Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım kaynanam domatesin üstüne kaynar su döktükapuklarını öle soydu oktay usta edasıyla20 kilo domatesten 25 şişe çıktı kaldı 8 şişe onada domates sosu hazırlıyım diyourm sarımsaklı eşim seviyotabe kapaklar atmazsaokadar koyarım hiç attıgını bilmem geçen sene nazara geldim kapatlar atıp duruyo10 şişe var 1 kiloluk melemenlere yarım kiloluk koyduk kompostoluk istedi eşim şeftali erik koyucem vişneyi kocişim yüzünden koyamadımki tam soppalıkta eşim neysekıyamıyorum bebelerimin babası o
dem öle mukaddes deme öle çavradk ekmegi deme yelim diyet diyelim anlaşılsın aklıma ananenin kedisi çavdar geliyo inan yiyemiyorum artık o ekmegi
olar bebem öle yaparıkta neden ben beceriksizim bu konuda hoş hiç bir konuda becerikli degilmiki bu konuda oluyum bugün kkya girdim tam yazıcaktım buraya allahım sen panik atagım azsebebi nabzım yavaş atıyo diyeallahım bu kalbim ne zaman yaranıcak ban atsa suç atmasa suçinsanın nabzı neden yavaş atarki:44::44:
canım kusura bakma 7 görmemişim malum arkadaşla ugraşıyorum eşiyle sorunları varya söz telafi ederim işşallah çarşamba gününe kadar sayımı ben yapayım ödeşmiş olalım bu aarada spora gidicektimya bu hafta sporum yattı kan sulandırıcı ilaçlar kullandıgımdanmı nedir adetim çok geliyo hemde göbegim ellerim heryerim topilik oldu kızlar ya agrımı hiç saymıyorum korkumada tartıya çıkmadım :18::18::18:kesin artılada çıkarım o allahın emri artık cuma tartılırım
mini mini birler çalışkan ikiler ay nede şeker olular ya şimdi şekerde iyi tatik canım rabbim emegini ekmegini bol etsin sinirsiz stressin sene nasip etsin işşallahhhh

oda iyiymiş inan senin adın açok sevindim ben bile senin yazını okurken duygulandım tutmayım beni musluklar zaten hazır açık ühüh ühüh
kızlar mesaj sayımını yarın sabah yaparım eşim yoldaymış op evdeyken olmuyo pc oturduguma kızıyo söz verdimde eşime

şimdi gelelim bugün ne yaptım sabah erken kalktım eşime kahvaltı hazırladım bir baktımki benim kırmızılar teşrif etmişler vucudumun şişmesinden anlamalıydım okadar olur yane eşimi yolladım yatak oadsını temizledim bazalardan tutunca gardolaplara kadar eşim kkızdı hatta düzgün neden geri indiriyom bindiriyon anlamış degilm seni dedi aman dedim baksana olmaz çantalarımın içine kazete kaagıdı koydum dolabı açarken güzel dursun diye kıyafetleri boy renk sırasın agöre düzenledim eşim dedi senin bölümü görünce zannediyorumki magazadayım anam dedi bu çantalara neden gazete koyuyosun yazık degilmi dedi gzüel durdun deye deyince canım senden başka kim görüyoki ugraşma dedi ben görüyorumya o bana yeter dedim eşimdeki tepki aynen şuhatum vallahi sen kafayı yidin he dedi koca bir sepet çamaşır ütüledim yeniden dolapları gözden geçridim çoraplara kadar rengine göre dizdim eşim hele bir bozsun kızıyorum sanane benim bölümünden ya dedi güldü allahım ben bu kadını nerden buldum dedi başkaları gibi pis olsam neyse benim bu huyum çok fena bırakamıyorum ne yapayım düzenliligi titizligi seviyorum
neyse dünde yemek odasını temizldeim gümüşlüklerin içini vs balkona kadar sabak 2 gibi yemek odasına girdim saat 9.30 bitti işim odada koltuk takımı yok sadee mobilyalar gene iş bitmedi kardeşim melemenleri baddaniyey sarmıştım baktım halen sıcak
evrakları faturaları kaldırdık hep eşimle elime umudumun kagıdı geldi 92 .59 yazıyodu yani ogluma 7 sene sonra hamileydim kızımkide arkasındaydı eşimle şakalaşıyoduk gülüşüyoduk sonra aglamamı gördü ne oldu şimdi diyince elindeki ne deyince baktı paşa yapma dedi ona aglamıyourm altaki nota bak dedim baktı notta yavrum şükürler olsun 7 sene sonra mucizem benimlesin babanla seni belkiyorum bebegim yazıyodu sonra notlar vardı yazdıklarım sonrası malum sarıldık aglaştık kızlar kendimi hazıladım herşeye ama nedenini sormayım çok kötü oldum agladım o gün gözümün önüne geldi oglum cennet bahçelerinde ne yapıyodur yavrularımla
bugün yedikelrime gelelim
sabah kahvaltısında yedikelerim
1-5 yeşil zeytin
2-bir bardak açık çay 1 çay kaşıgı eşliginde şekerle
3- badem domates
5 çatal yok peynirli omlet
öylen yedikleirmde şunlar

