Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçen cuma: 58.3
Bu cuma: 56.6
Fark: 1.7
Yüzde: 2.92

Hihahohu
:)))

(Dğn 56.4 tü ama bugün bele oldu. Sabah wc yoktu malesef şans işte)
İyi ya kaptan daha kaç olacak
Beni bekleme ben daha spor yapıp bekliyip 12 gibi bildiricem
Kolay gelsin canim
Mezun olucuk gönlğmün efendisi

Öbür efendisi eflal de mezun olucukkk

maliyi mezun etme kaptan erim erim erisin listede

Vay anasını süperrrrr

Sağol cnmmm

Baykuş ne cnm kuş mu olacaz biz
Hepinizi tebrik ediyorum, Neslihan eksin harika

Sağol cnm

Yaa herkesi alıntıladım ama hepsi niye çıkmadı ki herkese cokkk teşekkür ederim

Beni gaza getirenlere ayrıca teşekkür ederim içimden sağlıklı beslenme canavarını çıkardınız yaewww ben bile kendime inanamiyorum

Seni de cokkk tebrik ediyorum kuzum senin sayende iyiki varsın @MiuLego

En çok bana et en çok benim lafıma alındın

Artik 8 lerden kurtulmak istiyom kiz 7 ye odaklandim suan verdgm fazlada olsa 7 yi goremeynce uzuluyom
ACELE YOK zumrud
verdiğin kilodan zevk al mutlu ol ki motive olsun
800 az değil
1.5 su şişelik kilo kaybettin
az mı sence?
al eline de bir tart bakalım

Evettttt kizlar bugun itibariyle anneme geleli tam 4 hafta oldu.bir hafta daha buradayim o da bayram telasiyla cabucak gececek nasipse.Simcik memleket kilo analizi yapcam

4 hafta onceki bildirimim 56.3
Bugun 56.9

Yani anne evinde 4 hafta bana arti 600 olarak dönmüş. Bu benim icin guzel bisey çünkü hepimiz biliyoruz memleketlerin ne kadar tehlikeli oldugunu.Koruyabilecegime inaniyodum zaten Az hasarla dönmüş olacagim inşallah.

Anasini gorunce bile sisko olabilen @MiuLego ya duyurulur

Ben de gerçekten bu hafta neyin yarayıp neyinyaramadığını ne zaman nasıl beslenmek gerektiğini daha iyi anladım canım Gerçekten senin sizin eserinizim ve asla taviz vermeyeceğim devam cnm bayram da da mücadele edeceğim ananın evinde memlekette kuzenler ile toplamdan ta asla yok orada da daha çok spor yapma imkanım var bakalım

Bu arada evet ya gerçekten 7 lilere görmeme çok az kaldı wc çözersem regl de olursam batram sonrası görürüm diye düşünüyorum cnm

Destekleriniz için cokkk minnettarim iyi ki varsın ve iyi ki buraya gelmişim yoksa bu kadar iktidarlı ilerleyemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…