- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Migren için ilaç kullanıyordum da. Çok aldım bu ay. Onu soracaktım. Gidişatım kötü mü diyenidenmiş
ayy cepten dürteyim hemen canımcımMigren için ilaç kullanıyordum da. Çok aldım bu ay. Onu soracaktım. Gidişatım kötü mü diye
tam bir bayram hediyesi oldu
nasıl nasıl mutluyum
takımın çoğu da eksi
liste dışılar da süper
aşırı mutluluktan ölmesem bari
hadi yaaMigren için ilaç kullanıyordum da. Çok aldım bu ay. Onu soracaktım. Gidişatım kötü mü diye
Oooohaaaaa***7.TAKIM 583. ETAP***
malipina (65.6/64/1.6/%2.44) mezun olmak istiyor.
pempisler (74.4/73.4/1/%1.34)
Ahu060812 (77.5/76/1.5/%1.94)
koza16 (69.4/68.4/1/%1.44)
neslihan165 (84.9/83.1/1.8/%2.12)
Eflalim (60/58.6/1.4/%2.33) mezun olmak istiyor.
MiuLego (58.3/56.6/1.7/%2.92)
Elalis (69.8/68.7/1.1/%1.58) yeni üye. Başlangıç Tarihi:25.07.2018 Başlangıç Kilo:73 Hedef Kilo: 64
7. Takım Ortalaması: % 2.014
hepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Üçlü paketlerden. Normalde stick filan da var başıma sürdüğüm fakat etki etmedi çoğu zaman. Relpax benim bildiğim ağır ilaç. Doktora gittiğimde de veriyordu bunu illaki bir kutu. Aynen dediği inatçı ağrılarda kullan. Ama ben iki kutu bitirdim bu ay. Ne olacağım ben şimdiKendimi kötü hissediyorum. Doktora gidince de bu ilaçlardan veriyorlar. Yıllardır doktora gitmekten de yoruldum
Mazlum :))
oy benim canım oy oy oyy kıyamam yahepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Üçlü paketlerden. Normalde stick filan da var başıma sürdüğüm fakat etki etmedi çoğu zaman. Relpax benim bildiğim ağır ilaç. Doktora gittiğimde de veriyordu bunu illaki bir kutu. Aynen dediği inatçı ağrılarda kullan. Ama ben iki kutu bitirdim bu ay. Ne olacağım ben şimdiKendimi kötü hissediyorum. Doktora gidince de bu ilaçlardan veriyorlar. Yıllardır doktora gitmekten de yoruldum
Oyyy kuzum ya, ilaçlar biliyorşu en çok karaciğere etki ediyor. Bence saraçoğlunun karaciğer kürlerinden yap tedbir amaçlı.hepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Öp öp başım geçsin de bi twerk yapayımoy benim canım oy oy oyy kıyamam ya
oy ördeğim
sarıp sarmalayayım seni öpeyim ben ya
ay evet yap
Bakayım sağolasın.Oyyy kuzum ya, ilaçlar biliyorşu en çok karaciğere etki ediyor. Bence saraçoğlunun karaciğer kürlerinden yap tedbir amaçlı.
oyy portim ne çok kullanmışşsın gerçektenhepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Her zaman desteğiz canım daha önce başardın şimdi de yaparsın
O krizi geçen hafta yaşadık kaçırdın mimu
Ahahahah eminim kızlar bir daha o anlarımyaşamak istemiyor
Bu hafta ekstra iyi takım maşallah bayram hediyesi oldu
Ama evet birinciliğimiz çok oluyor takımcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?