Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Üçlü paketlerden. Normalde stick filan da var başıma sürdüğüm fakat etki etmedi çoğu zaman. Relpax benim bildiğim ağır ilaç. Doktora gittiğimde de veriyordu bunu illaki bir kutu. Aynen dediği inatçı ağrılarda kullan. Ama ben iki kutu bitirdim bu ay. Ne olacağım ben şimdi Kendimi kötü hissediyorum. Doktora gidince de bu ilaçlardan veriyorlar. Yıllardır doktora gitmekten de yoruldum

Oooohaaaaa

hepfit

oy benim canım oy oy oyy kıyamam ya
oy ördeğim
sarıp sarmalayayım seni öpeyim ben ya

Oyyy kuzum ya, ilaçlar biliyorşu en çok karaciğere etki ediyor. Bence saraçoğlunun karaciğer kürlerinden yap tedbir amaçlı.

oyy portim ne çok kullanmışşsın gerçekten
eflalin dediği gibi saraçoğlunun kürlerindende denesene belki hafifletir

Her zaman desteğiz canım daha önce başardın şimdi de yaparsın

umarım yaparım yapabilirim yapacağım :)

O krizi geçen hafta yaşadık kaçırdın mimu

Ahahahah eminim kızlar bir daha o anlarımyaşamak istemiyor
Bu hafta ekstra iyi takım maşallah bayram hediyesi oldu

Ama evet birinciliğimiz çok oluyor takımcak

perşembeden sonra gelen stresss kaptanın özel dürtmeleri ya da rekor geliyorsa sabaha kadar uyku tutmaması :) ben bu arda formu doldurdum gördün değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…