Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tuz buz olmuştu görmüştüm de
eşin alacaktı almadı mı melek?

elinden kurtulabilir mi?
olmama ihtimali var mı be
Almadı kuzm misafir vardı o gun girdiği yerde bulamayınca başka yere bakmamış
Dünde alamadı çok mahcup oldum böyle olunca inanki bahane degil mium

Kuzum relpax bobrekleri mahvediyor iki kutu kullanma bi ayda çok fazla. Aynı ilacı ben de kullanıyorum (raporlu). Önemli olan migren atağını önceden farketmek, geldiğini anladigin anda kullanman lazım, atak geldikten sonra boşuna kullanma ise yaramıyor
Başka ağrı kesiciler kullan ama onu çok kullanmamaya çalış

Bende senin kaptan olmanı isterim cnm.. çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin maşallah.. çok örnek bir kaptansın.. liste tayfasını en iyi anlayanların başındasın.. 9 aydır listedesin ve maşallah hep istiktarlısın.. senden iyi bir aday şu an için düşünemiyorum

Almadı kuzm misafir vardı o gun girdiği yerde bulamayınca başka yere bakmamış
Dünde alamadı çok mahcup oldum böyle olunca inanki bahane degil mium
meleğim neden bahane olsun.. üzülme.. biliyorum durumu sıkıntı yok.. ekside olduğunu da biliyorum hem.. alır eşin en yakın zamanda inşallah
Bazen tutmuyor canım benimde yetenekler sınırlı

füzelerin var.
Herşeye yeteneğin var o yüzden
bence yani

canını yediğim

DİYETİNİZE SADIK KALIN

PAZARTESİ TARTI VAR UNUTMAYIN

BAYRAM SEYRAN DİNLEMEM

EKSİ GELİNECEK

TEMİZİM YAZILACAK BURAYA GELİNİP

CIS COS AĞZA SÜRÜLMEYECEK

BAYRAMDA CIS YEMEYEN ÖLMÜYOR ONAYLI BU

GEÇEN BAYRAM BUNU YAPANLAR VARDI

MİS GİBİ DE EKSİ GELDİLER

NEFSİNİZE HÜKMEDİN

7. TAKIM HATUNU NEFSİNİ KÖLE EDER KENDİNE

ÇÜNKÜ 7. TAKIM ASLAN BURCU

YOU KNOW İT

Insan değilmiş o nasıl bi kadar umursamaz duygusuz olunabilir ki

Bizde geçen hafta 10 yıllık koltuklarımızı yüzletmeye gönderdik.. bu akşam gelicek o yüzden normal evimize geldik doktordan sonra.. geldik geleli temizlik yapıyorum koltuklar gelecek diye.. perdeydi dolaptı.. odalarında da yerini değiştiriyorum.. oğlumu emzirmek ve uyutmak için 2 dkk oturdum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…