Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anladım canım, o da haklı biryerde.. nr zaman evlenecek?
Haklı kuzum birşey diyemiyorım o yüzden ben de .. bilmiyorum ki evlenecek ama ne zaman
Kap bi goç gel, boynuzuna da adana burması bilenziği taktınmıdı o iş taamm

(derken beyine menemen yapıyordu elalis )
Ahahahhaha vazgeçtim
ALTIN NE KADAR BİLŞYOR MUSUN SEN
mantı mı yesem
Hayır kuzu. Saat geç. Pnu bir öğlen yemeğinde ye.. porsiyona dikkat ederek

Ay sende de mi var

Kuzum ben onu çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de aynı durumdayım. Çok büyük bir travma yaşadık. Sen de yaşadın bilirsin. Hala da devam ediyor..

Geçmiyor üzüntüsü malesef

Sorun ablamın senin de dediğin gibi onu eski köpeğimiz ywrine koyavağımızı sanması.. anlatamadım ama üstelemedim de .. zamanı var demek ki..

Halbuki ben farkındayım.. yeri de başka sevgisi de başka olacak.. bak sen de diyorsun.. ben de öyle olacağını biliyorım. Sadece ablama anlatamadım..

Mali bebeğim artık sıkı bir bölgesele başlamalısın.

Jillian a başla.. müsaitsin de. Vücudunun buna ihtiyacı var. Evdesin yaparsın.. 30 günlük jillian yap artık.

Senin artık sporuna dikkat etme zamanın.. vücudun iyice şekillenmeli

Çabuk atlatır inşallah içinde jilet varmış gibi oluyo insanın aklına gelince

kim yapcak zaten nerden baksan 3 4 saat sürüyo yapması.benimki de hayal işte

spor artı yogaya başlamayı düşünüyom.ablamla kamera açıp karşılıklı yoga yapcaz bugün karar verdik

Yaprak sarma tamam
Temizlik wcler kaldı sadece
Gidip yuruyeyim biraz sonra market sonra alışveriş eve geleyim 4 makina ütü wcler beni bekler
Kolay gelsin..
kim yapcak zaten nerden baksan 3 4 saat sürüyo yapması.benimki de hayal işte
Aferim
spor artı yogaya başlamayı düşünüyom.ablamla kamera açıp karşılıklı yoga yapcaz bugün karar verdik
Oooo ne güzel haberler

Yoga cidden zayıflatıyo mu yaaa

Immmmmmm ommmmmmmmm
Hayır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…