olduğum için istediğim gibi olmadı
Çarşamba menüsü
Öğlen 12.30
İki yumurta
Donates salatalık
4-5 zeytin
Bi kk peynir
Kabak biber tost
Akşam 18:00
Ayran aşı
Yumurtalı fasulye
Su 2 spor 30 dk tempolu 30 dk normal yürüyüş
nehirnil111
Hoş geldin :) @MiuLegoMerhabalar; çok eskilerden mimu ben
İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Çok sexy mayolar da varYok be kuzu rahat edemem ben don sütyenle yüzüyo gibi
Herif alim sana diyo bikini ama benim önce kabullenmem lazımÇok sexy mayolar da var
Ben de bunun bukle belirginleştiresiniz aldım, 1 kere kullandım Harun Kolçak gibi oldum
Tankını ile başla bence önce göbek hafif açılır yüzmesi kolayOnu önce bi zihnimde kendime kabullendirmem lazım. Anca seneye belki
VuuuuuuBanyoya çikilattan aqua park yaptırdım sen ne diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?