canım kaynanam domatesin üstüne kaynar su döktücanım annem domatesin kabuklarını tuzlayıp beşer kiloluk bidonlara koydu şimdi bakim ilerde napcak bilmiyorum :26: 50 kilo domates soyduk bu haftayarısı bana
ben de bugün başlıyorum hayırlısı ile.. niyetliyim de ayrıca.. akşama da ne yicem hiç bilmiyorum
bu light puding iyi gelecek o anlarda.. 4pors. çıkıyormuş. 4 gün yenir
çok sıkı rejim yapınca kabızlık illa oluyo çok yemediğin için.. öylesi kabızlığı çok dert etmemeli bence
paşam kabukları ne yaptın
dem öle mukaddes deme öle çavradk ekmegi deme yelim diyet diyelim anlaşılsın aklıma ananenin kedisi çavdar geliyo inan yiyemiyorum artık o ekmegiGünaydın kızlar,
Ne var ne yok ben bugün dışarıda olacağım tüm gün akşama gelebilirim ancak, oğluşun kreşinde randevumuz var 12'de öğretmenimizle tanışacağız bir de alışveriş listesi vereceklermiş, arkadaşlar almış 70-75 parça şey istiyorlarmışbakalım onlardan eksikleri almamız lazım,
Sabah yediklerim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmk
2 siyah zeytin
1 tel peynir
1 kupa çay
olar bebem öle yaparıkta neden ben beceriksizim bu konuda hoş hiç bir konuda becerikli degilmiki bu konuda oluyumIlginc bi durum
Doktoooorrrr lutfen ya:d yalvaririm :d
Insalllah korursun canim bu sefer 60olana dekte birakma ama:)
Simdi degistiririm canim o tamamda 60ta kalsin bence derim ben yinede
Iyiyim canim bugun cok gezdim biseyim yok yinede sukur:) valla hepimiz hizlica gitsin istiyoruz ama oldugu kadar artida olmayalimda:)
canım kusura bakma 7 görmemişim malum arkadaşla ugraşıyorum eşiyle sorunları varya söz telafi ederim işşallah çarşamba gününe kadar sayımı ben yapayım ödeşmiş olalım[Q[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maibeyaz[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shopa[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
buyrun bayanlar:) pasam:)
mini mini birler çalışkan ikiler ay nede şeker olular ya şimdi şekerde iyi tatik canım rabbim emegini ekmegini bol etsin sinirsiz stressin sene nasip etsin işşallahhhhCanlarım sabah kalktım.Şu hazır nuggetlerden birkaç parta,bir de haşlanmış yumurta yedim.
Okula gittim.Kuzucuklarım gelmiş,minnacıklarOnlara okulu gezdirdim,velilerine taktikler verdim,şekerler dağıttım,tavladım Hepsi çok mutlu ayrıldılar ve yarın anneleri yanlarında olmadan benle sınıf içinde baş başa kalmak üzere anlaştılar benimle;tabi bunun için çizgi sinema ve çikolata sözü almayı da unutmadılar öğretmenlerinden Güzel bir anlaşma oldu
Merhabalar kızlar,
Bugün oğluşun kreşe gittik öğretmeniyle tanıştık, sonra alacaklar listesini verdiler elimize allahım bu neSonra başladık alışverişe 4 yaşında çocuk bu kadar malzemeyle ne yapacak çok merak ettim doğrusu eşimle konuşuyoruz biz doktora yaparken bu kadar kalem kağıt almadık bu kadar para harcamadık, 4 gb flash bellek bile var listede en çok onu merak ettim ne olacak diye
Daha hepsini bitiremedik tabi, hastaneden tam idrar ve hepatit tahlilimiz bile var havuz için onlar yapılacak, en güzeli vesikalık oldu, oğluşun resimleri hep telefonda doğru düzgün fırsat bulup bastıramadık ama vesikalıktan 4 adet büyük olarak yaptırdık çok yakışıklı çıkmış kerata, çook duygulandım bakarken,
Neyse daha fazla yazarsam gerçekten ağlayacağım, görüşmek üzere benden şimdilik bu kadar
Sağol canım benim,umarım çok güzel bir yıl olur hem miniklerimiz hem bizler içincanım yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun :) ne güzel anlaşmışsın öğrencilerinle bayıldım
Kıyamıyorum hiç,öyle savunmasızlar ki;umarım güzel bir yıl olur,sağol canım benimnev allahım kolaylık ve sabır versın
cocuklar cok farklılar.onların sevıyesıne ınmekte her kısının harcı deıldır.ıns sever ve sevılırsın
60 kiloya düşelim,ben sana ne çikolatalar alırımböyle güzel bi günün olduguna cok sevindim canım hatta banada cıkolata sözu verirsen yarın sınıfta benıde görebilirsin:):) inşallah guzelce uyum saglarlar ama ben eminim onlara cok yardımcı olcagından:) nugget şu bimdeki gibi olanmı serbestmi onlar?
