benimde gözüme soğan kaçtıVeeeee takımın gözünün nuruuuumalipina canımmmm kuzummm sen sadece 7.takımın değil cuma zayiflama yarışmalarının ennn tepesindesin.izinsiz firesiz aylardir buradasin.Sadece zayiflamak degil ornek olmak adina da hep buradasin.takimi sahiplenenlersin.o kadar guzel bi orneksin ki herkese koruyacagindan da suphem yok.Aglamiyorum gozume toz kacti
En son 4 sene okuttugum cocuklarimi mezun ederken boyle duygulanmistim :)
Bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin tesekkurler.Bundan sonra hep fit kalman dileğiyle.
Imza seni seven Berna
Geçen hafta bildirimi değil ki o pazartesi bildirimiInternet paketin yokken
Munzevi Zencefil Senin için
+300 bildirim yaptı eminim
Istersen bulayım mesajı
Geçen hafta 66.7 den 67 ye çıktın
Bu hafta yine artı
Anana da anlattın mıablama hep seni anlatıyorum :)
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
31 AĞUSTOS HEDEFLERİ
2 HAFTA HEDEFİDİR.
TOPLAM HEDEFTİR.
pempisler (71.1)
Ahu060812 (73.8)
koza16 (66.6)
neslihan165 (80.9)
MiuLego (54.5)
Elalis (66.8)
Fatimasevket (60)
Gulbe seker (104.2)
hepfit (53.5)
furkanlipek45 (65)
Esra_4378 (59)
Zumrud_u anKa (77.8)
bonus (94)
Nevreste (64.2)
smykmy (66.6)
kaRamMell (67)
mimu88 (77.4)
Eflalim (57.8)
Whiteblacklife (53.9)
begum75 (58)
nehirnil111 (51.9)
matematik61 (55.9)
Floweroflife (52.3)
Portakal Sulu Ordek (51.5)
Kajupi (58.5)
D3S1R3 (53.3)
malipina (63.9)
Heee öyle mi? Bak o olabilir.Geçen hafta bildirimi değil ki o pazartesi bildirimi
Yaaa begüüştututurmuşum demekki yaşasın
ne demek malim sen bunlardan kaybettiğin kilolarca hakediyosunbunlar az bilem sana
çok yakışıyor ya
tecrübesiyle tam kaptan olacak hatun
slogan bile yapar
"ben verdim siz de verebilirsiniz!"
kilo yani
Gızz ben ne anlarım kaptanlıktan beceremem ben karataydan başka bişey bilmemkiBende senin kaptan olmanı isterim cnm.. çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin maşallah.. çok örnek bir kaptansın.. liste tayfasını en iyi anlayanların başındasın.. 9 aydır listedesin ve maşallah hep istiktarlısın.. senden iyi bir aday şu an için düşünemiyorum
Yaaa berna yaaaVeeeee takımın gözünün nuruuuumalipina canımmmm kuzummm sen sadece 7.takımın değil cuma zayiflama yarışmalarının ennn tepesindesin.izinsiz firesiz aylardir buradasin.Sadece zayiflamak degil ornek olmak adina da hep buradasin.takimi sahiplenenlersin.o kadar guzel bi orneksin ki herkese koruyacagindan da suphem yok.Aglamiyorum gozume toz kacti
En son 4 sene okuttugum cocuklarimi mezun ederken boyle duygulanmistim :)
Bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin tesekkurler.Bundan sonra hep fit kalman dileğiyle.
Imza seni seven Berna
Sen ol kaptan sen kaptan yardımcısısın. Senin olman lazım sen deneyimlisin bi kere öncelik seninGaptanim
Çok yakıştı evet evet gaptan malipina
42 kilo vermis gaptan
Hacı hepimziARKADAŞLARRR
MALİPİNA YI KAPTAN YAPACAĞIM
CİDDİYİM
NE DİYORSUNUZ
EFSANE OLMAZ MI YA?
MALİ KAPTAN OLSUN DİYENLER
Tamam inşallah. İlk kez böyle oldu yani ağrı gelince gözüm hiçbişeyi görmüyorKuzum relpax bobrekleri mahvediyoriki kutu kullanma bi ayda çok fazla. Aynı ilacı ben de kullanıyorum (raporlu). Önemli olan migren atağını önceden farketmek, geldiğini anladigin anda kullanman lazım, atak geldikten sonra boşuna kullanma ise yaramıyor
Başka ağrı kesiciler kullan ama onu çok kullanmamaya çalış
tamamen katılıyorumyaparım ki gaptan yaparsın demiş iki buçuk kilo elimin kiri, hazır izindeyken spor yapayim bari.
2 saat tempolu yürüyüş yapmıştım, gidiyim de zipliyim bi yerlerde kardiyo olsun
HAYIR SEN OLACAKSIN MALİGızz ben ne anlarım kaptanlıktan beceremem ben karataydan başka bişey bilmemki
Sen ol kaptan
Sen ol kaptan sen kaptan yardımcısısın. Senin olman lazım sen deneyimlisin bi kere öncelik senin
yanlış mıyım @MiuLego
ne demek istedinHacı hepimzi
Menü vereyim
Sabah 12 gibi
1.5 dilim TB ekmek
2 yumurta
Kk peynir
Domates
Salatalık
Az üzüm
Akşam 17
1 porsiyon tavuk doner
1 kutu ayran
1 kase salata
6 7 tane acı top biber
18 gibi
3 hurma
1 türk kahvesi
Su şuan 3 litre
80 dk tempolu yürüyüş 200 point
20 dk normal yürüyüş 20 point
5 dk koşu 25 point
Toplam:225 point
@MiuLegomalipina
Ben yardimciyim, sen gaptan ol ben yardımcın olurumSen ol kaptan sen kaptan yardımcısısın. Senin olman lazım sen deneyimlisin bi kere öncelik senin
yanlış mıyım @MiuLego
fit zaten o kadar destek kiBen yardimciyim, sen gaptan ol ben yardımcın olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?