GÜnaydın kızlardaha yeni uyandım .. yani yarım saat önce falan
Takım simgelerimşz gelmiş hayırlı olsunkeyifler nasıl?
korku iyidirÇık kırkıtıyırsın bini sinki
Tamam bugün daha güzel bir menüyle gelicemolmamış
bişey yemeden mi zayıflıyoruz biz
Tamam bugün daha güzel bir menüyle gelicem
Bende ki de harika şans.. İlk günden 5 puan aldık iyi mi
Ben 4 e bile tazeyken 7 aldim bu benim rekorum valla ekmegi baya azalttım ama günde 3 dilimden azı bana çok zor biraz daha alışım yine azaltırim 300 gr ekmekten 3 dilim ekmeğe düştüm bu benim için bile çok zordu vallao balık kraker ne çakıl görmiyim bi daha
akşamki ekmeğe gerek yok zaten 2 yumurta yemişsin seni gayet tok tutar
suyu iki bardak daha içmen lazım.korumada değilsin sen
spor oke
puanın 7
7 puan aldim vay be supperrrr benim içinakşam bakcam bugün ne yemişsin diye çakıl
ben sizi aç bırakır mıyım hiç
yiyin tabi
dayak yiyin kötek yiyin papara yiyin fırça yiyin zılgıt yiyin yemek serbest bende
@MiuLego nasılım
daha iyi menüyle gel 10 puanı götür7 puan aldim vay be supperrrr benim için
Kız hastanedeydim ya hastanedeki ekmek minik roll ekmeklerdendi sporda normal olarak yapamadım bugün yapacam amaekmek normal mi
aralar ve akşam güzel
suyu arttır ahu
spor niye yok ahu
puanın 5
Ooooo çok fena köşeye sıkışmışsınTeşekkür ederiz ..
Annemin ağına düştüm bayram temizliği yapıyorum mutsuzum
Bugün hem öğlen hem akşam yemeğe davetliyim hakkımda hayırlısı olsun umarım akşam ki ertelenir de çok zorlanmamdaha iyi menüyle gel 10 puanı götür
yemeğe davetliysen uygun olanlardan yersinBugün hem öğlen hem akşam yemeğe davetliyim hakkımda hayırlısı olsun umarım akşam ki ertelenir de çok zorlanmam
Sabah 1 domates 2 zeytin yedim kibrit kutusu ekmekyemeğe davetliysen uygun olanlardan yersin
Ay inşalalh malimmenülerin güzel olursa hep 10 veririm ayıp ediyon
Bende zaman kolluyorum şimdi hemen yapacağımYaptim yaptim sporumu yaptim cok seviniyom spor yapmaya vakit bulunca
Lesli 3mil ve 30 dk cardio
az yemene mi sevindi eşinSabah 1 domates 2 zeytin yedim kibrit kutusu ekmek
14.00 da kebapcidaydik ben eşimle yedim 3 de 1 kebap 1 tabak salata yine kibrit kutusu pide (birarada eşim bu durumdan çok mutlu uzun zamandır senin yemeğini bitirmiyordum eski günlerdeki gibiyiz dedi. Adamın düşüncesine bak meğer o günleri özlemiş )
Saat 20.00 da arkadaşlarla çıkacağız menü umarım uygun bisey bulurum.
hadi bakalımAy inşalalh malim
Ilk tanıştığımız hatta eğlendiğimiz zamanlarda dışarda yemek yediğimizde ben bitiremezdim ona da az gelirdi benimkini de yerdi. Son yıllarda ben kendiminkini çok rahat bitirdigim için o 1.5 porsiyon yer olmustu. Eskisi gibi ne güzel yine senin yemeğini yiyorum diyor bi de et yediği zaman çok mutlu adamaz yemene mi sevindi eşin
akşamı güzel atlatıcan inanıyom ben çakıl ha gayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?