Çok teşekkür ederim canım,ben de oğluna başarılarla dolu yıllar diliyorumHayırlı olsun eğitim yılın canım, inşallah bizim kuzu da iyi anlaşır öğretmeniyle
Merhabalar kızlar,
Bugün oğluşun kreşe gittik öğretmeniyle tanıştık, sonra alacaklar listesini verdiler elimize allahım bu neSonra başladık alışverişe 4 yaşında çocuk bu kadar malzemeyle ne yapacak çok merak ettim doğrusu eşimle konuşuyoruz biz doktora yaparken bu kadar kalem kağıt almadık bu kadar para harcamadık, 4 gb flash bellek bile var listede en çok onu merak ettim ne olacak diye
Daha hepsini bitiremedik tabi, hastaneden tam idrar ve hepatit tahlilimiz bile var havuz için onlar yapılacak, en güzeli vesikalık oldu, oğluşun resimleri hep telefonda doğru düzgün fırsat bulup bastıramadık ama vesikalıktan 4 adet büyük olarak yaptırdık çok yakışıklı çıkmış kerata, çook duygulandım bakarken,
Neyse daha fazla yazarsam gerçekten ağlayacağım, görüşmek üzere benden şimdilik bu kadar
canım dukan tariflerinde bir sürü poğaça tarifi varcanim nasil pogaca cekio kizlar..soyle pastaneden yeni cikmis kasarli bi pogaca olmaliydi suanda ya of bu kilolar
eline sağlık canım[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saphira[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hayırlı olsun canımMerhabalar kızlar,
şimdi gelelim bugün ne yaptım sabah erken kalktım eşime kahvaltı hazırladım bir baktımki benim kırmızılar teşrif etmişler vucudumun şişmesinden anlamalıydımokadar olur yane eşimi yolladım yatak oadsını temizledim bazalardan tutunca gardolaplara kadar eşim kkızdı hatta düzgün neden geri indiriyom bindiriyon anlamış degilm seni dedi aman dedim baksana olmaz çantalarımın içine kazete kaagıdı koydum dolabı açarken güzel dursun diye kıyafetleri boy renk sırasın agöre düzenledim eşim dedi senin bölümü görünce zannediyorumki magazadayım anam dedi bu çantalara neden gazete koyuyosun yazık degilmi dedi gzüel durdun deye deyince canım senden başka kim görüyoki ugraşma dedi ben görüyorumya o bana yeter dedim eşimdeki tepki aynen şu hatum vallahi sen kafayı yidin he dedi koca bir sepet çamaşır ütüledim yeniden dolapları gözden geçridim çoraplara kadar rengine göre dizdim eşim hele bir bozsun kızıyorum sanane benim bölümünden ya dedi güldü allahım ben bu kadını nerden buldum dedi başkaları gibi pis olsam neyse benim bu huyum çok fena bırakamıyorum ne yapayım düzenliligi titizligi seviyorum
neyse dünde yemek odasını temizldeim gümüşlüklerin içini vs balkona kadar sabak 2 gibi yemek odasına girdim saat 9.30 bitti işim odada koltuk takımı yok sadee mobilyalargene iş bitmedi kardeşim melemenleri baddaniyey sarmıştım baktım halen sıcak
evrakları faturaları kaldırdık hep eşimle elime umudumun kagıdı geldi 92 .59 yazıyodu yani ogluma 7 sene sonra hamileydim kızımkide arkasındaydı eşimle şakalaşıyoduk gülüşüyoduk sonra aglamamı gördü ne oldu şimdi diyince elindeki ne deyince baktı paşa yapma dedi ona aglamıyourm altaki nota bak dedim baktı notta yavrum şükürler olsun 7 sene sonra mucizem benimlesin babanla seni belkiyorum bebegim yazıyodu sonra notlar vardı yazdıklarım sonrası malum sarıldık aglaştık kızlar kendimi hazıladım herşeye ama nedenini sormayım çok kötü oldum agladım o gün gözümün önüne geldi oglum cennet bahçelerinde ne yapıyodur yavrularımla
