Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında şaanslıyım biraz.ekmek,meyve,şerbetli tatlı yıllarca görmesem aramam.benim tek derdim abur cubur ve düzensiz beslenme.onları kesince çatır çatır gidiyomuş kilolar.eskiden ne zora sokuyormuşum kendimi meğer sabah çikolata kahve yerdim,akşam cips çekirdek,sütlü tatlı falan.şu 1 aydır metam eşekten düşmüş karpuza dönmüştür,kahvaltı ediyo ya oğlum bu gene diye

Arkadaşlar ile çıktığında sadece salata ve ayran al mali.. çünkü yemekler yenene kadar saat 9 olur.. zati öğlende yemişsin.. akşam bi öğün daha yeme..

Önce 54 ol da...

Evet cnm.. bende gitmiyor diyordum ama düzenli beslenince gidiyo.. sen benim başarı hikayemi okudun mı elasis??

Sağol canım aminn , darısı başına

Ben cacık salata dediydim
malipina mezuniyetini tebrik ederim. Seni 90 lardan taniyorum.Masallah sana ne guzel bir iraden varmis,bozmadan istikrarlı bir sekilde basariya ulastin. Seni kendime ornek almak isterim ama ben senin kadar azimli olur muyum bilemiyorum.
Tekrar tebrikler
Bu arada kaptanliginda hayirli olsun

Selam kizlar menum
10.00 ac karina limonlu su
2 dilim domates
1 dilim normal ekmek yumurta salatasi 2 kasik
2 bardak sekersiz cay
2 dilim peynir
15.00 yarim haslanmis mısır
5 catal haslanmis tavuk
2 bardak karışık bitki cayi
2 bardak nescafe 2si bir arada
2 adet 0.5 lik su
@MiuLego hepfit

Ahahahahahha ana ve baba dedi mali
Bu evlenmemiz gerektiğini düşündürtüyor bana
valla geldiğim günden beri ana çocukları bırakıp tatile çıkmış,bize hala bakıyordu Whiteblacklife .sonra pat diye baba çıkıp geldi malipina ,ana evine döndü.ama ana @MiuLego şimdi boşanma davası açtı biz nolcaz biiizzzzz giderim babanneme hepfit börekler açar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…