tavugu çok patesi az tavuklu patates yedim 1 litre su
arada 3 hurma 1 yeşil elma
akşam yiyeceklerimde şunlar
1- bol yaptıgım sebzeli çorbadan diyet terbilyeli yapamdım bu sefer mam akıvamında yaptım
2- kuru fasülye yemeyi pilaanlıyorum
sonrada sodamı içicem
tatlıya gelrisek yarım muz yedim 2 lokma yok çukulatalı rulo pasta yaptımda
çatlak kurabiye yaptım tadını merak ettigimden kendime minnacık yaptım 1 lokma olmaz maksat tadı nasıl
kızlar benim çıkmam lazım eşim geldi sofrayı kurucem kendinize iyi bakım bu arada sayımı sabah yaparım eşim kızmasın olurmu

canım yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun :) ne güzel anlaşmışsın öğrencilerinle bayıldım
Sağol canım benim,umarım çok güzel bir yıl olur hem miniklerimiz hem bizler için

nev allahım kolaylık ve sabır versın
cocuklar cok farklılar.onların sevıyesıne ınmekte her kısının harcı deıldır.ıns sever ve sevılırsın
Kıyamıyorum hiç,öyle savunmasızlar ki;umarım güzel bir yıl olur,sağol canım benim

60 kiloya düşelim,ben sana ne çikolatalar alırım

Hayırlı olsun eğitim yılın canım, inşallah bizim kuzu da iyi anlaşır öğretmeniyle
Çok teşekkür ederim canım,ben de oğluna başarılarla dolu yıllar diliyorum

Liste oldukça kabarık Annelik ne özel bir duygu

canim nasil pogaca cekio kizlar..soyle pastaneden yeni cikmis kasarli bi pogaca olmaliydi suanda ya of bu kilolar
canım dukan tariflerinde bir sürü poğaça tarifi var
eline sağlık canım
demek beni de ekledin bu kez :106:
hayırlı olsun canım bizim okuldan kırtasiye araç gereç istemediler ama ücret istediler,yazdıklarına bakılırsa 250 tl kırtasiye ücreti normal demekki,özel kreş için..onun dışında hiç bir şey yok istedikleri.Benimki,ben işe başlayınca başlayacak okula.Sanırım 1Ekim olacak başlangıç tarihi..Bizde vesikalık çektiricez ilk kez,çok merak ediyorumnasıl olacak diye,kuzumun ilk vesikalığı İnşallah tüm okul hayatları boyunca çok başarılı ve şanslı olurlar,vatana millete hayırlı bireyler olurlar

oh yavrum benim yine döşenmişin destanı
güle güle kirlen :)
regl için de her ya ki rutin hatırlatmam: pirinç diyeti
afiyet olsun
benim de canım kuru fasulye istiyor ya ama dukanda yasak

kahvaltı

1 dukan krep ( ½ kaşık kepek)
yağsız peynir
1 yumurta
1-2 parça domates
çay

ara:1 bardak zero

ikindi:

1 dukan krep (½ kaşık kepek)
içine 3-4 dilim sucuk+yağsız peynir+çeyrek domates koyup tost makinasında bastırdım
2 bardak şekersiz limonata
½ kase light yoğur

akşam:

yağsız sütle nescafe

2 dilim ızgara yağsız peynir

yarım kase yoğurt

düzgün akşam yemeği yemeyince,acıktım,ne buursam yiyorum :/

deme öyle mukaddes deme öyle mukaades
pirinç lapasımı genemi allahıms en yardım et:111::111::111:yarın başlıyımmı dicem olmucek diyet çorbabı yiyemem ozaman çok şişim kızlar wc çıkmamayanlara bir fikir veriyim tavuk suyu içsinler çok güzel çıkartıyoda

