Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Şöyle tereyağlı yanına salata cacık fena istiyomyaa
Yediğin o şeyin kalorisini vücudundan atman için kalorisi ne kadarsa o kadar spor yapsan bırakmadan en azından günü kurtarsan. Şuan bizimkiler kek yiyor ben acaip severim ve nerdeyse uzun zamandır yemedim sadece çay içiyorum. Bi de türk kahvesi kokla bakalım hala isteyecek misin

orası öyle öyle canım bende takıma girdikten sonra cislari bıraktım baya uzun zaman oldu oruç öncesi bı dilim ev yapımı baklava ilk ve son oldu bulgur iyi süt yapıyor ya ondan canım şu aralar pek yiyemiyorum yemek hep küçük tabak canım istemiyor süt haliyle azaldı su bol iciyom ama bakalım kaptanlarimiz uygun görürse yerim olmazsa avucumu yalar başka yemek yerim

Kızlar yaa bişey soracam ben bayadir karbon yemiyorum cuma sabahı ekmek hariç ama bugün onuda yemedim ve canım acayip şöyle bı bulgur pilavı istiyor salatali cacikli yiyeyim mi sizce yersem ne kadar yemeliyim
4 kaşık yenilebilir ama @MiuLego soralım

mezun mu oluyorsunnn:) 80 den 55 maşallah maşallah ne kadar olmuştu senin tebril ediyorum...
Evet canım ben geçen yıl mayıs da geldim buraya. Listeye girdim iki kere izne çıktım, bu son girmemdi. Listede stres oluyorum da ben :) 80 den 58 e :)

Evet canım ben geçen yıl mayıs da geldim buraya. Listeye girdim iki kere izne çıktım, bu son girmemdi. Listede stres oluyorum da ben :) 80 den 58 e :)

doğru ben listedeyken de vardın ne güzel vermişsin kilonu geçöiş olsun aman alma sakın tebrik ediyorum tekrar

hadi bakalım yeni maratıonda ilk kilo bildirimin.. mimucum inan çoğumuz sen gibiyiz.. sıkı diyet diyorsak yapıp salınca da fena salıyoruz..

başladın bile asma suratını.. gidecek kilolar.. düzenli her gün menülerini ver emi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…