Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Var eflalim aspiratör
Olmadi illiadin alayım eczaneden yeterki iyi gelsin
Üzülme canım, Serim fizyolojik ve aspiratöre devam et sen. Balı denedin mi? Alerjisi var mı yoksa ılık ballı limonlu su ver ara ara. İlaç kullanma melek hiç gerek yok, ilaçla atlatılan hastalık çok çabuk tekrarlar . Ben ilaç çok nadır kullanırım, o da kocamın çenesinden bıkınca. Bana kalsa enfeksiyon olmadığı sürece asla kullanmam.
Çocuğun hasta olunca bu kadar enerjini düşürme, çocuklar hasta ola ola büyür, onlar senin sandığından çok dağa güçlü emin ol. Böyle anlarda daha kötü hastalıklar ile uğraşanları düşün onlara şifa dile ve haline hamdet

Whiteblacklife
@hepfit

neredesiniz. cuma beni yalnız bıraktığınızda pek üzülüyorum
Seni yanlız bırakır mıyım ya gecmisteyim bitmiyor gece 4 de uyudum kızım uyumadı dişten sabah 11 kalktım kahvaltı falan yaptım kilo bikdirecegim birazdan balim

Her zaman desteğiz canım daha önce başardın şimdi de yaparsın

Ay çok kötü oluyorum ya onla bende ağlıyorum resmen içim gidiyo
Ağustos 29da 12 ay doluyo 1yas oluyo 2 hafta kaldı
Versemmiki bal henüz hic vermedm dha

Ay çok kötü oluyorum ya onla bende ağlıyorum resmen içim gidiyo
Ağustos 29da 12 ay doluyo 1yas oluyo 2 hafta kaldı
Versemmiki bal henüz hic vermedm dha
Yok kuzum daha önce vermediysen verme. Keçi boynuzu pekmezi var mı? Onunla limonu karıştır limonata gibi ondan ver sık sık.
Birde yine pekmezin içine kuru soğan doğra bir gün beklet, şurup gibi ondan ver.
Ağlama kız aaaa sakın ol burnu tıkalı ne var bunda rahat ol rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…