Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ne yaparsınız bugün niyetliyim sabah kalkınca yarım saat sonra tartildim beni tartı dedi ve 3 gündür wc de yok ne yapmalıyım bı fikir verin hele
Iftar oncesine kadar epey iner merak etme.mest cayi al hemen bugun iftardan sonra ic

Merhabalar; çok eskilerden mimu ben

İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Hoş geldin mimu..

seni tanıyorum .. nasıl dersen aus la konuşurduk.. boy pos maşallah derdi ay yanlış mı hatırlıyorum ilk sayfada şarkın da var hala

tabi ki var yerimiz olmaz mı hele ki takımın eski üyesi gelmişse .. hoşgeldin

buradayım sabah papatyam çok yorgunum eflalim ben ya nasıl kendime geleceğim bilmiyorum

Geçmiş olsun, bol şifalar eşine..
Çok teşekkürler canım
Canım çok geçmiş olsunnn Rabbim hayırlısı ile ameliyattan güzel çıkmasını nasip etsin
Amiin inşallah Çok teşekkürler canım
Evet ahu gözlü güzel kadın
Ay ne güzel ne güzel teşekkür ederim örtmenin simanda hiç yabancı gelmedi valla sanki tanış gibiyim
Geçmiş olsun canim
Çok teşekkürler :kalp:
Şimdiden geçmiş olsun canım
Sağol eflalim
Farkettim

Oldu bak

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı
Sağol canım fıtık ameliyatı olacak..
Merhabalar; çok eskilerden mimu ben

İmzamda yazan başarı hikayesine ulaşmış ama 1. 5 sene de tekrar başa dönmeye 5 kala aklı başına gelmiş biriyim:) herkese selamlar aranızda yer var mı:)
Vaaay benim selvi boylu sülünüm gelmiş.taze gelin..eşle yedin de yedin demi..79 olduğuna bakmayın arkadaşlar Mimu 1.80 var

Kim canım

Niye yorgunsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…