Haklı kuzum birşey diyemiyorım o yüzden ben de .. bilmiyorum ki evlenecek ama ne zamanAnladım canım, o da haklı biryerde.. nr zaman evlenecek?
Ahahahhaha vazgeçtimKap bi goç gel, boynuzuna da adana burması bilenziği taktınmıdı o iş taamm
(derken beyine menemen yapıyordu elalis)
Hayır kuzu. Saat geç. Pnu bir öğlen yemeğinde ye.. porsiyona dikkat ederekmantı mı yesem
@MiuLego ablanı anlıyorum. Bi önceki oğlumu kaza sonucu kaybettim ki gözüm gibi bebeğim gibi bakardım ona. 1 ay yemeden içmeden yattım. Telefonlara bile bakmadım. Bi gün eşim bu oğluşumu getirdi. Sahipsiz, barınağa gidecek ben de aldım getirdim napalım dedi. İlk günler çok soğuk davrandım onasanki diğerinin yerine gelmiş kurulmuş gibi ama inan şimdi çookkkkk seviyorum. Hepsinin yeri tabi ki ayrı ama o kadar masumlar ki, o kadar canlar ki aşığım şuan.
Çok sonradan öğrendim ki veterinerle çocuklar falan beraber almışlar bu kararı sırf ben toparlanayım diye :) iyi ki de yapmışlar diyorum
Mali bebeğim artık sıkı bir bölgesele başlamalısın.ben koşamam ki
Çabuk atlatır inşallahHaklı kuzum birşey diyemiyorım o yüzden ben de .. bilmiyorum ki evlenecek ama ne zaman
Ahahahhaha vazgeçtim
ALTIN NE KADAR BİLŞYOR MUSUN SEN
Hayır kuzu. Saat geç. Pnu bir öğlen yemeğinde ye.. porsiyona dikkat ederek
Ay sende de mi var
Kuzum ben onu çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de aynı durumdayım. Çok büyük bir travma yaşadık. Sen de yaşadın bilirsin. Hala da devam ediyor..
Geçmiyor üzüntüsü malesef
Sorun ablamın senin de dediğin gibi onu eski köpeğimiz ywrine koyavağımızı sanması.. anlatamadım ama üstelemedim de .. zamanı var demek ki..
Halbuki ben farkındayım.. yeri de başka sevgisi de başka olacak.. bak sen de diyorsun.. ben de öyle olacağını biliyorım. Sadece ablama anlatamadım..
kim yapcak zaten nerden baksan 3 4 saat sürüyo yapması.benimki de hayal işteHaklı kuzum birşey diyemiyorım o yüzden ben de .. bilmiyorum ki evlenecek ama ne zaman
Ahahahhaha vazgeçtim
ALTIN NE KADAR BİLŞYOR MUSUN SEN
Hayır kuzu. Saat geç. Pnu bir öğlen yemeğinde ye.. porsiyona dikkat ederek
Ay sende de mi var
Kuzum ben onu çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de aynı durumdayım. Çok büyük bir travma yaşadık. Sen de yaşadın bilirsin. Hala da devam ediyor..
Geçmiyor üzüntüsü malesef
Sorun ablamın senin de dediğin gibi onu eski köpeğimiz ywrine koyavağımızı sanması.. anlatamadım ama üstelemedim de .. zamanı var demek ki..
Halbuki ben farkındayım.. yeri de başka sevgisi de başka olacak.. bak sen de diyorsun.. ben de öyle olacağını biliyorım. Sadece ablama anlatamadım..
spor artı yogaya başlamayı düşünüyom.ablamla kamera açıp karşılıklı yoga yapcaz bugün karar verdikMali bebeğim artık sıkı bir bölgesele başlamalısın.
Jillian a başla.. müsaitsin de. Vücudunun buna ihtiyacı var. Evdesin yaparsın.. 30 günlük jillian yap artık.
Senin artık sporuna dikkat etme zamanın.. vücudun iyice şekillenmeli
Sen babanne misin kız ne sarmasıYaprak sarma tamam
Temizlik wcler kaldı sadece
Gidip yuruyeyim biraz sonra market sonra alışveriş eve geleyim 4 makina ütü wcler beni bekler
Yoga cidden zayıflatıyo mu yaaaspor artı yogaya başlamayı düşünüyom.ablamla kamera açıp karşılıklı yoga yapcaz bugün karar verdik
ben çok severim sarma sarmasını meditasyon gibi yeminle ruhum dinleniyo sararken ben de mi babanne oluyomSen babanne misin kız ne sarması
yok ımm ommm yapmıyon kızYoga cidden zayıflatıyo mu yaaa
Immmmmmm ommmmmmmmm
Kolay gelsin..Yaprak sarma tamam
Temizlik wcler kaldı sadece
Gidip yuruyeyim biraz sonra market sonra alışveriş eve geleyim 4 makina ütü wcler beni bekler
Aferimkim yapcak zaten nerden baksan 3 4 saat sürüyo yapması.benimki de hayal işte
Oooo ne güzel haberlerspor artı yogaya başlamayı düşünüyom.ablamla kamera açıp karşılıklı yoga yapcaz bugün karar verdik
Hayır :)Yoga cidden zayıflatıyo mu yaaa
Immmmmmm ommmmmmmmm
Bana sinir basar öyle otur oturKolay gelsin..
Aferim
Oooo ne güzel haberler
Hayır :)
jilianın hareketlerini benim dizler kaldırmaz kuzum dizlerim sıkıntılı benimKolay gelsin..
Aferim
Oooo ne güzel haberler
Hayır :)
Fena ojilianın hareketlerini benim dizler kaldırmaz kuzum dizlerim sıkıntılı benim
işte benim dizler çok problemli.merdiven çıkarken bile gırç gırç ses çıkıyo.öne diz kırma hareketi var mesela inanılmaz ağrı yapıyo bendeFena obenimde dizlerim mahvolmuştu onu yaparken
Aynen aynen hiç sevmiyorumBana sinir basar öyle otur otur
jilianın hareketlerini benim dizler kaldırmaz kuzum dizlerim sıkıntılı benim
yogayı deniycem bir ayAynen aynen hiç sevmiyorum
Ama hiç yapmadım öyle karşıdan bakarak sevmiyorum
Yapsam belki çok sevicem
Kendi bölgesel çalışmanı yapıcan o zaman
Uyumuşum kilo bildirmemişim neysr ki kaptan da uyumuş :)
Öğlen tartıldm
Cuma 59.6
Pzartesi 60.4
Fark + 800 gr
Yüzde - 1.34
matematik61
hepfit
malipina
ben 63ü gördüm bugünArtııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?