İyi bee ben ne dedim şimdi alla alla yaaz yemişin dedik ne dedik kötü mü dedik ellaam
dil de pabıç kadar
kaç kilo oldun acaba hippoKızlar bizde şehir dışındayız baya düzen bozuldupazartesi dönücez inş.. bende okullar açılsın istiyorum yaa.. düzenimize dönelim..
En son 68.5ti bakalım.. regl oldum bu arada.. yollardayım baya.. yol ödemi de vardı mutlaka.. bakalım eve gidince belli olacak ..kaç kilo oldun acaba hippo
cumaya ohoo iner o bişey kalmazEn son 68.5ti bakalım.. regl oldum bu arada.. yollardayım baya.. yol ödemi de vardı mutlaka.. bakalım eve gidince belli olacak ..
Bende bıktım oynak kilodan yaaYaw bu kadar oynak kilo normal mi?
Dün 53.5 bildirimi yaptım, bu sabah 52.7, bir gün içinde o kadar kilo vermiş olamam..
Yav dalindandi tadina bakmadan gecemedim :)kahvaltı güzel
o meyveler ne zümrüd manavı mı yedin naaptın
akşam güzel bulgur tam gününde yenmiş
spor su perfetto
hee doğal olan candır afiyet olsun yedin artıkYav dalindandi tadina bakmadan gecemedim :)
Maliii sen gidersen bize kaptan kim olacakkimseler yok
ben de mi gidim napim
azcık ortadan kaybolim bakim nasıl oluyomuşhep başkaları mı gitcek
şöyle bikaç hafta beni arayıp sormayın
haydin baybayın
Tam ben gelmeye karar vermisken gitme,kaptanim olacaktin soz verdinkimseler yok
ben de mi gidim napim
azcık ortadan kaybolim bakim nasıl oluyomuşhep başkaları mı gitcek
şöyle bikaç hafta beni arayıp sormayın
haydin baybayın
hoşgeldin sefalar getirdin ablacımİyi akşamlar ,7. Takımın guzel ve azimli hanimlari
Sizi sık,sık takip ediyordum,bazılarınız biliyor,sagolsun eski( ama eskimeyen)kaptaniniz @MiuLego bana 90 lar grubunda yardim ediyordu,yeni kaptanmalipina da benim de kaptanim olmaya razı oldu ,eger sizler de rıza gosterirseniz araniza fahri olarak katilmak isterim,zira diyet de destek cok onemli,tek basina yapmak zor oluyor,desteginizi beklerim hanimlar ve şimdiden hepinize teşekkür ederim
Durumlar bundan ibaret
yok abla gider miyim hiç ayıp ettinTam ben gelmeye karar vermisken gitme,kaptanim olacaktin soz verdin
dur kız çaktırmaMaliii sen gidersen bize kaptan kim olacak
Aramıza hoşgeldinnn canımİyi akşamlar ,7. Takımın guzel ve azimli hanimlari
Sizi sık,sık takip ediyordum,bazılarınız biliyor,sagolsun eski( ama eskimeyen)kaptaniniz @MiuLego bana 90 lar grubunda yardim ediyordu,yeni kaptanmalipina da benim de kaptanim olmaya razı oldu ,eger sizler de rıza gosterirseniz araniza fahri olarak katilmak isterim,zira diyet de destek cok onemli,tek basina yapmak zor oluyor,desteginizi beklerim hanimlar ve şimdiden hepinize teşekkür ederim
Durumlar bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?