- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kaptan gözünü seveyim sakin ol hele Allah korusun bildirimlere kalpten gidersin rabbim korusun
ivit tamam çünkü seni etiketlemedi bence de mezun etmeyelim ivit@miulego kaptanim maliyi mezun etme
Kim birinci oldu bu hafta canım
ellerine emeğine sağlık begüşümEki Görüntüle 2180415
D3S1R3 ♥
@pempisler ♥
Whiteblacklife ♥
neslihan165 ♥
furkanlipek45 ♥
@MiuLego kaptanım desire 10 eylüle kadar izinli,tatile çıkıcak
Sözüm konusunda haklisin.diyecek lafım yok canım.ama geçmiş te cumaya hic artı ile gelmedim ilk kez geldim bugun.böyle mi söz verdin? Her hafta artı ile geliyorsun
Flo hamile kalınca sessizce ortamı terk ediyoruz
Cani hepfit çeker
Cani malipina çeker
Nolur nolmaz
ivit yarın al kesin unutma not edersin :)Ayy ben ölçülerimi alacaktım bugün tüh. Yarın alayım bari
olsun az da olsa eksi varOooo cok guzel kızlar hepınızı tebrık ederm guzel gıtmıs kılolar.bana gelınceeee
Cuma kılo 61.7
Bu cuma 61.5 fark -200 sabah erken tartıdm ve sporsuz bı haftanın sonucu tabıkı az eksı
@MiuLego
Dolu dolu kahvaltımı ettim çok şükür. Bugün daha yemem acıkırsam yoğurt yerim.
Sarma sarıcam ve su böreği deniycem bugün çok heyecanlıikisinide sevmem kaptan merak etme
canım listede en az 2 kişi olmak zorundaBisey sorsam bir takımda en az kaç kişi olmalı 2 mezunumuz varsa
üzücü..Geçen haftaki kilomu hatırlayamadım bulayım derken de gecikmayeyim
Güncel 60.2
Regl şişkinliğim anca iniyor
Canım çok tatlı çekti meyve yi abarttım o sebeblere artı olabilir
@MiuLego @hepfit @matematik61
heheyyyyytttt heyecanlanıyorum bakBomba gibi dönecem, çünkü ben listeye gireceeeemmmm
@MiuLego canim bende pazartesi köye gideceğim ardından tatile 2 hafta yokum
Herkesi coooookkkkk tebrik ederim
@eflalim kuzum
malipina kuzum
Coookkkkk güzel bir mezuniyet oldu
Tebrik ederim hiç kilo almayın inşallah
neslihan165 o ne güzel eksi 7 ler çok yakın
@pempisler istikrarını seveyim, vücudunu nasıl çözdün, 6 lar cookkkk yakin
@koza16 kuzu maşallah istikrarına
@MiuLego hala senden zayifim
@Bonus çok üzüldüm, tehlike çanları çalıyorlütfen dikkat et.
furkanlipek45 böyle mi söz verdin? Her hafta artı ile geliyorsun
Whiteblacklife bileklerin wayt kuzu haftaya yanına geliyorum
Herkesi çok tebrik ederim
KATILIYORUM!!!!
@MiuLego darginmisin bana his ses vermiyorsun ben takıma da hazırlanıyorum sıkı şekilde geleceğim
o sizlerin inceliğinden ötürü kaptanımKATILIYORUM!!!!
Ne incesin begüşüm
yok canım dargın değilim. Ben uzun süre gelmeyen takıma uğramayanların yaptığı o davranışa üzülüyorum sadece..
mini mini eksiler mi gelmiş bakıyımmmmm
Yooo olamayızmeleğiz tabi ki
Bu takım da olup da yapmamak mümkün değil, enerjisi çok motive ediyor
Kızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha
Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!
Hiç cevap veremedim şaşkınlıktan..ben bu kadar bencil bir insan görmedim..
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar
yiyebilirsin pembikKızlar yaa bişey soracam ben bayadir karbon yemiyorum cuma sabahı ekmek hariç ama bugün onuda yemedim ve canım acayip şöyle bı bulgur pilavı istiyor salatali cacikli yiyeyim mi sizce yersem ne kadar yemeliyim
Beğüş inanamıyoruz olaya, doktor da şok geçirdi olayı öğrenince, yerde kriz geçiren arkadaşını bırakıp çekip gitmiş adam!!
Aynen bir de adam bana mesaj atıyor güneş gözlüğü için
hadi bakalım yeni maratıonda ilk kilo bildirimin.. mimucum inan çoğumuz sen gibiyiz.. sıkı diyet diyorsak yapıp salınca da fena salıyoruz..
başladın bile asma suratını.. gidecek kilolar.. düzenli her gün menülerini ver emi..
Bana üzülme ben hep burdayım aklımda burdaydi bu yıl listede de olacağım şuan 3 farklı kilom var emin olamadım hangi tartı doğru ondan kilo.mu da bildiremedim. Bana kırılmasın.olur mu gece bile olsa geleceğim hepKATILIYORUM!!!!
Ne incesin begüşüm
yok canım dargın değilim. Ben uzun süre gelmeyen takıma uğramayanların yaptığı o davranışa üzülüyorum sadece..
ellerine sağlık balımEki Görüntüle 2180446
D3S1R3 ♥ haftanın birincisi
@pempisler ♥ haftanın ikincisi
Whiteblacklife ♥ haftanın üçüncüsü
neslihan165 ♥ haftanın dördüncüsü
furkanlipek45 ♥ haftanın tırtı
nesli ve ipeğin spor eklemesi olurmu bilmiyorum,olursada 4 den sonra pek bi faydası olmıycak ben çünkü saat 4 de çıkıyorum ve yarından itibaren izne çıkıcam puana ekleme yapamam
sportmen kuzularım 10 eylüle kadar izindeyim,sporlarınızı yazarken kaptanımız @MiuLego yu etiketleyin, bir süre sizlerle kendisi ilgilenicek,artık spor yapın diye topuklarınıza sıkarsa şaşırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?