Yaaaaaaa ben de seni ve herkesi çoook seviyorum
En çok bana et en çok benim lafıma alındın
Baykuşşşş oleyy
vay vay vay vayyyyyyyyyyy
Kolay gelsin katyacığımSpor bitti, az da evi süpürüp sileyim iş çıkarayım kendimeellerim hala şiş
Evettttt kizlar bugun itibariyle anneme geleli tam 4 hafta oldu.bir hafta daha buradayim o da bayram telasiyla cabucak gececek nasipse.Simcik memleket kilo analizi yapcam
4 hafta onceki bildirimim 56.3
Bugun 56.9
Yani anne evinde 4 hafta bana arti 600 olarak dönmüş. Bu benim icin guzel bisey çünkü hepimiz biliyoruz memleketlerin ne kadar tehlikeli oldugunu.Koruyabilecegime inaniyodum zaten Az hasarla dönmüş olacagim inşallah.
Anasini gorunce bile sisko olabilen @MiuLego ya duyurulur
Ben de gerçekten bu hafta neyin yarayıp neyinyaramadığını ne zaman nasıl beslenmek gerektiğini daha iyi anladım canım Gerçekten senin sizin eserinizim ve asla taviz vermeyeceğim devam cnm bayram da da mücadele edeceğim ananın evinde memlekette kuzenler ile toplamdan ta asla yok orada da daha çok spor yapma imkanım var bakalım
Bu arada evet ya gerçekten 7 lilere görmeme çok az kaldı wc çözersem regl de olursam batram sonrası görürüm diye düşünüyorum cnm
Destekleriniz için cokkk minnettarim iyi ki varsın ve iyi ki buraya gelmişim yoksa bu kadar iktidarlı ilerleyemezdim
Yaaaaaaa ben de seni ve herkesi çoook seviyorumAhaha mali kıskanmasın sonra
Hayirli cumalar
Bonus yazmami istedi kendisinin internet paketi olmadigi icin giremiyor.
Kilo bildirimi 96.4
Bayramdan sonra ins.tekrar kendi gelicek
Bayramda bende evdeyim kaptan kp gideriz bı iki yere gezmeye ama merak etme temiz değil tertemiz gelecem inşallah
helal be kozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vuhuuuuuuuu yüzmeler aşkınaaaaaaaaaaa
harikasın. bayramda da aynen devam bozarsan çivili sopamı fururum acımam
ooohhh inşallah balımBayramda bende evdeyim kaptan kp gideriz bı iki yere gezmeye ama merak etme temiz değil tertemiz gelecem inşallah
ACELE YOK zumrud
verdiğin kilodan zevk al mutlu ol ki motive olsun
800 az değil
1.5 su şişelik kilo kaybettin
az mı sence?
al eline de bir tart bakalım
Bendeeahu , mali ve eflalin bildirimleri kaldı
heyecanlanıyorum uleeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?