Geçmiş olsun buz koyKızlar ayak bileğim kaybolmuş durumda şiş her tarafım ne yapsam yaaaa
Her türlü olur, ben usengecim rendeleyip yogurtla yiyorumkızlar akşam kabak yesem diyorum.pişirme yöntemi farkeder mi? buharda haşlama ya da fırında az zeytinyağıyla kavurma
Yok ben gayet usturupluydumZorlamiiiiihicde sevinmedim di zatin
Sporu sakın bırakma73.4 tü canım gayret ediyom bakalım sporada başladım son 2 gün detoks yapacam başka çare yok artik
Valla olur olurgebelik miiiiiallah korusun değilimdir inşallah
hemen onu da alayım
halam geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
rahmetli okusa bana böyle sevinmedin der
ulan dişimde maydanoz kalmış,allahın kulu söylemiyomal mal sırıttım durdum adama
Yok ben gayet usturupluydum
Zorla beni boyleyapıon dedim, öyle heyecanlanma icim kiprasiyi
Kahve iç hadi 1soda ileAcıkıyorumsu gibi sinsi sansar bir his
Defolurmusun kız diyet yapıyo şu an
Şaka aaaaaaaa kız benim 2 gün gecikiyor hooopppp hemen test yapıyorum arkadaşlar özge eline işlemeyi hobi edindi dio nasıl 5 aylık beklemişValla olur olur
50 yaşında doğuran tanıdığım var, minnoşu 5 aylıkken farketti tekme atincakarnım ağrıyor menopoza girdim diye geziyordu ortalikta
Sarıl sarılhepfitim yaaaaaaa
bugün ben de üşengecim,ısıra ısıra bile yiyebilirim o dereceHer türlü olur, ben usengecim rendeleyip yogurtla yiyorum
Kız ne bilsin 6 ayda bir adet oluyor polikistik over hastası, bi de yaş 50 olunca, bi de kilolu olunca hiç farketmemiş. Bu dediğim akraba, gerçekten farketmedi menopoza girdim diye gezdi(bulantı yok kiloda almadı:) )Şaka aaaaaaaa kız benim 2 gün gecikiyor hooopppp hemen test yapıyorum arkadaşlar özge eline işlemeyi hobi edindi dio nasıl 5 aylık beklemiş
Az kekremsi olur, yeterince usenirsem ben de yapabilirimbugün ben de üşengecim,ısıra ısıra bile yiyebilirim o derece
Sarıl sarılmaşallah insallah yavrum
eyvahlaarrr olsunValla olur olur
50 yaşında doğuran tanıdığım var, minnoşu 5 aylıkken farketti tekme atincakarnım ağrıyor menopoza girdim diye geziyordu ortalikta
Valla çok spor yaptım da bu hafta kaydedilmiuo heralde dedim etiket yapmadım
kekrem mekrem yutarımAz kekremsi olur, yeterince usenirsem ben de yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?