Aynı benBence senin gibi heyecanlı birine göre değil puzzle.Hiç sevmem puzzle yapmayı. Mıy mıy mıyy bitmez. Hemen yapmak elde etmek isterim. O yüzden no puzzle
Bizde de öyle aynen birde bende üç erkek :)Ben de daha hala evden çıkmadm. Bir de kadınlar erkekleri bekletiyor derler. Kocam hasrlanack da çıkacak da ziyaretlere gidicez pehhh
Öyle miydiTakim kapatilinca saldiydi bizimki
Alenen dedikoduOnu sonra hatırladum :))
Kimi cekistiriyorsunuzAlenen dedikodu
Benim et daha gelmedi dinlenmiş olursa gelince yaparım artık ne zaman biterse sıcak gelirse sabaha yaparimBu arada etle uğraşırken 5 yerimden kestim elimi, çocuklar sayesinde. Hiç kesmezdim. Kafamda dolu dalgın tabı, gitti parmaklar :) hayırlısı ile geçse bayram benim için hiç güzel geçmiyor, her bayram bir sorun ah ah
1 hafta saldın ama hemen toparladın maşallah. . Duraklamadır kesin.. Ben senin mezuniyetten korkuyordum ama mahçup ettin beni :))Öyle miydi
Yok kız onu ben iki haftada halletmiştim sanki
Halledememiş miydim acaba
Bana gelsen mide fesatı geçirirsinHatayda bayram ziyaretlerinde doğru düzgün bişi ikram edilmez.. sarmaymış tatlıymış :)) sadece şeker. Bide bazen çay kahve o kadar..
ramazan bayramında kömbe yaparlar bir tek.. o da siz şimdi herkeste çok yemişsinizdir diye ikram etmezler bile.. geçen bayram bi akrabaya gittik oturduk baya falan.. dedim siz bu bayram kömbe yapmadınız galiba. Dedi yoo yaptım .. hımm dedim.. dedi koyim mi yer misiniz?? Yok dedim zahmet etmetin yok cnm ne zahmeti diye koydu sonra :)) zati bi tane yiyim demiştim o da kimse koymadu
Hım farklıymış senin tarifBi soğan üç dört diş sarımsağı doğruyom karabiber nane tuzla bi güzel avuçlayıp mıncıklıyom.pirinç, iki domates, domates salçası biber salçası zeytinyağı narekşisi azcıkta kuyrukyağı rendeliyom harcına kuzum. Soğan dolmasına bayılıyom bi de
Hemen hallettim payları, yemeği, azcık dolaba koydum, ben zaten buzluğa atmam kurban eti, bir kemik atarımBenim et daha gelmedi dinlenmiş olursa gelince yaparım artık ne zaman biterse sıcak gelirse sabaha yaparim
Yemem kiBana gelsen mide fesatı geçirirsin3 tatlı, 2 hamur işi, 5 yemek meyve suları ev yapımı tabi ki
Hım farklıymış senin tarif
Yeme tabi denedim seniYemem kiama bi sade kahveni içerim :))
Mali hatay usulü yapıyorum dolmayı. . Çok değişik oluyo...
Bende hep taze çekilmiş aldırıyorum.. hazır kahve içemiyorum resmen :))Yeme tabi denedim senikahveyi de arefe günü aldırdım taze çekilmiş
Nasip değilmiş, Allah kabul etsinde önemli olan o zatenGeçen sene bizim etler bozulmuştu 1.5 koyun çöpe gittibu sene klimanın altında morg gibi yere serdik hızlıca soğutup dolaba koyduk vereceklerimizi verdik şükür..
Öğrenci yurduna götürdük poşette... bi açtılar yemyeşil etlerNasip değilmiş, Allah kabul etsinde önemli olan o zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?