bugün yedikelrime gelelim
sabah kahvaltısında yedikelerim
1-5 yeşil zeytin
2-bir bardak açık çay 1 çay kaşıgı eşliginde şekerle
3- badem domates
5 çatal yok peynirli omlet
öylen yedikleirmde şunlar
tavugu çok patesi az tavuklu patates yedim 1 litre su
arada 3 hurma 1 yeşil elma
akşam yiyeceklerimde şunlar
1- bol yaptıgım sebzeli çorbadan diyet terbilyeli yapamdım bu sefer mam akıvamında yaptım
2- kuru fasülye yemeyi pilaanlıyorum
sonrada sodamı içicem
tatlıya gelrisek yarım muz yedim 2 lokma yok çukulatalı rulo pasta yaptımda
çatlak kurabiye yaptım tadını merak ettigimden kendime minnacık yaptım 1 lokma olmaz maksat tadı nasıl
kızlar benim çıkmam lazım eşim geldi sofrayı kurucem kendinize iyi bakım bu arada sayımı sabah yaparım eşim kızmasın olurmu
deme öyle mukaddes deme öyle mukaadescanım dukan tariflerinde bir sürü poğaça tarifi var
eline sağlık canım
demek beni de ekledin bu kez :106:
hayırlı olsun canımbizim okuldan kırtasiye araç gereç istemediler ama ücret istediler,yazdıklarına bakılırsa 250 tl kırtasiye ücreti normal demekki,özel kreş için..onun dışında hiç bir şey yok istedikleri.Benimki,ben işe başlayınca başlayacak okula.Sanırım 1Ekim olacak başlangıç tarihi..Bizde vesikalık çektiricez ilk kez,çok merak ediyorumnasıl olacak diye,kuzumun ilk vesikalığı İnşallah tüm okul hayatları boyunca çok başarılı ve şanslı olurlar,vatana millete hayırlı bireyler olurlar
oh yavrum benim yine döşenmişin destanı
güle güle kirlen :)
regl için de her ya ki rutin hatırlatmam: pirinç diyeti
afiyet olsun
benim de canım kuru fasulye istiyor ya ama dukanda yasak
Ayy benimde burnumda tutuyo biyerden koku alsam inan ararda bulurum suandaAnanecim ya geçen balkonda oturuyorum apartmandan birisi bir pohaça pişiriyor allahım nasıl kokusu geldi kapı kapı dolaşıp hangisi acaba diye bulup dalasım geldi eve ama kokladım durdum
Canim benimmm:) eminim cok yakisikli cikmistir kucuk bey ya ne guzel anlatiyosunuz anne olasi geliyo bazen insanin..:)Merhabalar kızlar,
Canim bu hafta persembe yazarim sen yeptiklarini yazmayi unutma:)ANanecim spor bildirimi toplayacak mısın bilmiyorum ama ben yapıyım bugünlük bildirimimi 10 Eylül 2012 Pazartesi= leslie 3 mil
Hamarat hatun banada pogaca ya:d kiz ne isler yapiyosun bide bos yere temizlik..kesin pimprikligindendri ya esinde demisse ben bazen babam ev pis diyene kadar temizlik yapmam:d canim bide sayimini tarihine kadar yapki liste karismasin:)şimdi gelelim bugün ne yaptım sabah erken kalktım eşime kahvaltı hazırladım bir baktımki benim kırmızılar teşrif etmişler vucudumun şişmesinden anlamalıydımokadar olur yane eşimi yolladım yatak oadsını temizledim bazalardan tutunca gardolaplara kadar eşim kkızdı hatta düzgün neden geri indiriyom bindiriyon anlamış degilm seni dedi aman dedim baksana olmaz çantalarımın içine kazete kaagıdı koydum dolabı açarken güzel dursun diye kıyafetleri boy renk sırasın agöre düzenledim eşim dedi senin bölümü görünce zannediyorumki magazadayım anam dedi bu çantalara neden gazete koyuyosun yazık degilmi