- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Çok geçmiş olsun kuzucumYa yüzerken ters hareket mi yaptım yoksa ıslak mayoyla rüzgar mı yedim naptım belim çok ağrıyo ya
Bizim de evde soğuk rüzgarlar esiyor , ne zaman oturup hesap kitap yapmamız gerekse evde küçük çaplı bir savaş çıkıyor. Bugün regl öncesinin verdiği çirkeflik artı ekstra sinirle günün kazananı benim :) heyytttttt !!
Geçmiş olsun canimYarın sabah eşim ameliyat olacak fıtıktan cumaya inşallah eve geçmiş olurum bugünden çocukları bıraktık eşimle fırsat bu fırsat dedik bahçeli tunalı gezdik en sonund güzel bi cafede kahveyle sonlandırdık flört dönemlerimize gittik çok güzeldi.inşallah yarını da sorunsuz atlatır benim canım hayat arkadaşım
Oyyy kıyamam ben sanaHer izin gününde olduğu gibi herifle gene papaz olduk konuşmuyozSağol kuzum kas gevşetici aldım akşam yarına iyi olurum inşallah
Oyyy kıyamam ben sanaherifleri boşayıp beraber yaşayalım mali
Aferim flo ez onu parçala ikiye biçBizim de evde soğuk rüzgarlar esiyor , ne zaman oturup hesap kitap yapmamız gerekse evde küçük çaplı bir savaş çıkıyor. Bugün regl öncesinin verdiği çirkeflik artı ekstra sinirle günün kazananı benim :) heyytttttt !!
Aynen anca can sıkıyorlar
Olur boşayalım zaten bi işe yaramıyolar
Yıkılmadım ayaktayım yenilmedim buradayımHaklı ama ,ya mali ne biçim menü olmuş o öyle, düşüp kalacaksın biryerde allah korusun
Ahhhaaaaaaa
Bir deli bir kuyuya yaş atmiş
Pişt höpfüt
Doğum günün kutlu olsun
Ahhaaa
Yaa tüh ya nasıl kaçırdım bu muhabbetleri
16’sı gibi kalmış aklımda
Yani bugün
hepfit
Doğum günün kutlu olsun
Canın böcekli çikolata mı istediİçime canavar kaçmış kızlar
İştah tavan, gözüm doymuyor, az önce hepfitin böcuklu çikiletasını gördüm canım istedi
Zaten hırma muhabbetine 5 tane gömdüm
3-5 de kiraz yedim
Regl beni çok fena çarpıyor yaw
Puhahaha @MiuLego kaçırma bunu, takımın şiiri olduYaw ağlama kız, burdan bir tane kargolayacağım bu gidişle
Şiir yazacakmış gibisin melek
Bak sana bir şiir yazayım
T am gün ağarınca
A aklıma düşersin
R uhum acır yokluğunu düşününce
T üm günümün neşe kaynağısın
I lık bir sevinç kaplar sayıları görünce
Benimde tam canım çekiyordu ki böcükleri gördüm..Canın böcekli çikolata mı istedi
Kedilerle köpuşden uzak dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?