İyi o zaman ölene kadar zıporatar atar aynen
sporla gider
bebeğim iniyor işte sakince.. acele etme.. acele yok unutma sen koruyorsun öyle anlaştıkYaw 53’lü bildirim yapmak hiiç hoşuma gitmedi gerçekten de..
Acil kilo vermem lazım
hoşuma gittiYavaş gız kemiklerin batıyo
Bu arada öpeyim de yatayım artık,unuttum işte.. hatırlat bana emi perşembe akşamlaro
o haaaaaaaaaaaa
hem de bu anlattığın şekilde tartıya
hem de regl e
ve uykusuluğa
ve minnak kilona rağmen
-500
gel sarılalım
helal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu
kalk!
tamam balım şimdiden iyi tatiller
kuzu geçen cuma : 55.3 kilo idin
senin yazdığın pazartesi kilon:)
yani 1.9 eksidesin
İyi günde, kötü gündeahahahahahaseni yirim enerjiye bak
işte ben bele listeli istiyorum yaaaa
liste şartlarımı biliyorsun demi
bak bayram da geldi bozmazsın değil mi
listedekilerin canına okuyorum- ay pardon pek seviyorum biliyorsun demi
eriyip gidecek miyiz iyi günde kötü günde tatilde bayramda yılbaşında doğum gününde
söz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
evet bugün baykuşlar için mesaj atacağım kazene o yüzden hemen soruyorum kuzum. listeye aldıklarımı koza,neslihan,ahu dahil baykuş alacağım bir de bugün listeye eklenenlere)
Öyle ama koruyamadı kilo aldımbebeğim iniyor işte sakince.. acele etme.. acele yok unutma sen koruyorsun öyle anlaştık
Gunaydin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Guncel:53.4
Fark:0.3
Yuzde:%0.57
@MiuLego
Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatil
zaten hemen giremiyorsun listeye mimucum
senin geçmişe bir bakayım mezundun demi sen yoksa izinde mi?
her halükarda bekletirim zati biraz.. mezunsan mecburi en az 2 hafta deneme süresi var..izinde idiysen de belli şartları var yarışmada..
bunlar değil de seni tanımak birbirimize alışmak için biraz süre lazım liste için.. haftaya tartılmamak sorun değil kuzum.. sonraki hafta 2 haftalık kiloları alacağım zaten
Sağol kaptanım sizlere de hayırlı tatiller dinlenelim kaldığımız yerden devamhelal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu
kalk!
yani 1.9 eksidesin
hoşuma gitti
vurma kız 1.9 ekside aslında desire ama farkında değil
yanlış yazmış pazartesi kilosunu geçen cuma kilosu sanıyor
Ahahahahahahhahaİyi günde, kötü günde
Hastalıkta, sağlıkta kaptanişkom
İyi haber vereyim şerbetli tatlıdan nefret ederim(künefe hariç )
Eriyip mumlara dönücem sözzzzzzhem de o ucuz tek yakımlık pastane mumlarına
evet haklısın deneme süresini unuttum tabii ki ben buralarda olurum duruma göre sen beni alabilirsin:)
mezundum bendiplomam yandı çok mutsuzum inşallah toparlarım bırakmam...
Benden şişko musun kilon kaçAllahim cildirmalik bildirimler goruyorum harikasiniz kizlarrrr
Tabiii ki canım spora devam@MiuLego Kaptanım bayram tatiline girdiğim için gelemeyebilirim telefondan girsem de etiketlere tek tek cevap anca yazarım tabloyu spor için gelince dolduracağım pazartesi en geç paylaşmış olurum bugünün tablosunu da zaten akşam bitmeden paylaşacağım
koza16 @Ahu060812 @smykmy malipina @ozgemsiii @Esra_4378 Fıstıklar sporlara devam değil mi haftaya ben olmasam da girdiğiniz an bildirimlerinizi yapın ben notlarımı alacağım en geç pazartesi listeyi paylaşacağım Sporları aksatmak yok
helal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu
kalk!
yani 1.9 eksidesin
amin çok çok amin
desire sıkı spor yapıyosun ama biyandan da sıkı yedin galibanilişkom hemen furmuş seni,asla kaçırmaz
aynen önce inşallah güzel bir tatil,sonrada ekimde spor başkadır
desire instagramın varmı ablam?
Dogru pzt idi, netice olarak eksiyim. Ama biliyorsunuz hedefim 54 idi. O yuzden 54 olup oyle koruyacagim canlar. Haftaya vurmayin beniSağol kaptanım sizlere de hayırlı tatiller dinlenelim kaldığımız yerden devam
Anaaa bende diyorum ki artı gelmiş ne güzel yazıyorD3S1R3 kusura bakma canım azucuk vurdum tebrikler
Çok seviyorum siziTabiii ki canım spora devam
Dogru pzt idi, netice olarak eksiyim. Ama biliyorsunuz hedefim 54 idi. O yuzden 54 olup oyle koruyacagim canlar. Haftaya vurmayin beni
Whatsapp disinda asosyalim kaptanimbegum75 . 3 hafta izindeyim. Egzersiz listesinden izin istesem. Mutlaka yaparim ama listelik olmaz
Baykuşşşş oleyyahahahahahaseni yirim enerjiye bak
işte ben bele listeli istiyorum yaaaa
liste şartlarımı biliyorsun demi
bak bayram da geldi bozmazsın değil mi
listedekilerin canına okuyorum- ay pardon pek seviyorum biliyorsun demi
eriyip gidecek miyiz iyi günde kötü günde tatilde bayramda yılbaşında doğum gününde
söz müüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
(not: evet bugün baykuşlar için mesaj atacağım kazene o yüzden hemen soruyorum kuzum. listeye aldıklarımı koza,neslihan,ahu dahil baykuş alacağım bir de bugün listeye eklenenlere)
Tartilmadim ama siskoyum emin olabilirsin.Benden şişko musun kilon kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?