- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben kalanları iteliyom herife allahtan itiraz etmiyo tabağımda kalanları da veriyomÇünkü o yemekleri biz pişiyoruz bin bir zahmetle, kalınca kıyamıyoruz
Aynen öyle tabüne üzülmesi yahuuu
üzülmek yok
sevineceksin -200 var :)
Benimki inada yemez, ben diyet yüzünden yemiyorum ya bu ara gıcığına sen ye diyor, saklama kabına koyup kaldırıyorum mecburenBen kalanları iteliyom herife allahtan itiraz etmiyo tabağımda kalanları da veriyom
Ama kilo almamayı nasıl başarıyo anlamıyom
Spor bizde sıkıntı yok@MiuLego Kaptanım bayram tatiline girdiğim için gelemeyebilirim telefondan girsem de etiketlere tek tek cevap anca yazarım tabloyu spor için gelince dolduracağım pazartesi en geç paylaşmış olurum bugünün tablosunu da zaten akşam bitmeden paylaşacağım
koza16 Ahu060812 smykmy malipina @ozgemsiii Esra_4378 Fıstıklar sporlara devam değil mi haftaya ben olmasam da girdiğiniz an bildirimlerinizi yapın ben notlarımı alacağım en geç pazartesi listeyi paylaşacağım Sporları aksatmak yok
bende aynısını yapiyom canım ver benimkide öyle 170 boya 64 66 arası korur hiç yukarı çıktığını bilmemBen kalanları iteliyom herife allahtan itiraz etmiyo tabağımda kalanları da veriyom
Ama kilo almamayı nasıl başarıyo anlamıyom
ahahahahahaseni yirim enerjiye bakYaaa deli misin EVET EVET EVET  tabiki evlenirim seninle
Hep bu günü beklemiştim fikret
Baykuşlar mı alcan sen bana
Annemi arayıp haber vereyim hazırlık yapsın
Kadir Tuğcu :)Canım illiadin pediatrik damla var mı evde herzaman bulundr böyle zamanlar için birebir. 3 gün üstsüste günde 2 kez 2 burun dliğine 2şer damla 1 gün ara ver sonra eğer düzelmezse bi 3 gn daha aynen uygula hiçbişeyi kalmaz. Geçmiş olsn inşallah
Ooo gozun aydin. Afiyet olsunSana bir sır vereyim, yarın kardeşim geliyor bana şöbiyet getirecek
Gunaydınnnn
Sabahin 6 sinda tartilmak zorunda oldugum icin cok skknmm
Gecen hafta 69.2
Bu hafta 68.4
Fark 0.8 kg
Yüzde .1.15
... kilo yag su kas kilo fark kilo % vcttoplamincelme 20.07 72.1 29.9 50 32.4 ... ... ... 27.07 70.7 29 50.7 32.8 1.94 1.4 6.5cm 17.08 68.4 27.5 51.8 33.5 ... ... 7 cm
@MiuLego
nehirnil111
@hepfit
Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatilyapıcam yapıcam
eşimide ikna eder gibi oldum, ekim ayı gibi zumbalıplatesli bi yerde en azından 1 ay spora gitmeyi planlıyorum bakalım
Geçen hafta 52.6
Bugün 51.6
Fark -1
Yüzde 1.90
Eki Görüntüle 2180306 @MiuLego
nehirnil111
Nehir kesin 51.5 gelecek
Evvetttt
Geçen hafta 84.9
Bu hafta.83.1
Fark: 1.8
Yüzdesi 2.12
Çok şükür hedef altı geldim ki dün wc yok ve regl de yok 40 gün oldu yine bunları da göze alalım di mi
@MiuLego Canım ciğerim
Kızlar sabah 6ya geliyordu kalktım gece de hiç uyumadım.. birazdan evden çıkıcaz oğlumu doktora götürücez o yüzden 8 gibi tartıldım maalesef.. daha iyi eksi bekliyordum dün daha iyiydi bugün daha da olur demiştim ama hem erken tartılma hem uykusuzluk ödemi eksi az oldu
Pazartesi 69.0
Cuma 68.5
Fark 0.5
Aslında hedefi tutturabilirdim ama
@MiuLego @hepfit
Oy midemde bir kara delik var, bu açlıkla uyuyamam, tartıldım az önce
Geçen hafta 53.8
Bu hafta 53.3
Fark 500 gram
(Reglin ikinci günü)
@MiuLego @matematik61 @hepfit
Günaydın güzeller, fitler, fıstıklar
Geçen hafta: 69.8
Bugün : 68.7
Fark : - 1.1
Yüzde : 1.57
kız daha anam 2 hafta oldu gideli@MiuLego kaptanim sen ne zaman gidecen ananın yanina
Yavaş gız kemiklerin batıyoAllah razı olsun
iyi ki varsınilaç gibi geldi
Ördekle kırıştırsan da seviyorum seniSpor bizde sıkıntı yok
atar atar aynen@MiuLego ödemim var elimden anlıyorum tam yumruk yapamıyorum kapanmıyor , spor atar mı?
Gunaydin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun
Kilo bildirimi
Gecen cuma:53.1
Guncel:53.4
Fark:0.3
Yuzde:%0.57
@MiuLego
Ooo gozun aydin. Afiyet olsun
Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatil
Kilo bildirimi
@MiuLego
Ooo gozun aydin. Afiyet olsun
Cok guzel bir plan, gel ekim gel. Tabi once guzel bir tatil
Yaw 53’lü bildirim yapmak hiiç hoşuma gitmedi gerçekten de..unuttum işte.. hatırlat bana emi perşembe akşamlaro
o haaaaaaaaaaaa
hem de bu anlattığın şekilde tartıya
hem de regl e
ve uykusuluğa
ve minnak kilona rağmen
-500
gel sarılalım
hayırlısı kaptanimkız daha anam 2 hafta oldu gideli
baya var benim gitmeme iznim de az çünkü pembik
hayırlısı bakalım
helal be sabah sporuuuuuuuuuuuuuuu30 dk leslie bitti. 30 dk daha yapayım
kalk!Biri bana kalk desin çok güzel bildirimler geliyor maşallah ayrilipta işime kalkamıyorum
Amaaaan bugünde böyle olsun bee kaç gundur yoruldum bugünde oluruna birakacam
tamam balım şimdiden iyi tatiller@MiuLego Kaptanım bayram tatiline girdiğim için gelemeyebilirim telefondan girsem de etiketlere tek tek cevap anca yazarım tabloyu spor için gelince dolduracağım pazartesi en geç paylaşmış olurum bugünün tablosunu da zaten akşam bitmeden paylaşacağım
koza16 Ahu060812 smykmy malipina @ozgemsiii Esra_4378 Fıstıklar sporlara devam değil mi haftaya ben olmasam da girdiğiniz an bildirimlerinizi yapın ben notlarımı alacağım en geç pazartesi listeyi paylaşacağım Sporları aksatmak yok
Kilo bildirimi
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?