Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sözüm konusunda haklisin.diyecek lafım yok canım.ama geçmiş te cumaya hic artı ile gelmedim ilk kez geldim bugun.
Internet paketin yokken
@Portakal Sulu Ordek Senin için
+300 bildirim yaptı eminim
Istersen bulayım mesajı
Geçen hafta 66.7 den 67 ye çıktın
Bu hafta yine artı

Veeeee takımın gözünün nuruuuu malipina canımmmm kuzummm sen sadece 7.takımın değil cuma zayiflama yarışmalarının ennn tepesindesin.izinsiz firesiz aylardir buradasin.Sadece zayiflamak degil ornek olmak adina da hep buradasin.takimi sahiplenenlersin.o kadar guzel bi orneksin ki herkese koruyacagindan da suphem yok.Aglamiyorum gozume toz kacti

En son 4 sene okuttugum cocuklarimi mezun ederken boyle duygulanmistim :)

Bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin tesekkurler.Bundan sonra hep fit kalman dileğiyle.
Imza seni seven Berna

GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

31 AĞUSTOS HEDEFLERİ

2 HAFTA HEDEFİDİR.
TOPLAM HEDEFTİR.

pempisler (71.1)
Ahu060812 (73.8)
koza16 (66.6)
neslihan165 (80.9)

MiuLego (54.5)

Elalis (66.8)

Fatimasevket (60)
Gulbe seker (104.2)

hepfit (53.5)
furkanlipek45 (65)
Esra_4378 (59)
Zumrud_u anKa (77.8)
bonus (94)
Nevreste (64.2)
smykmy (66.6)
kaRamMell (67)
mimu88 (77.4)
Eflalim (57.8)

Whiteblacklife (53.9)
begum75 (58)
nehirnil111 (51.9)
matematik61 (55.9)
Floweroflife (52.3)
Portakal Sulu Ordek (51.5)
Kajupi (58.5)
D3S1R3 (53.3)
malipina (63.9)

Aha gaptanim garam malipina

imzana bayıldımmm

Gaptanim
Çok yakıştı evet evet gaptan malipina
42 kilo vermis gaptan

@Gulbe seker grubun en şişko iki kişisi olarak burdayiz farkında mısın aman allahım. Lütfen gruba yeni şişkolar eklensin ya da biz onlardan daha cok zayiflayalim

meleğim neden bahane olsun.. üzülme.. biliyorum durumu sıkıntı yok.. ekside olduğunu da biliyorum hem.. alır eşin en yakın zamanda inşallah

füzelerin var.
Herşeye yeteneğin var o yüzden
bence yani
InşaAllah kuzm çok sagol ❤❤❤

malipina adini en ustte göremeyince sen de bi tuhaf oldun mu ben mezun olunca hedeflerde adimi en basta aramistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…