- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Bence yeni bi kural gelsin. Mesela akşam 6 ile 10 arası menü yorumlama paylaşma zamanı olsn. Saat 10dan sonra paylaşılan menüler yorumlanmasn. Kaptan da ne vakit bakacağnı bilir menü peşinde koşmaz. En son 10 da menüler verilmiş olur.Neden menü verilmiyor acaba??
Takımda kaç kişiyiz menü veren 7-8 kişiyi geçmiyo
Özellikle liste tayfası ve kilosu yüksek olanlar..
Neden bu rahatlık?
Etaplar birleşti diye mi yoksa bayram diye mi?
5 dknızı ayırıp menü yazmak çok mu zor gerçekten?
Bakim kuzu bildirim gelmiyo bazen. Akşam bakarım ikisine demalipina kuzu ben menü verdim yorum olmamış seni etiketlemiştim bu gün de vereceğim
Evet kajumBence yeni bi kural gelsin. Mesela akşam 6 ile 10 arası menü yorumlama paylaşma zamanı olsn. Saat 10dan sonra paylaşılan menüler yorumlanmasn. Kaptan da ne vakit bakacağnı bilir menü peşinde koşmaz. En son 10 da menüler verilmiş olur.
Evde yatarak geçiyor :))Kızlar bayram nasıl geçiyor
Kaç tanesarma yedim amaaaa bulgurluuuul
Nego 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 5,6
Haziran / 1,5
Temmuz / 1
Ağustos / <izinli>
Eylül / 0,7
Ekim / 2,8
Kasım / 3,8
Aralık / 1,5
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 16,9 KİLO
Temmuz / 0,2
Ağustos / 3,9
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 4,1 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (517. Etap) ( 79,6 )
Bitiş Kilosu (583. Etap) ( 58,6 )
Verilen Toplam Kilo ( 21 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 26,38% )
Toplam Süre ( 26 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,01% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 808 )
Bilgi:
Sevgili eflalim 9 Mayıs 2017 tarihinde (517. etap) deneme sürecine alınmış ve 519. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
17 Ağustos 2018 tarihinde (583. etap) toplam 21 kilo vererek ve 60 kilo olan hedefini 107% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 7. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız 527. - 538. ve 549. - 580. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
malipina 'nın Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Kasım / 3,1
Aralık / 5,5
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,6 KİLO
Ocak / 4
Şubat / -0,6
Mart / 5,6
Nisan / 2,3
Mayıs / 5
Haziran / 4,4
Temmuz / 4,1
Ağustos / 4,2
2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 29 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (544. Etap) ( 101,6 )
Bitiş Kilosu (583. Etap) ( 64,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 37,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 37,01% )
Toplam Süre ( 40 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,93% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 940 )
Bilgi:
Sevgili malipina 10 Kasım 2017 tarihinde (544. etap) deneme sürecine alınmış ve 545. Etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
17 Ağustos 2018 tarihinde (583. etap) toplam 37,6 kilo vererek ve 80 kilo olan hedefini 174% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 7. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Ne güzel isteEvde yatarak geçiyor :))
bende temizim kaptanim 3 yere gittim 2 si tatlı verdi yemedim biride şeker verdi aldım arkadaşın çocuğuna verdim arkadaş o kadar hazırlık yapmış kahvaltıda ben sadece her zamanki kahvaltimi yaptım gezdik tozduk geldik hazır yemekleri var ama benim yemeyeceklerimden ama ben kahvaltilik tercih ettim şükür güzel geçiyorHala TEMİZİM
Bence senin gibi heyecanlı birine göre değil puzzle.Hiç sevmem puzzle yapmayı. Mıy mıy mıyy bitmez. Hemen yapmak elde etmek isterim. O yüzden no puzzleKabağımı yiyim de puzzle yapam azcık daha
Kafayı yemek üzereyim yapamıyorum bulamıyorum parçaları
Ben de daha hala evden çıkmadm. Bir de kadınlar erkekleri bekletiyor derler. Kocam hasrlanack da çıkacak da ziyaretlere gidicez pehhhSelam güzeller malum bayram çok yoruldum bugün, anneme geçiyorum şimdi. İlk fırsatta geçmiş yaparım.
Öpüyorum hepinizi hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?