- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aynen bir de adam bana mesaj atıyor güneş gözlüğü içinAyy haklılar tabi yuuh diyorum
Yediğin o şeyin kalorisini vücudundan atman için kalorisi ne kadarsa o kadar spor yapsan bırakmadan en azından günü kurtarsan. Şuan bizimkiler kek yiyor ben acaip severim ve nerdeyse uzun zamandır yemedim sadece çay içiyorum. Bi de türk kahvesi kokla bakalım hala isteyecek misinŞöyle tereyağlı yanına salata cacık fena istiyomyaa
Ama güzel cevap vermişsinAynen bir de adam bana mesaj atıyor güneş gözlüğü için
Kuzu böyle rahatlık olmasın yaw..Cidden şaka gibi bu nasıl bir rahatliktir anlamadim. Gerçi böyle insanlar uzun yaşar kendilerine dert etmedikleri için
orası öyle öyle canım bende takıma girdikten sonra cislari bıraktım baya uzun zaman oldu oruç öncesi bı dilim ev yapımı baklava ilk ve son oldu bulgur iyi süt yapıyor ya ondan canım şu aralar pek yiyemiyorum yemek hep küçük tabak canım istemiyor süt haliyle azaldı su bol iciyom ama bakalım kaptanlarimiz uygun görürse yerim olmazsa avucumu yalar başka yemek yerimYediğin o şeyin kalorisini vücudundan atman için kalorisi ne kadarsa o kadar spor yapsan bırakmadan en azından günü kurtarsan. Şuan bizimkiler kek yiyor ben acaip severim ve nerdeyse uzun zamandır yemedim sadece çay içiyorum. Bi de türk kahvesi kokla bakalım hala isteyecek misin
4 kaşık yenilebilir ama @MiuLego soralımKızlar yaa bişey soracam ben bayadir karbon yemiyorum cuma sabahı ekmek hariç ama bugün onuda yemedim ve canım acayip şöyle bı bulgur pilavı istiyor salatali cacikli yiyeyim mi sizce yersem ne kadar yemeliyim
Gelir birazdan4 kaşık yenilebilir ama @MiuLego soralım
Yes balimWhiteblacklife canım buralardamisin
Evet canım ben geçen yıl mayıs da geldim buraya. Listeye girdim iki kere izne çıktım, bu son girmemdi. Listede stres oluyorum da ben :) 80 den 58 e :)mezun mu oluyorsunnn:) 80 den 55 maşallah maşallah ne kadar olmuştu senin tebril ediyorum...
canım senin net paketmi evde net varmi4 kaşık yenilebilir ama @MiuLego soralım
Özele gelseneYes balim
O bırakıp giden hiç normal değilAynen bir de adam bana mesaj atıyor güneş gözlüğü için
Ben kendi paketimi kullanıyorum canım, kv gilin varda çok yavaş pek tenezzül etmiyorum açıkçası birdecanım senin net paketmi evde net varmi
Boşver iyi ediyonBen kendi paketimi kullanıyorum canım, kv gilin varda çok yavaş pek tenezzül etmiyorum açıkçası birde
ne yapacaksınız yan odadaÖzele gelsene
Dertlesecemne yapacaksınız yan odada
Evet canım ben geçen yıl mayıs da geldim buraya. Listeye girdim iki kere izne çıktım, bu son girmemdi. Listede stres oluyorum da ben :) 80 den 58 e :)
Kim birinci oldu bu hafta canımne yapacaksınız yan odada
Yeni üyelerin katılım formu:
ADINIZ:Mimu
YAŞINIZ: tam olarak 30 :)
BOYUNUZ:1.83
KİLONUZ:79.5
HEDEF KİLONUZ: 65 inşallah
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: eveeet 7.takım mezunuyum
KİLO ALMA NEDENİNİZ: 3 aylık evliyim ve akşam yemeği yemezken şimdi akşam yemeği sporsuzluk beni mahvetti.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: depresyona girdim insan içine çıkmak istemiyorum.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA:
Uzun süre burada çok güzel bir yarışma içindeydim. başardım sonunda mezun oldum geçen sene temmuz ayı gibi mezun oldum. ve bu süre zarfında görüldüğü üzere çok kilo aldım. evlenirken 72 73 düm sıktımmı tam sıkarım saldım mı tam salıyorum o yüzden aranızda olmaya ihtiyacım var sevgiler.
Benim gibi kısa sürede tekrar eski haline dönen bir başarısız varsa desteklerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?