dedi gzüel durdun deye deyince canım senden başka kim görüyoki ugraşma dedi ben görüyorumya o bana yeter dedim eşimdeki tepki aynen şu hatum vallahi sen kafayı yidin he dedi koca bir sepet çamaşır ütüledim yeniden dolapları gözden geçridim çoraplara kadar rengine göre dizdim eşim hele bir bozsun kızıyorum sanane benim bölümünden ya dedi güldü allahım ben bu kadını nerden buldum dedi başkaları gibi pis olsam neyse benim bu huyum çok fena bırakamıyorum ne yapayım düzenliligi titizligi seviyorum
neyse dünde yemek odasını temizldeim gümüşlüklerin içini vs balkona kadar sabak 2 gibi yemek odasına girdim saat 9.30 bitti işim odada koltuk takımı yok sadee mobilyalargene iş bitmedi kardeşim melemenleri baddaniyey sarmıştım baktım halen sıcak
evrakları faturaları kaldırdık hep eşimle elime umudumun kagıdı geldi 92 .59 yazıyodu yani ogluma 7 sene sonra hamileydim kızımkide arkasındaydı eşimle şakalaşıyoduk gülüşüyoduk sonra aglamamı gördü ne oldu şimdi diyince elindeki ne deyince baktı paşa yapma dedi ona aglamıyourm altaki nota bak dedim baktı notta yavrum şükürler olsun 7 sene sonra mucizem benimlesin babanla seni belkiyorum bebegim yazıyodu sonra notlar vardı yazdıklarım sonrası malum sarıldık aglaştık kızlar kendimi hazıladım herşeye ama nedenini sormayım çok kötü oldum agladım o gün gözümün önüne geldi oglum cennet bahçelerinde ne yapıyodur yavrularımla
bugün yedikelrime gelelim
sabah kahvaltısında yedikelerim
1-5 yeşil zeytin
2-bir bardak açık çay 1 çay kaşıgı eşliginde şekerle
3- badem domates
5 çatal yok peynirli omlet
öylen yedikleirmde şunlar
tavugu çok patesi az tavuklu patates yedim 1 litre su
arada 3 hurma 1 yeşil elma
akşam yiyeceklerimde şunlar
1- bol yaptıgım sebzeli çorbadan diyet terbilyeli yapamdım bu sefer mam akıvamında yaptım
2- kuru fasülye yemeyi pilaanlıyorum
sonrada sodamı içicem
tatlıya gelrisek yarım muz yedim 2 lokma yok çukulatalı rulo pasta yaptımda
çatlak kurabiye yaptım tadını merak ettigimden kendime minnacık yaptım 1 lokma olmaz maksat tadı nasıl
kızlar benim çıkmam lazım eşim geldi sofrayı kurucem kendinize iyi bakım bu arada sayımı sabah yaparım eşim kızmasın olurmu
Insallah canim ya tadellenin light cikolatasindan yeriz ben kiyipta alamam normal cikolata 60olursam:)Sağol canım benim,umarım çok güzel bir yıl olur hem miniklerimiz hem bizler için
Kıyamıyorum hiç,öyle savunmasızlar ki;umarım güzel bir yıl olur,sağol canım benim
60 kiloya düşelim,ben sana ne çikolatalar alırım
Çok teşekkür ederim canım,ben de oğluna başarılarla dolu yıllar diliyorum
Liste oldukça kabarık Annelik ne özel bir duygu
Seni spor listemize ekleyip haftanin sampiyonu yapcam o derece supersin:) ben yoruldum izlerken ya halsizim ondan sanirimKızlarrrrrr bi video buldum trambolinle ilgili egzersiz Power Jump ~ tropa remix ~ it`s hot track - YouTube bunu yaptım durmadan 2 tekrarı 14 dakika ettisu gibi oldum ama acayip eğlendimmmmmmmm
canım dukan tariflerinde bir sürü poğaça tarifi var
eline sağlık canım
demek beni de ekledin bu kez :106:
