Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

erkek kısmı etçil oluyo benim adam da et yiyince ayrı bi keyifleniyo

Sen ole diyince eski gunlerim geldi aklima sahi bende esime verirdim yemedgimi sonraki zamanlarda vermez oldum bugun misafrlige gidicez tembihliyorm caktrmadan tabagimi sana bosaltirim diye

Bugun gercekten dogum gunun degil mi hepfit
Dogum gunun kutlu olsun.
Sevdiceklerinle nice mutlu huzurlu yillarin olsun.

hepfit doğum günün kutlu olsun balim sevdiklerinle nice mutlu yılların olsun

Dogum gunun kutlu olsun.
Nice mutlu huzurlu yillarin olsun.

hepfit
Doğum günün kutlu olsun

hepfit doğum günün kutlu olsun canim
Teşekkür ederim canlarım

Çok romantik

Be de etciyim

Dışarıdayım kızlar.. ablam kuaförde ben de kitap okuyorum kahvecide..

Balon gibi şişim suratımı ablam görünce şoka girdi. İlk kez ödem tuttuğumu bu kadar net görebiliyorım uçmasam bari

Aslında ablam kuaföre gittiğinde ben de dövmeciye gidecektim ama ayarlayamadım. Kaldı öylw. Bakalım ne zaman gidebileceğim

Teşekkür ederim canım

kaptanım bugün kahvaltıyı çok geç yapabildim 15.00 gibi.akşam 21.00 a kadar yemek bulamam.bu durumda ne yapayım? malipina
Kuzu acıkırsan gece bir bardak tarçınlı süt iç sadece.. o da acıkırsan eğer.. ben de sen gibi yaptım kahvaltıyı.. aynısını yapacağım.

O saatelerde asla birşey yemiyoruz

Evet salgın var korunmak lazim yaa
Sorumluluklarım var benim artık
hayırli olsun malimm

Ucmasam bari

kaptanım bugün kahvaltıyı çok geç yapabildim 15.00 gibi.akşam 21.00 a kadar yemek bulamam.bu durumda ne yapayım? malipina
Canım süt ceviz meyve yoğurt falan yiyemez misin erken saatlerde. Yok diyosan 21den sonra yoğurt cacık salata türü şeyler ye aç kalma

Sen ole diyince eski gunlerim geldi aklima sahi bende esime verirdim yemedgimi sonraki zamanlarda vermez oldum bugun misafrlige gidicez tembihliyorm caktrmadan tabagimi sana bosaltirim diye
O bitiremez derdi hep ahhh ah güzel günlerdi iştahım açık değildi ozaman

Kuzu acıkırsan gece bir bardak tarçınlı süt iç sadece.. o da acıkırsan eğer.. ben de sen gibi yaptım kahvaltıyı.. aynısını yapacağım.

O saatelerde asla birşey yemiyoruz

Canım süt ceviz meyve yoğurt falan yiyemez misin erken saatlerde. Yok diyosan 21den sonra yoğurt cacık salata türü şeyler ye aç kalma

aslında kahvaltıyı sağlam ettim cevizli menemenli falan.ekmek tüketmediğim için kolay acıkmıyorum da yemezsem kızarsınız diye korkuyorum :)
anladım acıkırsam süt içerim

Nasıl bisey yaptiracaksin ben de 2 tane üçgen yaptıracağım ama sanirim önce geçici olandan yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…