- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol kaptanımhayırlı bayramlar iyi tatiller kuzum
vee spor tabloları için de ellerine sağlık
Almadı kuzm misafir vardı o gun girdiği yerde bulamayınca başka yere bakmamıştuz buz olmuştu görmüştüm de
eşin alacaktı almadı mı melek?
elinden kurtulabilir mi?
olmama ihtimali var mı be
Bazen tutmuyor canım benimde yetenekler sınırlıtuz buz olmuştu görmüştüm de
eşin alacaktı almadı mı melek?
elinden kurtulabilir mi?
olmama ihtimali var mı be
Kuzum relpax bobrekleri mahvediyorhepfit Relpax kullanıyordum. Ağır migren atakları için. Öbür hafif ağrılarda elimden geldiğince bişeyler yapıp geçmezse iki vermidon alıyordum ben. Ama bu ay çok ağır oldu inatçı ağrılar. İki kutu relpax bitti.
Üçlü paketlerden. Normalde stick filan da var başıma sürdüğüm fakat etki etmedi çoğu zaman. Relpax benim bildiğim ağır ilaç. Doktora gittiğimde de veriyordu bunu illaki bir kutu. Aynen dediği inatçı ağrılarda kullan. Ama ben iki kutu bitirdim bu ay. Ne olacağım ben şimdiKendimi kötü hissediyorum. Doktora gidince de bu ilaçlardan veriyorlar. Yıllardır doktora gitmekten de yoruldum
Az da beni anlatsaydınablama hep seni anlatıyorum :)
Bende senin kaptan olmanı isterim cnm.. çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin maşallah.. çok örnek bir kaptansın.. liste tayfasını en iyi anlayanların başındasın.. 9 aydır listedesin ve maşallah hep istiktarlısın.. senden iyi bir aday şu an için düşünemiyorumulan ne ara kaptanlığa geldi konusen kaptanlık için yaratılmışsın benim ne haddime
kuzu ben sizi sevdiğim için burdayım yoksa hep diyorum kilo vermek ikinci sıradaydı hep
(zayıfladım ya artistik yapim az)
meleğim neden bahane olsun.. üzülme.. biliyorum durumu sıkıntı yok.. ekside olduğunu da biliyorum hem.. alır eşin en yakın zamanda inşallahAlmadı kuzm misafir vardı o gun girdiği yerde bulamayınca başka yere bakmamış
Dünde alamadıçok mahcup oldum böyle olunca inanki bahane degil mium
Bazen tutmuyor canım benimde yetenekler sınırlı
canını yediğimBende senin kaptan olmanı isterim cnm.. çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin maşallah.. çok örnek bir kaptansın.. liste tayfasını en iyi anlayanların başındasın.. 9 aydır listedesin ve maşallah hep istiktarlısın.. senden iyi bir aday şu an için düşünemiyorum
Beni de anlatsana ablanaablama hep seni anlatıyorum :)
füzeleri var derim akşam tamamAz da beni anlatsaydın
ahahah seni biliyor len zatiBeni de anlatsana ablanahatta gelip elini öpüp rızasını alalım
Ah füzeler ahmeleğim neden bahane olsun.. üzülme.. biliyorum durumu sıkıntı yok.. ekside olduğunu da biliyorum hem.. alır eşin en yakın zamanda inşallah
füzelerin var.
Herşeye yeteneğin var o yüzden
bence yani
Aman istememfüzeleri var derim akşam tamam
Memeler baş kaldırmışşşşBen gidiyom börek açmaya çalışıcam
Ablaya hörmötlerahahah seni biliyor len zati
Insan değilmiş oKızlar sabah yaşadığımız olayı biraz daha ayrıntılı anlatayım, hala olayı anlamaya çalışıyorum.
Odalarımızfan birinde 2 tane Fransız üniversite öğrencisi kalıyordu. Bugün çıkış yapmaları gerekiyordu.
Sabah 6.00’da telefonla uyandık, bize ütfen yardım edin , ben sizin hostelinizde kalıyorum dedi ve kapattı.biz telaşla atladık gittik. Eve geldiğimizde üniversite öğrencilerinden biri yerde epilepsi krizi geçiriyordu ve başında da diğer odada kalan iki kız vardı.müdahale ettik vs ve çocuk kendine geldi.. sonra kızlardan öğrendik ki, bu kriz geçiren çocuğun arkadaşı, çocuk yerde kriz geçirirken iki kızı uyandırmış sabahın köründe, arkadaşını bu tanımadığı iki kıza bırakıp hava alanına girmiş!!! Kızlar ne olduğunu anlamadan kalakalmışlar!! Asıl bomba daha gelmedi.. aradan zaman geçti ve bu çocuk saat 10.00 gibi bana mesaj attı, güneş gözlüğümü odada umuttum , onu bana postalar mısın diye!! Oha
Ben de arkadaşın hala burda ve hayatta ona veririm dedim. Bunun üzerine haaa evet sabah kriz geçirdi neyse ki diğer kızlar yanında kaldı da hava alanına gelebildim dedi!!
Hiç cevap veremedim şaşkınlıktan..ben bu kadar bencil bir insan görmedim..
Diğer çocuk iyi ama yolculuk yapamaz, burda kaldı, doktor çağırdık vs, aile dostları varmış burada onların yanına gidecek akşam üzeri.. eşim sabahtan beri onunla ilgileniyor... ailesi çıldırmış durumda , diğer arkadaşının hareketi yüzünden delirmiş durumdalar
darwinci olayını da anlatayım ben onaAblaya hörmötler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?