Tebrikler ballı çörekim az da olsa eksi gelmiş tatilde almadan gel emiohaaa nilişkomu geçti
ailecek şaşkınız
yaaaİnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım benim
Sağol ballı çörekim çok şükür ucundan göründü 51Amin inşallah hayırlı günlerimiz olsun
İşte bu be harikasınYoo ben 52 geldim ama seni zayıflattım ya şimdi gönül rahatlığıyla bayram tatiline çıkabilirim haftaya cumaya kadar aynı kiloda kal
Aynen sapıtırım benÇok mutlu oldum iyi oldu ki sen bayramda sapıtırsın en azından öncelik olsun haftaya 52 gör anca
Günaydın canımGünaydın
tatilde bol yüzüp sıkılaşmak istiyorum ama anne yemekleri işte nasıl dayanıcam kiTebrikler ballı çörekim az da olsa eksi gelmiş tatilde almadan gel emi
Ooo çok iyi oluryapıcam yapıcam
eşimide ikna eder gibi oldum, ekim ayı gibi zumbalıplatesli bi yerde en azından 1 ay spora gitmeyi planlıyorum bakalım
İyi ki yaptık iyi ki bende regli durumunu atlatayım hemen gelirim yamacınayaaaiyiki de yaptık böyle yoksa ben bu rahatlıkla ohhoooo
Sağol nehirim
Aynen sapıtırım ben
İnşallah çok sapıtmam
tatilde bol yüzüp sıkılaşmak istiyorum ama anne yemekleri işte nasıl dayanıcam ki
Anaa sende mi menüler :)Senin detoksunu yirim
4mil leslie şişirmez inşallah kuzu
Puanın 10
Canım ben yazmıştım hatta seni etiketledim ama bir daha yazayım
Göremedim kuzu etiketin gelmedi ama olsun sporun harika yaCanım ben yazmıştım hatta seni etiketledim ama bir daha yazayım
90 dk tempolu yüzme
Gördüm ve dialoga bayıldımGösterdim
İç likmi ikmik
Kahvaltıda pattisli yumurta
sonra nehirden şişkoyum
Allahtan korumadasın
Puanın 8
Göremedim kuzu etiketin gelmedi ama olsun sporun harika ya
Miu bakamaz dedim dün çok yoruldu garibim o yüzden baktım menülere.Anaa sende mi menüler :)
Şimdi de yapıcam leslie inşaallah sisirmemiştir. 5 mil di kız :)))
Ya çok üzücüAmin işin şakası. Ben de depremi yaşadım gözümün önünde binalar çöktü insan çığlıkları ile o çığlıkları hiç unutmam bi de sesimi duyan var mi lafı kalbimi parçalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?