Ananecim ya geçen balkonda oturuyorum apartmandan birisi bir pohaça pişiriyor allahım nasıl kokusu geldi kapı kapı dolaşıp hangisi acaba diye bulup dalasım geldi eve ama kokladım durdum
Ayy benimde burnumda tutuyo biyerden koku alsam inan ararda bulurum suanda
Canim benimmm:) eminim cok yakisikli cikmistir kucuk bey ya ne guzel anlatiyosunuz anne olasi geliyo bazen insanin..:)
ANanecim spor bildirimi toplayacak mısın bilmiyorum ama ben yapıyım bugünlük bildirimimi 10 Eylül 2012 Pazartesi= leslie 3 mil
Canim bu hafta persembe yazarim sen yeptiklarini yazmayi unutma:)
Hamarat hatun banada pogaca ya:d kiz ne isler yapiyosun bide bos yere temizlik..kesin pimprikligindendri ya esinde demisse ben bazen babam ev pis diyene kadar temizlik yapmam:d canim bide sayimini tarihine kadar yapki liste karismasin:)
Insallah canim ya tadellenin light cikolatasindan yeriz ben kiyipta alamam normal cikolata 60olursam:)
Kızlarrrrrr bi video buldum trambolinle ilgili egzersiz Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube bunu yaptım durmadan 2 tekrarı 14 dakika etti su gibi oldum ama acayip eğlendimmmmmmmm
Seni spor listemize ekleyip haftanin sampiyonu yapcam o derece supersin:) ben yoruldum izlerken ya halsizim ondan sanirim

canim yapcamda bakalim istedigim gibi olcakmi pogaca..

benim listeye eklemememmi lazimdi seni?ilkini yagmur hazirlamisti ben bilemedim o yuzden??

saphira bende aksam yemeyince acikiyorum inanilmaz derecede git gel peynir yiyorum dukanin bi atistirmaligi olmali bencee:)

Kizlar 72yi gorunce kot alcam demistim ve bugun aldim valla ama varya arkadan bi baktim sanki kalca benim degil hem kot iyiydi hem cidden zayiflamisim ben ya bu sabah 72.8civarindaydimdaa:d ben hala pareoyla ugrasiyorum babam erken geldi yemekti sonra onla bi ciktik kot aldim geldim dedrken simdi pareoma boncuk dikcem super oldu yalniz piyasada benzeri yok:d sirtim tutuldu ve iki gundur cavdar agresiflesti bilinmeyen bi nedenden deli dana gbi oldu ya neye elimi atsam gelip deviriyo noldu acaba kizima

canım ben bugün ve yarın yapmıcammı sayımı ay yarın işim var erkenden çıkıcem eşimde pc istiyo 12 dolması lazım ne yapsak :44::44:ben çıkıyourm yoksa koca katili olucem eve gelince sayımı yaparım ananecim erkenden ablama gidicem oglanı doktora götrücez ordan gelmem 6 bulurk.i.bbugünün sayımı 12 geçince yarınında sayımı bende oldu

selam kızlar bu gün netimiz bu gün bağlandı geçmişe baktım yer varsa girebilirsin demiş saphira
ama sonra bir açıklama yok yada ben kaçırdım bana bir cevap verebilirmisiniz gruba tekrar girebilirmiyim

poğaçayı deneyince bana da haber ver

yok canım ya,daha önce yağmur yaptığında beni eklememişti,ben de aa beni eklememişsin diye sordum,o da sen zaten laptanlık yapıyorsun,sayımı da biz yapalım demişti.Ben de pek üzülmüştüm bu duruma tahmin edersin sen şimdi yazınca şaşırdım ondan dedim,farketmez yani,sayarız
benim yulaf hakkımda vardı aslında,ben mümkün değil 1 öğünde bitiremiyorum,yulaf hakkını aşanlar nasıl aşıyor hiç bir fikrim yok :26:
canımm çok sevindimmm güle güle kullan cicilerini.kot bilmem kaç TL,pareo bilmem kaç TL,aynada kendini beğenmenin değeri,paha biçilemez
selam kızlar bu gün netimiz bu gün bağlandı geçmişe baktım yer varsa girebilirsin demiş saphira
ama sonra bir açıklama yok yada ben kaçırdım bana bir cevap verebilirmisiniz gruba tekrar girebilirmiyim

