Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oluyor canım gelenim çok şükür

Kuzenim esime dedi ki abi eskisehire gidince spora yazilalim.O da tamam dedi.Ben de dedim iyi olur vucut yapmaniza gerek yok su gobek gitsin yeter.Esim döndü ne yani rahatsiz mi oluyosun gobegimden dedi.Ay olur mu hayatim ne munasebet dedim

Selam. Çocukları yıkıycam. Bitti hazırlıklar. Bir tatlı daha yapsam mı li , bir çeşit içime sinmedi offf aman ya olduğu kadar.
Zaten yine kıyafet bulamadım, akşam belki yine çıkarız. Ya önceden 46 bedenim hiç bir şey yakışmıyor diue suratım beş karış eve dönerdim şimdi millet 38 beden ne kadar elbise varda bitirmiş sinir oldum ama bir yandan da olsuuun artık 38 beden giyiyorum diyorum eşime sırıtarak

Şaka gibi geliyo ama bende bulamadm
Dün çok gezdik bu gün cikarirmi esim bilmiyorm

Kuzenim esime dedi ki abi eskisehire gidince spora yazilalim.O da tamam dedi.Ben de dedim iyi olur vucut yapmaniza gerek yok su gobek gitsin yeter.Esim döndü ne yani rahatsiz mi oluyosun gobegimden dedi.Ay olur mu hayatim ne munasebet dedim

ellerine sağlık canım
Ayy ne güzel bedenler küçüldükçe kendimize daha guvenimiz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…