Yine 4 alamadık gitti bu arada ben 16 8 yapıyorum ondan kahvaltı yok if programinda. 13.00 ile 20.00 arasi yiyorum sadece. Allahtan umut kesilmez yarın 4 alsam ona bile raziyim vallaAman yarabbim
O nasıl bi menü
Kahvaltı nerde çakıl
İzindeysen kahvaltı istiyorum
Zübeyir ne olaki
İnternette de bişe yazmıyo zübeyr diye
Bide akşam akşam kısır yemiş
Hemi de şehriye çorbasıyla
Çakıl annene hemen diyosunki ana ben diyetteyim bana sebze pişir
Su içmeye başlıyosun derhalsporuna puan veriyorum sadece. Puanın 3
Geçemedin çakıl üzgünüm
Kalan köfte olsunu kafan köfte olsun okudumKalan köfte olsun
Göfte galp Flo
Aman tanrım super aksiyon... severim aksiyonları şimdi seni kıskandım vallaEvet canım, neyse ki zararsız atlattık şükür
Minicik hayatıma bir sel, bir yangın, bir deprem,6 tane de araba kazası sağdırdım.. ha bir de kum fırtınası vardı, başka da birşey kalmadı işşallah
Daha önceki hayatımda kedi olduğumu düşünüyorum
AhhaaaaaaKalan köfte olsunu kafan köfte olsun okudumaha dedim flo niyeti bozdu kafamı ekmek arası yapıp yiycek
Evlerden ırak ya rabbim
Tamam o 13te kahvaltı yapsan olmuyo mu peki.Yine 4 alamadık gitti bu arada ben 16 8 yapıyorum ondan kahvaltı yok if programinda. 13.00 ile 20.00 arasi yiyorum sadece. Allahtan umut kesilmez yarın 4 alsam ona bile raziyim valla
Kuzu hiç kıskanma hoş şeyler değil.. aksiyon başka şeylerde olsun, motorla gezme , paraşütle atlama falan..Aman tanrım super aksiyon... severim aksiyonları şimdi seni kıskandım valla
Yi beni yi beni ekmeen arasında yi lavaşa dürüp yiAhhaaaaaa
Açım mali böyle şakalar yapma, şakayla kaka karışır yapacaklarımdan mesul değilim
Neyse ki az kaldı, bir iki güne iştahım normale döner
(Döner dedim canım döner istedi)
Sana bir sır vereyim, yarın kardeşim geliyor bana şöbiyet getirecekYi beni yi beni ekmeen arasında yi lavaşa dürüp yi
Kuzum misafir vardi inanki evi topla kızı uyut derken fırsat bulamadm
Lavaş yok burda , neyle düreyimYi beni yi beni ekmeen arasında yi lavaşa dürüp yi
Piiiiii, bir öğünlük yemek bile etmez toplasanKuzum misafir vardi inanki evi topla kızı uyut derken fırsat bulamadm
Ama bu gün düzensiz oldu zaten tartilamicam diye
Sahur 1 bardak ayran
Iftar
1 kase şehriye cormasu
22.00 gibi
Yarim dan az şeftali
Az üzüm
Su 1.5 anca
Spor yok
Hic puanlama çok kötü biliyorum: (
Kuzm normalde yapmam böylePiiiiii, bir öğünlük yemek bile etmez toplasan
Kıtlık menüsü yapmayın böyle yaw, koruma nasıl olacak bu menüyle??
Sormayaydım keşkeKuzum misafir vardi inanki evi topla kızı uyut derken fırsat bulamadm
Ama bu gün düzensiz oldu zaten tartilamicam diye
Sahur 1 bardak ayran
Iftar
1 kase şehriye cormasu
22.00 gibi
Yarim dan az şeftali
Az üzüm
Su 1.5 anca
Spor yok
Hic puanlama çok kötü biliyorum: (
Tamam tortilla da olur accık şekerli ama olsun tadıma tat katar işte ne güzelLavaş yok burda , neyle düreyim
Tortilla var
Ekmek bulamazsanız pasta yiyin tarzında birşey oldu ama neyse
Ama olmaz ki böyle, hadi iftarı geçtim sahur 1 bardak ayran sadeceKuzm normalde yapmam böyle
Ama esim iftara gelemedi benimde canım bise istemedi zaten o an eltim bendeydi sadece corba içtim sonrada meyve
Yoksa çok düzensiz biliyorum
Elin portekizinde şöbiyeti nerden buldun hele
Senin tadına başka tad eklenmesine gerek yok minik şöbiyetim benimTamam tortilla da olur accık şekerli ama olsun tadıma tat katar işte ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?