tamam canım gelebilirsin,yer açıldı takımda

yok anam yok ben bu evde dukan yapamazmışım kocam haklıymış tanıyo anasını hele gizli dukan hiç yapamazmışım.. kadın resmen kollarımı bağlayıp yedirecekti artık hasta ya bu konuda.. babanem gibi 100 kiloyum artık ben daha ne yiyim.. ye az ye diyo hele ki oruçken.. dün yalvardım pilavı yemicem diye çok şükür mercimek çorbası ile atlattım.. dukanı da eve attım tekrar.. ya iş yerinde yiyim eve gidince yemiyim diyorum akşam hiç yemeden olmaz kızım az da olsa ye diyo.. dün yağda hamur kızartmışlar öğlen ne güzel ben yokken yapmışlar diyorum kadın bana da ayırmış bak sana ayırdım ye olsun bişey yapmaz oruçsun canın çekmiştir dedi.. çekti de ha kocama yiyebilir miyim dedim yedirmedi :106: kocam iyi ya üç gün yemek yemesem neden yemiyosun demez

en meşhur lafı da "bişey yapmaz" anneme göre mantı kısır bulgurlu köfteler hiçbişey yapmaz gönül rahatlığıyla tıka basa yiyebilirsin

ben yine de akşam evde kocamın da desteği ile en az hasar ve bol yoğurtla atlatıcam.. kahvaltım klasik çavdar ekmeği ile.. öğlen işini de eylül 15ten sonra dukan atağa uygun yicem şimdi param yok şimdi az az ekmeksiz.. kilo almasan 107 ile dukana başlassam bile yeter

Sen evlen iki cocuun olsun sende o zmn bana hak vereceksin..
Seniinki buyuk erikcim en azindan laf anlio.beniki daha bi bycuk yasinda

Haha flash bellegi ne yapacaklarmis

Tamam canim:) doktor dedinde sen dukani sorcaktin doktoruna noldu o?
Kaptanim sen sayma o zaman:) ben bugun alisveris yapcam evde hicbisey kalmadi yarin hemen pogacami bildiririm icine mayada atcam ben

valla kaptanim dukan inceltiyo cidden paha bicilmez yani su incelmemi farketmek..:) motive oldum resmen

simdi sen anlamiyosun ama ben anlatiyim babam eve guzel ekmekler alir hep canin hamur isi ceker yumurtadan peynirden bık gelir yulaf kepegi sana lezzzeli gelir yedikce yersin iste ben hakkimi asiyorum haftada en az bir gun elimde dgl tadida kotu gelmiyo bana:)

Canim annesiyle konus esinin oyle baski yapmasin hani cidden kilo almadan basla bari sevdiginden yapiyodur oda bence ay zor ya yemekler senin kontrolunde degilken rejim olayida .. Insallah hayirlisiyla evinizde dertlerin bitcek canim:)
Dun. gece oglum ateslendi.sabaha kdr basindaydim havale fln gecirmesin die.aglamadi.bi iltihabi durum olsa aglardida.acaba arka dislerimi cikario.
Gecmis olsun ya disleridir sanirim bitanem ya kiyamam ona suruplari falan oluyo canim dis agrisi icin ondan kullanin en iyisi ve tatile gitttt:d ben anlammam onu bunu tatil evde yaptiklarindan daha kotu olamazki yemek onunde cocuklar mutlu olur deniz havuz derken oyle guzelde gecerki kacirma canim:)
süper olur valla

bugün 56 dklık bir video bulmuştum onu yapacam tabi 56 dk dayanamayabilirim ama son noktama kadar yapcam ölsün kilolar
Amanin 56dk cok ya biktirmasin sonrada seni dunku video iyiydi canim 14dkda iyi bence hatta sen ardindan bolgesel calistirmalar yap bence kollarini gobegni falan kaslar isinmisken daha etkili olur:) masallah ya super gidiyosun hic bozma duzenini hergun yap:)

Gunaydin kizlar belim tutlmus sabah sakat gibi geziyorum:d ya evde yumurta yogurt sut lor hicbisey yok yesil fasulyeyi kreple yedim simdi ustunede az kasarim vardi onu koydum fasulye pizzasi gibi bisey oldu doydum ama:d napiyosunuz kizlar gununuz nasil acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…