Sabah caanım hiçbir şey istemiyor bazenKahvaltı zayıf, ekmek yemiyosan 2 yumurta ye,zeytin yeşillik falan ekle, Çorba ne çorbası minnakım? şehriye mercimek falansa olmaz karbon
Su okey
90 dk yüzme şişirmez inşallah
Puanın 8
Tüh canım ya üzüldümSelam kızlar ben geldim.. begümcüm matemtikcim sormşsnz sağoln. İlk sonucu görünce çok üzüldüm baya modum düştü buraya gelemedm. İst 265 puanla kapamş ben 261 almşmbaşarı sırası da tutmuyor çok fark var. Öyle çok üzüldm ama içimde hala bi umut vat.
Kocaeliyi tutma ihtimali var ama kocam izin vermiyor ona da. Gizli gizli tercih etcem ama 1 sene daha kaybetmek istemiyorm.
Sınavı bekledm şimdi de bian önce terchler olsn açıklansn istyrm of off bu yaz da böyle geçti
@matematik61
@begum75
Onu bende yapıyorum ortaya karışık, dün net yoktu pc de olanla yaptım :)Miu bakamaz dedim dün çok yoruldu garibim o yüzden baktım menülere.
Ben tek videodan yapmıyom ya ortaya mix oluyo leslieler ondan 4 diye şeyettiydim olsun beş olsun
Gördüümm nehiri sahalara gömen ördeeekk
Nehiri geçtim
Seni etiketleyeceğim anladım
Tipini yerim
Canım her ameliyat zordur mutlaka ağrısı olur, üzülme çabuk toparlanır inşaallah. En basiti elimiz kesilse nasıl acıyor, ameliyat daha büyük kat kat kesik sonuçta.Sağolun kızlar ameliyat sonrası çok ağrısı oldu çocuk gibi ağladı ya belki narkozunda etkisi vardı bilmiyorum neyse geçer inşallah Allah ın izniyle
ay açlıktan da öldüm ya Perşembe Perşembe iyi denk geldi
Geçen hafta 52.6
Bugün 51.6
Fark -1
Yüzde 1.90
Eki Görüntüle 2180306 @MiuLego
nehirnil111
Nehir kesin 51.5 gelecek
Tebrikler canım
Nehiri geçtim
Seni etiketleyeceğim anladım
Tipini yerim
Ahahahha inşallah o günler de gelecekHayırlı sabahlar, başım dönüyor ya hu.
Ayyy gece boyu tartıldım durdum rüyamdaperşembe kabusları en son 54 u gördüm rüyamda
Gördüümm nehiri sahalara gömen ördeeekk
İnşallah sende istediğin kiloya ulaşırsın canım benim
Sağol ballı çörekim çok şükür ucundan göründü 51Amin inşallah hayırlı günlerimiz olsun
İşte bu be harikasınYoo ben 52 geldim ama seni zayıflattım ya şimdi gönül rahatlığıyla bayram tatiline çıkabilirim haftaya cumaya kadar aynı kiloda kal
Sende iki kere için niye izin vermiyor li beraber gidebilirsiniz. O kadar okumuşsun bir şey dememişRazı olacağnı sanmıyorm cnm net kararnı söyledi o. Ama dinlemeyecğm terch yapacağm. Senede 2 kez okula sınava gidicm gizleyeblrm diye düşnyrm
Hep o anne yemekleritatilde bol yüzüp sıkılaşmak istiyorum ama anne yemekleri işte nasıl dayanıcam ki
tşk ederim balımTebrikler canım
Ahahahha inşallah o günler de gelecek
Ben onun adına çok mutluyum regli dönemim yapacak bir şey yok da sana ne oluyor kırıştırmak iyi geldi herhalde
Eki Görüntüle 2180308
Acı ortak oluyor o zamanlarda hep birlikte umutla enkazın basında bekliyorsun 1 can 1 candır diye 72 saat bekledik umutla 3 kişi cikti onda bile insanlar o kadar mutlu olmuştu ki sonuçta akraban olmasa da komşun oluyor hergun görüp selam verdiğin kişi oluyor.allah kimseye acısını unutturacak daha büyük açılar vermesinYa çok üzücübiz kmlerce uzakta olmamıza rağmen unutamadık o günü. Siz kimbilir ne travmalar yaşadınız
Mali sabah erkenden hastaneye geldik biliyodum bişey yiyemeyeceğimi bari detoks olsun dedim muz süt aldım ama çok zorlandım başım falan döndü ama hazır yemek yememek için dayandım suuuda devam ettim gecenin ilerleyen vakitlerdeAhucum geçmiş olsun allah şifa versin.
Menünü anlamadım detoks mu yaptın ne yaptın anam sen :))
Listedesin suyu biraz daha iç kuzum, en azından iki bardak daha.
Puanın 8
Saat 6 7 gibi yiyosan kahvaltı canın istememeni anlarım ben de yiyemiyodum çalışırken. Ama 9-10 gibiyse kahvaltını sağlam yap kuzuSabah caanım hiçbir şey istemiyor bazenBunları da sırf yemek için yedim..
Çorba domates çorbasıydı malimİnşallah şişirmemiştir öğlen erken yüzdüm ama
Koşturmacalı günde detoks fena yapıyo ya işyerindeyken beni de çok sarsıyoduMali sabah erkenden hastaneye geldik biliyodum bişey yiyemeyeceğimi bari detoks olsun dedim muz süt aldım ama çok zorlandım başım falan döndü ama hazır yemek yememek için dayandım suuuda devam ettim gecenin ilerleyen vakitlerde
Hee canimKızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?