erkek kısmı etçil oluyo benim adam da et yiyince ayrı bi keyifleniyoIlk tanıştığımız hatta eğlendiğimiz zamanlarda dışarda yemek yediğimizde ben bitiremezdim ona da az gelirdi benimkini de yerdi. Son yıllarda ben kendiminkini çok rahat bitirdigim için o 1.5 porsiyon yer olmustu. Eskisi gibi ne güzel yine senin yemeğini yiyorum diyor bi de et yediği zaman çok mutlu adam
Ins zaman bulursun canimBende zaman kolluyorum şimdi hemen yapacağım
Sen ole diyince eski gunlerim geldi aklima sahi bende esime verirdim yemedgimi sonraki zamanlarda vermez oldum bugun misafrlige gidicez tembihliyorm caktrmadan tabagimi sana bosaltirim diyeIlk tanıştığımız hatta eğlendiğimiz zamanlarda dışarda yemek yediğimizde ben bitiremezdim ona da az gelirdi benimkini de yerdi. Son yıllarda ben kendiminkini çok rahat bitirdigim için o 1.5 porsiyon yer olmustu. Eskisi gibi ne güzel yine senin yemeğini yiyorum diyor bi de et yediği zaman çok mutlu adam
Bugun gercekten dogum gunun degil mi hepfit
Dogum gunun kutlu olsun.
Sevdiceklerinle nice mutlu huzurlu yillarin olsun.
Dogum gunun kutlu olsun.
Nice mutlu huzurlu yillarin olsun.
Teşekkür ederim canlarımhepfit doğum günün kutlu olsun canim
Çok romantikIlk tanıştığımız hatta eğlendiğimiz zamanlarda dışarda yemek yediğimizde ben bitiremezdim ona da az gelirdi benimkini de yerdi. Son yıllarda ben kendiminkini çok rahat bitirdigim için o 1.5 porsiyon yer olmustu. Eskisi gibi ne güzel yine senin yemeğini yiyorum diyor bi de et yediği zaman çok mutlu adam
Teşekkür ederim canımŞöyle ki kuzum mesela sabah ekmek yemezsen akşam bulgur kuru nohut yiyebilirsin ekmek yersen bunları yemezsin sağlıklı karbon almak önemli makarna pirinç değil mesela süt için yeşilliği artır kahvaltı da 2 yumurta tuket mutlaka peynir yoğurt olsun menunde sağlıklı yağ tüketimi işte zeytinyağı tereyağı kuruyemiş tabi ki ölçülü fazlasınin faydası yok bı gün ara öğün meyve yoğurt ertesi günü kuru üzüm q yemek kaşığını geçmeyecek şekilde 5 badem gibi yapabilirsin
Kuzu acıkırsan gece bir bardak tarçınlı süt iç sadece.. o da acıkırsan eğer.. ben de sen gibi yaptım kahvaltıyı.. aynısını yapacağım.kaptanım bugün kahvaltıyı çok geç yapabildim 15.00 gibi.akşam 21.00 a kadar yemek bulamam.bu durumda ne yapayım?malipina
Evet salgın var korunmak lazim yaaValla kuzu onlar meteorolojinin tahminlerinden daha sağlam tahmin de bulunuyorlar. Güneşli günde annem yağmur yağacak diyip yeeekkk yeaaaahhh diye çıkıp totoşu dondurduğum olmuştur. Kuzu hemen bitki çayı daya kendine bol ballı limonlu salgın var ben 3 haftadır toparlanamadık tam
hayırli olsun malimmSorumluluklarım var benim artık
Ucmasam bariDışarıdayım kızlar.. ablam kuaförde ben de kitap okuyorum kahvecide..
Balon gibi şişim suratımı ablam görünce şoka girdi. İlk kez ödem tuttuğumu bu kadar net görebiliyorım uçmasam bari
Aslında ablam kuaföre gittiğinde ben de dövmeciye gidecektim ama ayarlayamadım. Kaldı öylw. Bakalım ne zaman gidebileceğim
Canım süt ceviz meyve yoğurt falan yiyemez misin erken saatlerde. Yok diyosan 21den sonra yoğurt cacık salata türü şeyler ye aç kalmakaptanım bugün kahvaltıyı çok geç yapabildim 15.00 gibi.akşam 21.00 a kadar yemek bulamam.bu durumda ne yapayım?malipina
Ben cacık salata dediydimKuzu acıkırsan gece bir bardak tarçınlı süt iç sadece.. o da acıkırsan eğer.. ben de sen gibi yaptım kahvaltıyı.. aynısını yapacağım.
O saatelerde asla birşey yemiyoruz
O bitiremez derdi hep ahhh ah güzel günlerdi iştahım açık değildi ozamanSen ole diyince eski gunlerim geldi aklima sahi bende esime verirdim yemedgimi sonraki zamanlarda vermez oldum bugun misafrlige gidicez tembihliyorm caktrmadan tabagimi sana bosaltirim diye
Kuzu acıkırsan gece bir bardak tarçınlı süt iç sadece.. o da acıkırsan eğer.. ben de sen gibi yaptım kahvaltıyı.. aynısını yapacağım.
O saatelerde asla birşey yemiyoruz
Canım süt ceviz meyve yoğurt falan yiyemez misin erken saatlerde. Yok diyosan 21den sonra yoğurt cacık salata türü şeyler ye aç kalma
Eskiden çok romantik olurdu yemekler ben sık olurdum saçlar fönlü çok sık dışarı çıkardık kilo almaya başlayınca bıraktım dışarı çıkmak rahatsız edici gelmeye başlamıştıÇok romantik
Be de etciyim
Nasıl bisey yaptiracaksin ben de 2 tane üçgen yaptıracağım ama sanirim önce geçici olandan yaptıracağımDışarıdayım kızlar.. ablam kuaförde ben de kitap okuyorum kahvecide..
Balon gibi şişim suratımı ablam görünce şoka girdi. İlk kez ödem tuttuğumu bu kadar net görebiliyorım uçmasam bari
Aslında ablam kuaföre gittiğinde ben de dövmeciye gidecektim ama ayarlayamadım. Kaldı öylw. Bakalım ne zaman gidebileceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?