aaaa bak umut varİlk gördğmde bi şok oldm ama dgs gruplarnda fikir alışverişleri filan biraz umut doğdu içime. Bu sene her alandan en az 0.5 net yapma zornllğu gelmiş. Sayısalcılar sözel işaretleyp sıralamaya girdi diyolr. Gerçi onlarn sözel sıralamalrı hep yüzbinlerde gördm ama iyi yapanlar da vardr dediler. Öyle olursa yerleşeblrm.
İst geçen sene ek tercihle 258 ile almş.
Ben de bi umut ilk de olmazsa 2. De olur diye düşnyrm.
Kilo da bildireyim
Geçen cuma 59.7
Bu cuma 59.6
Fark 0.1 kg
Yüzde hesaplamaya gerek var mı sabit gibin bişey
@matematik61
hepfit
@MiuLego
Evet ama senede 3 gün 5 yildiz görüncuk seeedemedimmmmmmTatilde yemeyeceksin ama biraz
Brunonun var damlaCanım illiadin pediatrik damla var mı evde herzaman bulundr böyle zamanlar için birebir. 3 gün üstsüste günde 2 kez 2 burun dliğine 2şer damla 1 gün ara ver sonra eğer düzelmezse bi 3 gn daha aynen uygula hiçbişeyi kalmaz. Geçmiş olsn inşallah
Canım şıp diye hiç bir şey kesmez en az iki üç gün olur o tıkanıklık. Sen serum fizyolojige devam et , burun aspiratörü ile çek, yoksa alsın eşin
Ya gerçekten çok utanarak yazdimmm vursan nolurdu kiiii benimde için soğurdunoldu pembikkk neden sıkkın canın?
vazgeçmek asla yok gülbiş
öyle ya da böyle inecek o tartı
bak bak baaak
artı ile gelinmiş
yakıştı mı sana ipeeek
sopa falan yok
bu bildiriminle utan
cık cık cık
Tatilinin keyfini çıkar löpetimGunaydiiiinnnn
Bu saatte uyanıp kahvaltı yapmak
Geçen hafta 56.4
Bu hafta 56.1
Fark 0.3
Yüzde 0.53
@MiuLego
Benim küçük oğlumu getirdim dün gece hiç uyumadı sabahta 6ya geliyordu uyandı.. öksürüğü vardı hafif ama dün gece arttı.. getirdik bizde..ne oldu?
Yıldızların vursun sanaYa gerçekten çok utanarak yazdimmm vursan nolurdu kiiii benimde için soğurdu
Geçmiş olsun hemen iyileşsin inşallahBenim küçük oğlumu getirdim dün gece hiç uyumadı sabahta 6ya geliyordu uyandı.. öksürüğü vardı hafif ama dün gece arttı.. getirdik bizde..
Helallll beeeeeeEki Görüntüle 2180403
Geçen hafta :60
Bu hafta :58.6
Fark: -1.4
Yüzde : 2.33
57 olmadı. Pazartesi 61 olmasaydım olacaktı 3 gündür hurma diyeti yapıyorum , 3 günde 2.400 gitti.
@MiuLego
Yok veriyorm sayılır pzrt 60.1 idi 500 gr eksildm pzrtsden itibarenaaaa bak umut var
söylediğin gibiyse değşir illaki o sıralama kuzum
bekliyoruz haberlerini
koruyorum diyorsun :))
bu gidişi sevdim. Sakin sakin..Yok veriyorm sayılır pzrt 60.1 idi 600 gr eksildm pzrtsden itibaren
Anladım canım okudum sonra yazdığını, inşallah gönlünce olur :) darısı başımaOkdr okurken de memnun değildi ilk kaydımı da gizli yaptm:) ya çocğn var 2. De olursa kocaeliye nasl gdcksn otr oturdğn yerde dedi.
Ki kocaeliye gtmekle avrupa yakasnda ist ünv gtmek bnm içn aynı sayılır tam ortada biyerdeym ben ama işte ona anlatamadm :)
Ne peditüs ne aferin hiçbirini verme. Küçük değil mi kuzunBrunonun var damla
Bide biofiz var ikisi de serum fizyolojik
Gece brunodan damlattm
Şimdide biofizden
Bakım hangisi daha iyi geliyo diye
Hafif ateşi de var dokununca hissediliyo ıhlamur verdim
Ilac olarak peditus mü versem aferimmi
Canım iliadin başka bir damla ilaç o, üç günden fazla kullanılmıyor, burun tıkanıklığı kaynaklı kulak enfeksiyonuna da engel oluyor. Burun aspiratörü önemli var mı otri bebe aspiratör?Brunonun var damla
Bide biofiz var ikisi de serum fizyolojik
Gece brunodan damlattm
Şimdide biofizden
Bakım hangisi daha iyi geliyo diye
Hafif ateşi de var dokununca hissediliyo ıhlamur verdim
Ilac olarak peditus mü versem aferimmi
Ya aslnda ödem bunlar hep regl regl diyorm ama gelemedi hakkten. Bi belirtisi yok. Ama günü geldi geçiyor pzrtye kdr olmazsam hamile ilan edicem kendimibu gidişi sevdim. Sakin sakin..
Ohh sefan olsun :)Gunaydiiiinnnn
Bu saatte uyanıp kahvaltı yapmak
Geçen hafta 56.4
Bu hafta 56.1
Fark 0.3
Yüzde 0.53
@MiuLego
Geçmiş olsun canımBenim küçük oğlumu getirdim dün gece hiç uyumadı sabahta 6ya geliyordu uyandı.. öksürüğü vardı hafif ama dün gece arttı.. getirdik bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?