berna kahvaltıdaki zeytinin sosuna hunharca ekmek banarken heyecanla bildirimleri okuyup mesaj yazıyorduAllahim cildirmalik bildirimler goruyorum harikasiniz kizlarrrr
Evvetttt
Geçen hafta 84.9
Bu hafta.83.1
Fark: 1.8
Yüzdesi 2.12
Çok şükür hedef altı geldim ki dün wc yok ve regl de yok 40 gün oldu yine bunları da göze alalım di mi
@MiuLego Canım ciğerim
Kızlar sabah 6ya geliyordu kalktım gece de hiç uyumadım.. birazdan evden çıkıcaz oğlumu doktora götürücez o yüzden 8 gibi tartıldım maalesef.. daha iyi eksi bekliyordum dün daha iyiydi bugün daha da olur demiştim ama hem erken tartılma hem uykusuzluk ödemi eksi az oldu
Pazartesi 69.0
Cuma 68.5
Fark 0.5
Aslında hedefi tutturabilirdim ama
@MiuLego @hepfit
Oy midemde bir kara delik var, bu açlıkla uyuyamam, tartıldım az önce
Geçen hafta 53.8
Bu hafta 53.3
Fark 500 gram
(Reglin ikinci günü)
@MiuLegomatematik61 @hepfit
Günaydın güzeller, fitler, fıstıklar
Geçen hafta: 69.8
Bugün : 68.7
Fark : - 1.1
Yüzde : 1.57
79.9 u bari göreydin
olsun canım yine iyi vermişsin
Ondan sonraki cuma olacak canım bildirim, yüzde ikiye bölünecekHaftaya cuma bayram? Nasıl olacak kızlar. Valla sevindim ama çöldeki kutup ayısı şansı var bende
2 haftalık bildirimle mi yarışıcaz
tamamdır desire 3 hafta seni spor listesinden sileriz tatil dönüşü başlarsın yineDogru pzt idi, netice olarak eksiyim. Ama biliyorsunuz hedefim 54 idi. O yuzden 54 olup oyle koruyacagim canlar. Haftaya vurmayin beni
Whatsapp disinda asosyalim kaptanimbegum75 . 3 hafta izindeyim. Egzersiz listesinden izin istesem. Mutlaka yaparim ama listelik olmaz
Ask olsun pinar ben ekmek yiyor muyumberna kahvaltıdaki zeytinin sosuna hunharca ekmek banarken heyecanla bildirimleri okuyup mesaj yazıyordu
Her halükarda diyete devam zaten, Allah ne verdiyse artıkOndan sonraki cuma olacak canım bildirim, yüzde ikiye bölünecek
Comboya bakAsk olsun pinar ben ekmek yiyor muyum
Patatesli boregi kisira bandiriyor olabilirim ama
Her hafta en az %1 isterimİlk sayfada 10 maddelik liste kuralları var onlar dimi
Kolay yeaaa hallederiz
kilo alsaydın belki senle olabilirdik ama malesef zayıfsın tercihim değil
Hiç zayıf değilim bir kerem görüyorsun kalçalar yerindekilo alsaydın belki senle olabilirdik ama malesef zayıfsın tercihim değil
Tskrler banada bi tuhaf geldiMesajını görünce para birimi geliyor aklıma kız sıfırları sil at muhasebeciyim ben beynim karışıyor800 yazabilirsin sadece Tebrikler canım
Itiraf et mikemmelComboya bak
Aksam 79.900 du dedim sabaha daha duser sevindim sonra bi baktm fazla cikmisim hopladim zipladim anca bukadar dustu79.9 u bari göreydinkız git hopla zıpla düşer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?