hayırlı olsun canımbizim okuldan kırtasiye araç gereç istemediler ama ücret istediler,yazdıklarına bakılırsa 250 tl kırtasiye ücreti normal demekki,özel kreş için..onun dışında hiç bir şey yok istedikleri.Benimki,ben işe başlayınca başlayacak okula.Sanırım 1Ekim olacak başlangıç tarihi..Bizde vesikalık çektiricez ilk kez,çok merak ediyorumnasıl olacak diye,kuzumun ilk vesikalığı İnşallah tüm okul hayatları boyunca çok başarılı ve şanslı olurlar,vatana millete hayırlı bireyler olurlar
oh yavrum benim yine döşenmişin destanı
güle güle kirlen :)
regl için de her ya ki rutin hatırlatmam: pirinç diyeti
afiyet olsun
benim de canım kuru fasulye istiyor ya ama dukanda yasak
canım ben bugün ve yarın yapmıcammı sayımı ay yarın işim var erkenden çıkıcem eşimde pc istiyo 12 dolması lazım ne yapsak :44::44:ben çıkıyourm yoksa koca katili olucem eve gelince sayımı yaparım ananecim erkenden ablama gidicem oglanı doktora götrücez ordan gelmem 6 bulurAyy benimde burnumda tutuyo biyerden koku alsam inan ararda bulurum suanda
Canim benimmm:) eminim cok yakisikli cikmistir kucuk bey ya ne guzel anlatiyosunuz anne olasi geliyo bazen insanin..:)
Canim bu hafta persembe yazarim sen yeptiklarini yazmayi unutma:)
Hamarat hatun banada pogaca ya:d kiz ne isler yapiyosun bide bos yere temizlik..kesin pimprikligindendri ya esinde demisse ben bazen babam ev pis diyene kadar temizlik yapmam:d canim bide sayimini tarihine kadar yapki liste karismasin:)
Insallah canim ya tadellenin light cikolatasindan yeriz ben kiyipta alamam normal cikolata 60olursam:)
Seni spor listemize ekleyip haftanin sampiyonu yapcam o derece supersin:) ben yoruldum izlerken ya halsizim ondan sanirim
canim yapcamda bakalim istedigim gibi olcakmi pogaca..
benim listeye eklemememmi lazimdi seni?ilkini yagmur hazirlamisti ben bilemedim o yuzden??
saphira bende aksam yemeyince acikiyorum inanilmaz derecede git gel peynir yiyorum dukanin bi atistirmaligi olmali bencee:)
poğaçayı deneyince bana da haber vercanim yapcamda bakalim istedigim gibi olcakmi pogaca..
benim listeye eklemememmi lazimdi seni?ilkini yagmur hazirlamisti ben bilemedim o yuzden??
saphira bende aksam yemeyince acikiyorum inanilmaz derecede git gel peynir yiyorum dukanin bi atistirmaligi olmali bencee:)
canımm çok sevindimmmKizlar 72yi gorunce kot alcam demistim ve bugun aldim valla ama varya arkadan bi baktim sanki kalca benim degil hem kot iyiydi hem cidden zayiflamisim ben ya bu sabah 72.8civarindaydimdaa:d ben hala pareoyla ugrasiyorum babam erken geldi yemekti sonra onla bi ciktik kot aldim geldim dedrken simdi pareoma boncuk dikcem super oldu yalniz piyasada benzeri yok:d sirtim tutuldu ve iki gundur cavdar agresiflesti bilinmeyen bi nedenden deli dana gbi oldu ya neye elimi atsam gelip deviriyo noldu acaba kizima
selam kızlar bu gün netimiz bu gün bağlandı geçmişe baktım yer varsa girebilirsin demiş saphira
ama sonra bir açıklama yok yada ben kaçırdım bana bir cevap verebilirmisiniz gruba tekrar girebilirmiyim
Sen evlen iki cocuun olsun sende o zmn bana hak vereceksin..Cidden canim kizin baslamaimi okula ama biraz gec baslayipta gidebilirsiniz bence deger ya o hazirligimi dusunceksin denizi dusun ben hala pir pir ediyorum simdi bendede bi suru camasir kiyafet temizlik kisisel isler var ama tatil yaniiii:) suanda usenmeyip pareo dikcem kendime ustunede boncuk dizcem super olcak sanirim:d
