Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam kızlar
cuma 83.1 idim
Salı bugün ikindi de bisiler yedikten sonraki halim ile 82.5 geldim haber verim dedim aksama geri döneceğim inşallah giderken araba ile gideceğim için tartımı yanima aliyorum 4 gün çok korktum acaba şişermişim regl de yok diye diye tırstım @MiuLego malipina

Canlar menü konusunu üzerime alınmıyorum çünkü ben veriyorum çok şükür

Sadece bayram temizliği memlekette vs olunca kalabalığına da var fırsat buldukça yazabiliyorum

Bu arada temizim ama saatler bu hafta biraz şaşabilir hani menü saatleri akşam yemeğini erken yapabildiğimiz kadar yapmaya çalıştırıyor beraber yemek zorundayım çünkü babam sağolsun hiç sevmez sofra dışı yemek yenmesine maalesef canlar

Menüyü vereyim canlar
Kalkınca 1parca peynir
11.30( arkadaşa gidince geç oldu)
1yumurta 1kk peynir 1kup kaşar 1tane üçgen peynir domates salatalık 7 zeytin 1dilim şeftali (ekstra da çok şeyler vardı yemedim şükür)
16.30
Biraz kıymalı yumurta yine aynı peynir zeytin domates yedim
Su 2+daha içerim
Spor yok ama baya yer gezdik
@MiuLego malipina

Çok güzel menü kuzum
Patlıcan yemeği kızartma değil inşallah yoksa ben de seni kızartırım
Su güzel
Spor eh idare eder
Puanın 9

malipina cnm haklısın cnm menü konusunda.. ama şöle benim cuma günü hastane doktor işimiz vardı.. sabah çok erken kahvaltı yaptım akşama kadar bişi yemedim akşam eşim dürüm getirdi çünkü normal eve geçmiştik bir iş için yicek bişi yoktu.. sonra ki günde normal kahvaltı akşama tavuk yedim ama miu düzenli menü vermeyen vermesin dedi.. pazartesi de oruçluydum sahur yok iftara mercimek çorbası ve köz patlıcan yedim.. bugün de yumurtalı kahvaltı yaptım saat 8de o saatten beri bişi yemedim kurbanla uğraşmaktan.. kaç gündür işten güçten çok düzensiz oldu menüler ı yüzden vermedim menümü ama dikkat ediyorum cnm sabitim dün tartı verdim..

Çok tebrik ederim kızlar.. mali şubatta duraklama dönemine mi girdi sanki 600 gr almış doğru mu??

Ha ri ka sın beeee
Bence senin gibi heyecanlı birine göre değil puzzle.Hiç sevmem puzzle yapmayı. Mıy mıy mıyy bitmez. Hemen yapmak elde etmek isterim. O yüzden no puzzle
Sorma kaju. Sırtım ağrıdı bitecek bu diye.. ablam diyor miu napıyorsun puzzle uzun sürer öyle hemen bitmez

Sinir yaptı bende bulamııyorum parçaları
Bi dayak bi öpücük ahanda gene bele oldum

Bu halinle pek güzelsin

Ha ri ka sın beeee

Sorma kaju. Sırtım ağrıdı bitecek bu diye.. ablam diyor miu napıyorsun puzzle uzun sürer öyle hemen bitmez

Sinir yaptı bende bulamııyorum parçaları

Bu halinle pek güzelsin
Yoksa kaptanim bunuda yiyeyim sunumda yiyeyim derken başami döneyim

Gelmişken menümü vereyim
8.30:
2 parca sucukla yumurta
Peynir zeytin yeşillik (sucuk guvenilir bi yerden alınmış)
14:8 sarma bulgurlu
1 iincedilim kavun
17.30:
Kendi yağıyla kavurma
Soğan salatası
Domates
Su : 3 gidiyo :)
Spor malesef yok et doğrama yeni bitti bende bittim oğlanı uçururken yazayım dedimmmm .
@MiuLego malipina

Bence güzel fikir bana uyar yormayın menü yorumcunuzu kıymayın bana

Sabah 11.00
Menemen
1 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ardına Türk kahvesi

Öğlen 16.00
1 büyük dilim kesmeMaraş’tan gelme dondurma
1 ay dilim kavun (5-6) tane maksimum çıkar

Akşam 20.00( kaçamak yapmamak için bu saate kaldı)

1 tabak taze fasülye
Salata

Su 3 lt
Spor 50 dk yürüyüş

@MiuLego malipina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…