Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam o saatte evde oluyorum ki kuzu ben o sebeple akşam saatleri e çok müdahale edemiyorum malesef. Sabah 1 yumurta yedim

5.32ydi gözümü kapatırken saat
Gözümü tekrar açtığımda 5.57ydi

Burnu acilmiyo
Soğan kestim koydum daha fayda etmedi
Serumfzyljk sktm aspiratorle temizledim yetmedi cok derinden geliyo ses
Nasil temizlenir ya
Acaba karabiber koklatip hapsurtsammi hapşırınca cikiyo bi

Canım illiadin pediatrik damla var mı evde herzaman bulundr böyle zamanlar için birebir. 3 gün üstsüste günde 2 kez 2 burun dliğine 2şer damla 1 gün ara ver sonra eğer düzelmezse bi 3 gn daha aynen uygula hiçbişeyi kalmaz. Geçmiş olsn inşallah

Uykusuz bir geceden günaydın... 2 saate geliyor bizde uyanalı.. bugün doktora götürücem oğlumu .. öksürüğü bir kesilmedi
Günaydn. Benim öksürük şurubun bal ve limon. Sürekli yediririm öyle oldğnda. Bir de burnuna serum fiz sık. Her bir burun deliğine 10 damla. Günde 4 5 kez.

Ben pembike kıyar mıyım hiç o benim saf masum aşgum

Bizim burda anız yakıyorlar şükür benim eşimgil yakmıyır böcekler hayvanlara yazık diye..
Bizim memlekette de yakarlar yaa babam hiç yakmaz hem canlılara yazık hem toprağın verimini azaltır der
Çok az çook sahur bi gıdım inşallah ayılıp bayılmadın
En azından akşam yemişsin
Puanın 9 pembikim
sahura son dakka kaldimda anca bunları yiyebilirim
Yok bee ne atılıp bayilmasi ben normalde sahur yapmazdım su içer yatardim çocuklu olduktan sonra başladım sahura

Bu mesajı şimdi gördüm ne ayıp çarşaf mıyım ben alıp topluyonuz beni

Yok kuzm oruçlu oluyorum kızımla çıkmak cok zor olur yakındada alacak yer yok
Tüh yaa ters zamana denk gelmis
Ooofff offf nezle olmus burun berbat tıkalı uyutmuyo yavrumu
geçmiş olsun balim

Günaydın kızçeleerrr
Günaydın canim
Uykusuz bir geceden günaydın... 2 saate geliyor bizde uyanalı.. bugün doktora götürücem oğlumu .. öksürüğü bir kesilmedi
sizede geçmiş olsun hippom

Canım evet iyi değil ama bu konuda eşim hiç destekçi değil ve sorun çıkarır. Önlisans a da izin vermedi gzli gzli başladm okudum sonra mecbur kaldı. Sınavlara giderken de çok söylendi nerden çıkardn diye. Ben onu dinlersem yerimde sayarm. Bi hedef koydm kndme artk okumak istiyorm. Artk onu dinlemek de istemiyorm. Başka türlü olsa keşke söylesem ama işte onun kafası evlendn çocğn oldu çocğnla ilgilen. Paraya ihtycn yok çalşmaya gerek yok. Benim kendi mesleğimi yapmama da izin vermedi. Ki kendi alanımdan atanmam zor. Fabrika ortamna filan da giremem. Oyüzden çareyi başka bölüm okumak da aradm

Menü güzel de kuzu akşam niye bişey yemedin ara öğün bile değil süt ve beş badem. Saat 13.30da yemişsin en son Beğenmedim puanın 6
Kuzum isten cikip kv ye gecince orda menude makarna vardı zaten salata yicektim artik saat 8 olmustu dedim gerek yok artik yemiyeyim

Tamam o 13te kahvaltı yapsan olmuyo mu peki.
Kuzum karbon almaya devam ettiğin sürece if etkisini göstermicektir. İf yapıyosun ama kilon düşmüyo sebebi aşırı aldığın basit karbonlar.
Bugün kahvaltı deneyeceğim annemle papaz olacağız gibi geliyor bakalım nasıl atlatacağız

Amin işin şakası. Ben de depremi yaşadım gözümün önünde binalar çöktü insan çığlıkları ile o çığlıkları hiç unutmam bi de sesimi duyan var mi lafı kalbimi parçalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…