Ya porti nolacak böyle ömür boyu baş ağrısıBakayım sağolasın.
Bu takım da olup da yapmamak mümkün değil, enerjisi çok motive ediyorumarım yaparım yapabilirim yapacağım :)
:)))umarım yaparım yapabilirim yapacağım :)
perşembeden sonra gelen stresss kaptanın özel dürtmeleri ya da rekor geliyorsa sabaha kadar uyku tutmaması :) ben bu arda formu doldurdum gördün değil mi :)
Sakin bir kafayla bakacağım inşallah.oyy portim ne çok kullanmışşsın gerçekten
eflalin dediği gibi saraçoğlunun kürlerindende denesene belki hafifletir
Annemde de var eflalim. Kadın yıllardır çekiyor. Arada arayıp dertleşiypruz özellikle migren üzeirne:)Ya porti nolacak böyle ömür boyu baş ağrısıcidden çok zor kendimi yerine koyuyorum ben ayda üç gün ölüyorum cidden alternatif tıp a baksan, hacamat yaptırsan artık.
Sağol canım
Sağol canım
Yok çakıl ağrımadı çok susamıştım artık akşamdan beriMiden ağrımadı mi benim ağrırdı
Sağol kuzum amiinHerkesi coooookkkkk tebrik ederim
Nego kuzum
malipina kuzum
Coookkkkk güzel bir mezuniyet oldu
Tebrik ederim hiç kilo almayın inşallah
@neslihan165 o ne güzel eksi 7 ler çok yakın
arden32 istikrarını seveyim, vücudunu nasıl çözdün, 6 lar cookkkk yakin
@koza16 kuzu maşallah istikrarına
@MiuLego hala senden zayifim
@Bonus çok üzüldüm, tehlike çanları çalıyorlütfen dikkat et.
@furkanlipek45 böyle mi söz verdin? Her hafta artı ile geliyorsun
Whiteblacklife bileklerin wayt kuzu haftaya yanına geliyorum
Herkesi çok tebrik ederim
Oh maşallahAhu060812 nun kilo bildirimi
müsait olamıyor kızlar cepten söyledi.. biliyorsunuz eşi ameliyat oldu
Geçen cuma:77.5
bugün:76
fark: 1.5
yüzde: 1.94
Sağol canım, ben daha vericem 53 olucam, ekime kadar mola verdim :)
Sağol canım
Sağol canım
Tamam canım bak sende artık bence şifa olur ben çok inanıyorum ona birfe dediğim gibi kürlere de bak başka tedavi yöntemlerine, bunu çekmeye razı olma vardır bir çaresi bir yerdeSakin bir kafayla bakacağım inşallah.
Annemde de var eflalim. Kadın yıllardır çekiyor. Arada arayıp dertleşiypruz özellikle migren üzeirne:)
O bu dönem yaptırdı hacamat. İnşallah iyi gelir. Ben de onun yanında yaptırırım inşallah. Bakalım faydasını görsün önce.
Sağol canım
Ayy haklılar tabi yuuh diyorumKızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha
Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!
Hiç cevap veremedim şaşkınlıktan..ben bu kadar bencil bir insan görmedim..
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar
Ne günlere kaldık Allah'ımAyy haklılar tabi yuuh diyorum
Cidden şaka gibi bu nasıl bir rahatliktir anlamadim. Gerçi böyle insanlar uzun yaşar kendilerine dert etmedikleri içinKızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha
Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar
Ben bulgurlu salata öneririm bol marul yeşillik domates üstüne 1 veya duruma gore 2 yemek kasigi haşlanmış bulgur mis gibi yanına da ayranKızlar yaa bişey soracam ben bayadir karbon yemiyorum cuma sabahı ekmek hariç ama bugün onuda yemedim ve canım acayip şöyle bı bulgur pilavı istiyor salatali cacikli yiyeyim mi sizce yersem ne kadar yemeliyim
Şöyle tereyağlı yanına salata cacık fena istiyomyaaBen bulgurlu salata öneririm bol marul yeşillik domates üstüne 1 veya duruma gore 2 yemek kasigi haşlanmış bulgur mis gibi yanına da ayran
adamdaki rahatlığa bak pessssKızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Bu takım da olup da yapmamak mümkün değil, enerjisi çok motive ediyor
Beğüş inanamıyoruz olaya, doktor da şok geçirdi olayı öğrenince, yerde kriz geçiren arkadaşını bırakıp çekip gitmiş adam!!adamdaki rahatlığa bak pessss
sizede geçmiş olsun flawırım,tabi o gencede geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?