Poponu çimdikle de nazar değmesinBen de ben de
SalataCamış gibi uyumuşum
Yemek düşünmedim
Ne yicez
Ya bu gece gel ya da bu gece gel  babamın keyfi çok yerindeymiş bugün, kesin verirKız baykuşlar gelmiş
Anandan istemeye ne zaman geleyim
Benim için miSalata
Sefan olsun oohhh miss demek ki ihtiyacın varmış. Çorba salata bitti gitti.Camış gibi uyumuşum
Yemek düşünmedim
Ne yicez
Pembiiiiik
Ya bu gece gel ya da bu gece gel  babamın keyfi çok yerindeymiş bugün, kesin verir
Heeee beğenemedin miBenim için mi
Canım kaptanim benimPembiiiiik
Ay heyecanlandım. Baba keyifli de ben panikledim. Nasıl yetişeceğuuuuk
Keşke.. çok özledim miu, bakalım daha hiçbirşeyi belli değil, belirsizlik ortadan kalksa plan da yaparım ama şu anda hiç bilemiyorum.Oyyy kuzum hemen de duygusallaşır oyy
Bi geleydin türkiyeye artık
Anladım canım, o da haklı biryerde.. nr zaman evlenecek?Minikleri alamadım fılavır.. ablam sabah uyandığında bunu şuan için kaldıramayacağıbı söyledi.. arweni ve yaşadıklarımızı biliyorsun. Psikolojik olarak hazır olmadığını söyledi. Evlensin ben de kendi evime çıkınca sahipleneceğim
Kap bi goç gel, boynuzuna da adana burması bilenziği taktınmıdı o iş taammPembiiiiik
Ay heyecanlandım. Baba keyifli de ben panikledim. Nasıl yetişeceğuuuuk
tamamHeeee beğenemedin mi
mantı mı yesemSefan olsun oohhh miss demek ki ihtiyacın varmış. Çorba salata bitti gitti.
mantı mı yesem
ama 10 aydır yemiyorum
Ama sen gaptansınama 10 aydır yemiyorum
koşarım kokudan herkesi de bayılttım mı maç skoru benimAma sen gaptansınbence kötü örnek. Hadi yaladın yuttun 3 tur halısaha koşabilcen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?