Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

umarım yaparım yapabilirim yapacağım :)

perşembeden sonra gelen stresss kaptanın özel dürtmeleri ya da rekor geliyorsa sabaha kadar uyku tutmaması :) ben bu arda formu doldurdum gördün değil mi :)
:)))
Gördüm canımcım
Yolda gördüm
O sayfaların geçmişini daha yapamadım az işim var bitsin bakacağım yeniden

oyy portim ne çok kullanmışşsın gerçekten
eflalin dediği gibi saraçoğlunun kürlerindende denesene belki hafifletir
Sakin bir kafayla bakacağım inşallah.

Ya porti nolacak böyle ömür boyu baş ağrısı cidden çok zor kendimi yerine koyuyorum ben ayda üç gün ölüyorum cidden alternatif tıp a baksan, hacamat yaptırsan artık.
Annemde de var eflalim. Kadın yıllardır çekiyor. Arada arayıp dertleşiypruz özellikle migren üzeirne:)
O bu dönem yaptırdı hacamat. İnşallah iyi gelir. Ben de onun yanında yaptırırım inşallah. Bakalım faydasını görsün önce.

Nego ve Whiteblacklife bu hafta harikasınız kızlar
Sağol canım
Nego malipina tebrikler kızlar ne güzel mezun oluyorsunuz siz öyle
Sağol canım
Miden ağrımadı mi benim ağrırdı
Yok çakıl ağrımadı çok susamıştım artık akşamdan beri
Sağol kuzum amiin
Ahu060812 nun kilo bildirimi
müsait olamıyor kızlar cepten söyledi.. biliyorsunuz eşi ameliyat oldu

Geçen cuma:77.5
bugün:76
fark: 1.5
yüzde: 1.94
Oh maşallah Ahu060812
Nego ve malipina tebrik ederim hayirli olsun verdiginz kilolar umarim birdaha geri donusu olmaz size tadini cikarmalar bizede nasip olur inS
Sağol canım, ben daha vericem 53 olucam, ekime kadar mola verdim :)

Nasil bir yuzde masallah

malipina Nego mezuniyetiniz hayirli olsun

Sağol canım

Kızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha

Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!

Hiç cevap veremedim şaşkınlıktan..ben bu kadar bencil bir insan görmedim..
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar

Yüzdeye aha böyle oldum maşallah size maşallah
Nego mezuniyetin hayırlı olsun kuzum
malipina maşallah sana diyecek sözüm yok cümlemize yok kelimem yok istedin başardın
Sağol canım
Tamam canım bak sende artık bence şifa olur ben çok inanıyorum ona birfe dediğim gibi kürlere de bak başka tedavi yöntemlerine, bunu çekmeye razı olma vardır bir çaresi bir yerde
Nego mezuniyetin hayırlı olsun kilon bi daha artı görmesin
Sağol canım

Sağol canım amin

Ayy haklılar tabi yuuh diyorum

Cidden şaka gibi bu nasıl bir rahatliktir anlamadim. Gerçi böyle insanlar uzun yaşar kendilerine dert etmedikleri için

Kızlar yaa bişey soracam ben bayadir karbon yemiyorum cuma sabahı ekmek hariç ama bugün onuda yemedim ve canım acayip şöyle bı bulgur pilavı istiyor salatali cacikli yiyeyim mi sizce yersem ne kadar yemeliyim

Kızlar yaa bişey soracam ben bayadir karbon yemiyorum cuma sabahı ekmek hariç ama bugün onuda yemedim ve canım acayip şöyle bı bulgur pilavı istiyor salatali cacikli yiyeyim mi sizce yersem ne kadar yemeliyim
Ben bulgurlu salata öneririm bol marul yeşillik domates üstüne 1 veya duruma gore 2 yemek kasigi haşlanmış bulgur mis gibi yanına da ayran

adamdaki rahatlığa bak pessss
sizede geçmiş olsun flawırım,tabi o gencede geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…