63 müüüüben 63ü gördüm bugün
kaptan durmuyorduuu63 müüüülaaaaannn
Neden 62 olmasın ki
62 bak okurken bile bi güzwl gwliyor
Kendimi durduramıyorumkaptan durmuyorduuu
kemir beniKendimi durduramıyorum
İncecik ol
Kemiklerin sayılsın
Ay durmadan zayıfla istiyorum
napak oturuyoz ellam
Napıyosunuz karılar
Mali girişi
Sen foto mu değiştinben 63ü gördüm bugün
ivittSen foto mu değiştin
Oluyor canım gelenim çok şükürAllah yardımcın olsun cnm
Gelen gidenin oluyor mu ki yemek hazırlığı yapıcaksın
Oyy ben de memlekette unuttum bugün arefe oldugunu
Offf offff çok kötü olmuş cnm ben de olsam delirirdim ama şöyle yap rahatla ve anlıyorsa artık seni konuş evet yaptığı şey komik oyun gibi olabilir ama onu üzdüğünü söyle cnm..
Sağol cnm sana da kolay gelsin cnm
Canım sen onu memeden bir an önce kes evet senn için rahatlık gibi gözüküyor kesebilecek miyim diye de korkuyorsun ama inan bırakınca daha da rahat edeceksin ve çok kolay bırakacaksın.. dens çok geç kalmadan cnm
Napıyosunuz karılar
Mali girişi
Şaka gibi geliyo ama bende bulamadmSelam. Çocukları yıkıycam. Bitti hazırlıklar. Bir tatlı daha yapsam mı li , bir çeşit içime sinmedi offf aman ya olduğu kadar.
Zaten yine kıyafet bulamadım, akşam belki yine çıkarız. Ya önceden 46 bedenim hiç bir şey yakışmıyor diue suratım beş karış eve dönerdim şimdi millet 38 beden ne kadar elbise varda bitirmişsinir oldum ama bir yandan da olsuuun artık 38 beden giyiyorum diyorum eşime sırıtarak
Kuzenim esime dedi ki abi eskisehire gidince spora yazilalim.O da tamam dedi.Ben de dedim iyi olur vucut yapmaniza gerek yok su gobek gitsin yeter.Esim döndü ne yani rahatsiz mi oluyosun gobegimden dedi.Ay olur mu hayatim ne munasebet dedim
ellerine sağlık canımSelam. Çocukları yıkıycam. Bitti hazırlıklar. Bir tatlı daha yapsam mı li , bir çeşit içime sinmedi offf aman ya olduğu kadar.
Zaten yine kıyafet bulamadım, akşam belki yine çıkarız. Ya önceden 46 bedenim hiç bir şey yakışmıyor diue suratım beş karış eve dönerdim şimdi millet 38 beden ne kadar elbise varda bitirmişsinir oldum ama bir yandan da olsuuun artık 38 beden giyiyorum diyorum eşime sırıtarak
Aynen bir film açar sararım ben :)ben çok severim sarma sarmasını meditasyon gibi yeminle ruhum dinleniyo sararken ben de mi babanne oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?