Arkadaşlar ile çıktığında sadece salata ve ayran al mali.. çünkü yemekler yenene kadar saat 9 olur.. zati öğlende yemişsin.. akşam bi öğün daha yeme..Sabah 1 domates 2 zeytin yedim kibrit kutusu ekmek
14.00 da kebapcidaydik ben eşimle yedim 3 de 1 kebap 1 tabak salata yine kibrit kutusu pide (birarada eşim bu durumdan çok mutlu uzun zamandır senin yemeğini bitirmiyordum eski günlerdeki gibiyiz dedi. Adamın düşüncesine bak meğer o günleri özlemiş )
Saat 20.00 da arkadaşlarla çıkacağız menü umarım uygun bisey bulurum.
Önce 54 ol da...Dışarıdayım kızlar.. ablam kuaförde ben de kitap okuyorum kahvecide..
Balon gibi şişim suratımı ablam görünce şoka girdi. İlk kez ödem tuttuğumu bu kadar net görebiliyorım uçmasam bari
Aslında ablam kuaföre gittiğinde ben de dövmeciye gidecektim ama ayarlayamadım. Kaldı öylw. Bakalım ne zaman gidebileceğim
Evet cnm.. bende gitmiyor diyordum ama düzenli beslenince gidiyo.. sen benim başarı hikayemi okudun mı elasis??aslında şaanslıyım biraz.ekmek,meyve,şerbetli tatlı yıllarca görmesem aramam.benim tek derdim abur cubur ve düzensiz beslenme.onları kesince çatır çatır gidiyomuş kilolar.eskiden ne zora sokuyormuşum kendimi meğersabah çikolata kahve yerdim,akşam cips çekirdek,sütlü tatlı falan.şu 1 aydır metam eşekten düşmüş karpuza dönmüştür,kahvaltı ediyo ya oğlum bu gene diye
Sağol canım aminn , darısı başınaOoooo yüzdeye bakın be heeeeyttttListe içi , liste dışı tüüüm herkesi tebrik ederim canım takımım
Elalis Listeye hoşgeldin Hayırlı olsun
malipina İrade, azimm... Valla yazacak kelime bulamıyorum.. Maşallah sana malim harikasın gerçekten
. Çooook tebrik ederim
Nego Sen de çok iyisin canım maşallah Zaten 80den belli bir kiloya düşmüştün mezun olmuştun, tam olarak fıstık oldun şimdi 58 le Çook tebrik ederim mezuniyetini
İnşallah ikinizde bundan sonra hep istediğiniz kilolarda olursunuz
karar verin anne babaBen cacık salata dediydim
Ben cacık salata dediydim
ya bi fırsat bulup o kısma bakamadımEvet cnm.. bende gitmiyor diyordum ama düzenli beslenince gidiyo.. sen benim başarı hikayemi okudun mı elasis??
Miunun dediğini yap kuzumkarar verin anne baba
Ben cacık salata dediydim
Ahahahahahha ana ve baba dedi maliMiunun dediğini yap kuzum
çok tatlısınız yaaaaMiunun dediğini yap kuzum
valla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyorduAhahahahahha ana ve baba dedi mali
Bu evlenmemiz gerektiğini düşündürtüyor bana
Aslında kilo verirken baykuş simgesi şişman, mezun olunca zayıf olarak değişmelihayırlı olsun baykuşularınız
o baykuşu da zayıflatıcaz
Yaptım şükürIns zaman bulursun canim
BencedeAslında kilo verirken baykuş simgesi şişman, mezun olunca zayıf olarak değişmeli
bence daAslında kilo verirken baykuş simgesi şişman, mezun olunca zayıf olarak değişmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?