Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yine 4 alamadık gitti bu arada ben 16 8 yapıyorum ondan kahvaltı yok if programinda. 13.00 ile 20.00 arasi yiyorum sadece. Allahtan umut kesilmez yarın 4 alsam ona bile raziyim valla

Aman tanrım super aksiyon... severim aksiyonları şimdi seni kıskandım valla

Kalan köfte olsunu kafan köfte olsun okudum aha dedim flo niyeti bozdu kafamı ekmek arası yapıp yiycek
Evlerden ırak ya rabbim
Ahhaaaaaa
Açım mali böyle şakalar yapma, şakayla kaka karışır yapacaklarımdan mesul değilim

Neyse ki az kaldı, bir iki güne iştahım normale döner
(Döner dedim canım döner istedi )

Yine 4 alamadık gitti bu arada ben 16 8 yapıyorum ondan kahvaltı yok if programinda. 13.00 ile 20.00 arasi yiyorum sadece. Allahtan umut kesilmez yarın 4 alsam ona bile raziyim valla
Tamam o 13te kahvaltı yapsan olmuyo mu peki.
Kuzum karbon almaya devam ettiğin sürece if etkisini göstermicektir. İf yapıyosun ama kilon düşmüyo sebebi aşırı aldığın basit karbonlar.

Aman tanrım super aksiyon... severim aksiyonları şimdi seni kıskandım valla
Kuzu hiç kıskanma hoş şeyler değil.. aksiyon başka şeylerde olsun, motorla gezme , paraşütle atlama falan..
Depremden sonra 1 sene yüksek seslerden ürktüm,yangını daha yeni atlattım, duman görünce hala bir korku kaplıyor wallahi
Allah kimseye yaşatmasın

Kuzum misafir vardi inanki evi topla kızı uyut derken fırsat bulamadm

Ama bu gün düzensiz oldu zaten tartilamicam diye

Sahur 1 bardak ayran

Iftar
1 kase şehriye cormasu

22.00 gibi
Yarim dan az şeftali
Az üzüm

Su 1.5 anca
Spor yok
Hic puanlama çok kötü biliyorum: (

Piiiiii, bir öğünlük yemek bile etmez toplasan
Kıtlık menüsü yapmayın böyle yaw, koruma nasıl olacak bu menüyle??

Piiiiii, bir öğünlük yemek bile etmez toplasan
Kıtlık menüsü yapmayın böyle yaw, koruma nasıl olacak bu menüyle??
Kuzm normalde yapmam böyle
Ama esim iftara gelemedi benimde canım bise istemedi zaten o an eltim bendeydi sadece corba içtim sonrada meyve

Yoksa çok düzensiz biliyorum

Sormayaydım keşke
Hadi karbonu perşembeyi geçtim oruçsun melek bi kase çorbayla durulur mu hiçbişey yememişsin olmazki böyle. Bu şekilde sağlığından olursun. Hiçbişey ve hiçkimse sağlığından önemli değil lütfen yediklerine dikkat et rica ediyorum

Kuzm normalde yapmam böyle
Ama esim iftara gelemedi benimde canım bise istemedi zaten o an eltim bendeydi sadece corba içtim sonrada meyve

Yoksa çok düzensiz biliyorum
Ama olmaz ki böyle, hadi iftarı geçtim sahur 1 bardak ayran sadece
Canım gündüzden diğer günün menüsünü hazırla kafandan, böyle boş geçirme günü, sahuru da atlama lütfen

Bak şimdi gece acıkacaksın O daha kötü

Elin portekizinde şöbiyeti nerden buldun hele
Ben onaylıyorum ama gene sen miuya sor ama özelden sor böyle ortalık yerde ilan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…