- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
TemamBakim kuzu bildirim gelmiyo bazen. Akşam bakarım ikisine de
Çok güzel menü kuzumSabah 09.00
1 incir 7 zeytin 10 çiğ badem
2.5 bardak su
Saat 11.30
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
Domates salatalık
Peynir
Türk kahvesi 1 hurma
Ara 16.00
1 kase tarçınlı yoğurt
Akşam 19.30( kayınvalidemleri bekledik )
Soslu patlıcan ( şakşuka gibi )
Yoğurt
Su 3 lt
Spor 300 ip
1 mil Leslie
Çok ev temizliği
@MiuLegomalipina
Takim kapatilinca saldiydi bizimkiÇok tebrik ederim kızlar.. mali şubatta duraklama dönemine mi girdi sanki 600 gr almış doğru mu??
Ha ri ka sın beeeeNe güzel iste
bende temizim kaptanim 3 yere gittim 2 si tatlı verdi yemedim biride şeker verdi aldım arkadaşın çocuğuna verdim arkadaş o kadar hazırlık yapmış kahvaltıda ben sadece her zamanki kahvaltimi yaptım gezdik tozduk geldik hazır yemekleri var ama benim yemeyeceklerimden ama ben kahvaltilik tercih ettim şükür güzel geçiyor
Sorma kaju. Sırtım ağrıdı bitecek bu diye.. ablam diyor miu napıyorsun puzzle uzun sürer öyle hemen bitmezBence senin gibi heyecanlı birine göre değil puzzle.Hiç sevmem puzzle yapmayı. Mıy mıy mıyy bitmez. Hemen yapmak elde etmek isterim. O yüzden no puzzle
Bi dayak bi öpücük ahanda gene bele oldum
Yoksa kaptanim bunuda yiyeyim sunumda yiyeyim derken başami döneyimHa ri ka sın beeee
Sorma kaju. Sırtım ağrıdı bitecek bu diye.. ablam diyor miu napıyorsun puzzle uzun sürer öyle hemen bitmez
Sinir yaptı bende bulamııyorum parçaları
Bu halinle pek güzelsin
8 tane miumKaç tane
Evet kuzu bi buçuk ay falandı hiç inmedi tartı, çok uğraştık miuyla garibim göbee çatladı indirmek içinÇok tebrik ederim kızlar.. mali şubatta duraklama dönemine mi girdi sanki 600 gr almış doğru mu??
Bence güzel fikir bana uyar yormayın menü yorumcunuzu kıymayın banaBence yeni bi kural gelsin. Mesela akşam 6 ile 10 arası menü yorumlama paylaşma zamanı olsn. Saat 10dan sonra paylaşılan menüler yorumlanmasn. Kaptan da ne vakit bakacağnı bilir menü peşinde koşmaz. En son 10 da menüler verilmiş olur.
Onu sonra hatırladum :))Takim kapatilinca saldiydi bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?