Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kahvaltı zayıf, ekmek yemiyosan 2 yumurta ye,zeytin yeşillik falan ekle, Çorba ne çorbası minnakım? şehriye mercimek falansa olmaz karbon
Su okey
90 dk yüzme şişirmez inşallah
Puanın 8
Sabah caanım hiçbir şey istemiyor bazen Bunları da sırf yemek için yedim..
Çorba domates çorbasıydı malim İnşallah şişirmemiştir öğlen erken yüzdüm ama

Tüh canım ya üzüldüm

Miu bakamaz dedim dün çok yoruldu garibim o yüzden baktım menülere.
Ben tek videodan yapmıyom ya ortaya mix oluyo leslieler ondan 4 diye şeyettiydim olsun beş olsun
Onu bende yapıyorum ortaya karışık, dün net yoktu pc de olanla yaptım :)

Canım her ameliyat zordur mutlaka ağrısı olur, üzülme çabuk toparlanır inşaallah. En basiti elimiz kesilse nasıl acıyor, ameliyat daha büyük kat kat kesik sonuçta.

Bende dünkü kilonu bildireyim kizlar
Geçen hafta 74.4
Bu hafta 73.4
Fark -1
@MiuLego @hepfit
Tebrikler canım

Nehiri geçtim
Seni etiketleyeceğim anladım
Tipini yerim

Hayırlı sabahlar, başım dönüyor ya hu.
Ayyy gece boyu tartıldım durdum rüyamda perşembe kabusları en son 54 u gördüm rüyamda
Ahahahha inşallah o günler de gelecek
Gördüümm nehiri sahalara gömen ördeeekk

Ben onun adına çok mutluyum regli dönemim yapacak bir şey yok da sana ne oluyor kırıştırmak iyi geldi herhalde

Razı olacağnı sanmıyorm cnm net kararnı söyledi o. Ama dinlemeyecğm terch yapacağm. Senede 2 kez okula sınava gidicm gizleyeblrm diye düşnyrm
Sende iki kere için niye izin vermiyor li beraber gidebilirsiniz. O kadar okumuşsun bir şey dememiş

hELLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Listeyi hazır hale getirdim
bu sabah acil işlerim var halledeyim geleceğim

neeeee ördek nilişkodan zayıf mıymış

neeee simayın ölçümleri arası farklar mütüş müymüş vay be canlı göstergesiii sağlıklı hale dönmenin

neeeee pembik -1 miymiş

hepsini gördüm canlar ancak yazamıyorum

alıntılayınca güzelce yazarım

harika bildirimler gördüm şimdilik

ve simay üzülme kuzu ben de sabahın köründe tartılıyorum

o saatte bile eksi görüyorsak harikayız be

Ya çok üzücü biz kmlerce uzakta olmamıza rağmen unutamadık o günü. Siz kimbilir ne travmalar yaşadınız
Acı ortak oluyor o zamanlarda hep birlikte umutla enkazın basında bekliyorsun 1 can 1 candır diye 72 saat bekledik umutla 3 kişi cikti onda bile insanlar o kadar mutlu olmuştu ki sonuçta akraban olmasa da komşun oluyor hergun görüp selam verdiğin kişi oluyor.allah kimseye acısını unutturacak daha büyük açılar vermesin

Ahucum geçmiş olsun allah şifa versin.
Menünü anlamadım detoks mu yaptın ne yaptın anam sen :))
Listedesin suyu biraz daha iç kuzum, en azından iki bardak daha.
Puanın 8
Mali sabah erkenden hastaneye geldik biliyodum bişey yiyemeyeceğimi bari detoks olsun dedim muz süt aldım ama çok zorlandım başım falan döndü ama hazır yemek yememek için dayandım suuuda devam ettim gecenin ilerleyen vakitlerde

Sabah caanım hiçbir şey istemiyor bazen Bunları da sırf yemek için yedim..
Çorba domates çorbasıydı malim İnşallah şişirmemiştir öğlen erken yüzdüm ama
Saat 6 7 gibi yiyosan kahvaltı canın istememeni anlarım ben de yiyemiyodum çalışırken. Ama 9-10 gibiyse kahvaltını sağlam yap kuzu

Kızlar günaydın
Sabah 6’da uyandım bugün(3’de yatmıştım) hostelde kalan bir misafir epilepsi krizi geçirdi, onunla ilgilenirken su içtim, süt içtim, ama tartılamadım öncesinde...
Şimdi yine uyumayı deneyeceğim
, tartı bildiririm uyuyup uyanabilirsem ama nasıl olur sonuç hiç bir fikrim yok

Koşturmacalı günde detoks fena yapıyo ya işyerindeyken beni de çok sarsıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…