Miu beni kapatma mı yapmış
Nice mutlu gönlünce senelere canımm benim iyiki varsınCanlarım ballarım datlularim teşekkür ederim
Çok seviyorum sizi
Canlarım ballarım datlularim teşekkür ederim
Çok seviyorum sizi
Senin de sopaların var mı kaptanımÇok sarhoştum hatırlamıyorum
İyiyim canım azıcık uykusuzum benimki gece yoktu kızlar sürekli uyandı sabah erkenden kalktılar erkenden işimi bitirdim uzaniyom şöylearden32 pempikim nasilsin canim
Herkese günaydınnnn...
Eki Görüntüle 2180769 allahim bu espri nasıl daha önce benim aklıma gelmedi sasiyorum
Iyidir canim kizi babasiyla gondefdm oglanla keyif yapiyom vala sporumu yaptim mutfagi toplicam makinam bozulmus camasrlari skmiyo onu halledicem vakit bulursam cekmeceleri duzeltcem cocuk uyuncada sporumu yapcam ole isteİyiyim canım azıcık uykusuzum benimki gece yoktu kızlar sürekli uyandı sabah erkenden kalktılar erkenden işimi bitirdim uzaniyom şöyle
Sen nasılsın ne yaparsin
bizim baba evde ama uyuyacak bende ikindiye doğru yapacam sporu akşama kadar halsiz kalmayayim diye hadi kolay gelsin canım benimIyidir canim kizi babasiyla gondefdm oglanla keyif yapiyom vala sporumu yaptim mutfagi toplicam makinam bozulmus camasrlari skmiyo onu halledicem vakit bulursam cekmeceleri duzeltcem cocuk uyuncada sporumu yapcam ole iste
Nice mutlu gönlünce senelere canımm benim iyiki varsın
Teşekkürler kuzularhepfit kız senin doğum günün mü kutlu olsun o halde tatlim
Bugun gercekten dogum gunun degil mi hepfitTeşekkürler kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?