Eki Görüntüle 2180403
Geçen hafta :60
Bu hafta :58.6
Fark: -1.4
Yüzde : 2.33
57 olmadı. Pazartesi 61 olmasaydım olacaktı 3 gündür hurma diyeti yapıyorum , 3 günde 2.400 gitti.
@MiuLego
Amin sana da bana da inşallahAnladım canım okudum sonra yazdığını, inşallah gönlünce olur :) darısı başıma
Ya aslnda ödem bunlar hep regl regl diyorm ama gelemedi hakkten. Bi belirtisi yok. Ama günü geldi geçiyor pzrtye kdr olmazsam hamile ilan edicem kendimi
57 ye şartladım ya 58 ı gözüm görmediHelallll beeeeee
Uzun süredir görmediğin bir kilodasın asma suratını
İşte bööööyle bir eksi ile anlı şanlı mezun olınur
Eflal 58 gördü a dostlaaaar
eflal tebrik ederim ha gayret çok az kaldı
57 ye şartladım ya 58 ı gözüm görmedibüyük oğluma hamile kaldığım kiloya indim
Kim demiş seni çoktan unuttumLütfen o açık bırakmaya çalıştığın kapıyı kapatır mısın ceryan yapıyo
Seni hele aşırı seviyorumbu güzellik kaybedilir mi beee
Mali kim öyle biri mi vardıYaaaaaaa ben de seni ve herkesi çoook seviyorumAhaha mali kıskanmasın sonra
Arkadaki Mali
Tamam kuzum merak etme, 59 u geçmemek için uğraşıcam, dengeli yerim birfe sporu bırakmıycam bu sefer. Sana dediğim gibi ekim de devam tam teşekkül inşaallah, şimdi korumaNego kuzu aman diyim detoks sonrasındasın
cozutma
mezun oldum liste yok artık diye hiç cozutma
minik artı gelebilir takma kafaya
sadece 6 ları görmeden yeme düzenini bozmadan sağlıklı beslenmeye ve spora devam emi
Evlendiğim kiloya ne kaldıgençleştikçe gençleşiyorduuuuuuuu
AynennnnTamam kuzum merak etme, 59 u geçmemek için uğraşıcam, dengeli yerim birfe sporu bırakmıycam bu sefer. Sana dediğim gibi ekim de devam tam teşekkül inşaallah, şimdi koruma
1 yaşındaNe peditüs ne aferin hiçbirini verme. Küçük değil mi kuzun
Leeeeennnn
Var eflalim aspiratörCanım iliadin başka bir damla ilaç o, üç günden fazla kullanılmıyor, burun tıkanıklığı kaynaklı kulak enfeksiyonuna da engel oluyor. Burun aspiratörü önemli var mı otri bebe aspiratör?
Maliiiii istikrarın adı mali
Ardıma bakmadım hiçbi zaman çok şükürKim demiş seni çoktan unuttum
Seni hele aşırı seviyorum
Mali kim öyle biri mi vardı
Arkadaki Mali
Eki Görüntüle 2180408
Evet ben de.. yangın çok korkunç birşeyimiş, iki dakikada kapımıza geliverdi yangın, biz de eşimle kova kova suyla evi ıslatmaya çalıştık tüm gece, bir an dedim tamam artık bitti, kaçalım falan demeye başladım, elde kovalar tutuşmaya başlayan yerleri söndürüyoruz ama köz yağdığından dört bir yanda başlayıveriyor,neyse ki tam zamanında itfaiye yanımızda bitti de bize gelmeden başka yöne gitti büyük alevler, ama 2 saat boyunca öldük öldük dirildik.. sonra da 3 gün mahsur kaldık yollar kapalıydı hep.. çok dikkat etmek lazım , yangın çok fena birşey
Eki Görüntüle 2180403
Geçen hafta :60
Bu hafta :58.6
Fark: -1.4
Yüzde : 2.33
57 olmadı. Pazartesi 61 olmasaydım olacaktı 3 gündür hurma diyeti yapıyorum , 3 günde 2.400 gitti.
@MiuLego
vay vay vay maşallah bildirimlere bak yaa tebrikler canlar
Olmaz sakın kullanma1 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?