U
canim nasil pogaca cekio kizlar..soyle pastaneden yeni cikmis kasarli bi pogaca olmaliydi suanda ya of bu kilolar
Seniinki buyuk erikcim en azindan laf anlio.beniki daha bi bycuk yasindaAYnı bu sebeplerden ötürü ben de bu sene tatile çıkmadım canım, ama şimdi eşim sürekli bu konuda sitem ediyor, 15 tatile plan yapalım dedim biraz ikna oldu ama ehh yani, bilmiyorum kötü ettim galiba keşke gitseymişiz diyorum şimdi
Merhabalar kızlar,
süper olur vallaSeni spor listemize ekleyip haftanin sampiyonu yapcam o derece supersin:) ben yoruldum izlerken ya halsizim ondan sanirim
Tamam canim:) doktor dedinde sen dukani sorcaktin doktoruna noldu o?canım ben bugün ve yarın yapmıcammı sayımı ay yarın işim var erkenden çıkıcem eşimde pc istiyo 12 dolması lazım ne yapsak :44::44:ben çıkıyourm yoksa koca katili olucem eve gelince sayımı yaparım ananecim erkenden ablama gidicem oglanı doktora götrücez ordan gelmem 6 bulurk.i.b bugünün sayımı 12 geçince yarınında sayımı bende oldu
Kaptanim sen sayma o zaman:) ben bugun alisveris yapcam evde hicbisey kalmadi yarin hemen pogacami bildiririm icine mayada atcam benpoğaçayı deneyince bana da haber ver
yok canım ya,daha önce yağmur yaptığında beni eklememişti,ben de aa beni eklememişsin diye sordum,o da sen zaten laptanlık yapıyorsun,sayımı da biz yapalım demişti.Ben de pek üzülmüştüm bu duruma tahmin edersinsen şimdi yazınca şaşırdım ondan dedim,farketmez yani,sayarız
benim yulaf hakkımda vardı aslında,ben mümkün değil 1 öğünde bitiremiyorum,yulaf hakkını aşanlar nasıl aşıyor hiç bir fikrim yok :26:
canımm çok sevindimmmgüle güle kullan cicilerini.kot bilmem kaç TL,pareo bilmem kaç TL,aynada kendini beğenmenin değeri,paha biçilemez
tamam canım gelebilirsin,yer açıldı takımda
Canim annesiyle konus esinin oyle baski yapmasin hani cidden kilo almadan basla bari sevdiginden yapiyodur oda bence ay zor ya yemekler senin kontrolunde degilken rejim olayida .. Insallah hayirlisiyla evinizde dertlerin bitcek canim:)yok anam yokben bu evde dukan yapamazmışım kocam haklıymış tanıyo anasını hele gizli dukan hiç yapamazmışım.. kadın resmen kollarımı bağlayıp yedirecekti artık hasta ya bu konuda.. babanem gibi 100 kiloyum artık ben daha ne yiyim.. ye az ye diyo hele ki oruçken.. dün yalvardım pilavı yemicem diye çok şükür mercimek çorbası ile atlattım.. dukanı da eve attım tekrar.. ya iş yerinde yiyim eve gidince yemiyim diyorum akşam hiç yemeden olmaz kızım az da olsa ye diyo.. dün yağda hamur kızartmışlar öğlen ne güzel ben yokken yapmışlar diyorum kadın bana da ayırmış bak sana ayırdım ye olsun bişey yapmaz oruçsun canın çekmiştir dedi.. çekti de ha kocama yiyebilir miyim dedim yedirmedi :106: kocam iyi ya üç gün yemek yemesem neden yemiyosun demez
en meşhur lafı da "bişey yapmaz"anneme göre mantı kısır bulgurlu köfteler hiçbişey yapmaz gönül rahatlığıyla tıka basa yiyebilirsin
ben yine de akşam evde kocamın da desteği ile en az hasar ve bol yoğurtla atlatıcam.. kahvaltım klasik çavdar ekmeği ile.. öğlen işini de eylül 15ten sonra dukan atağa uygun yicem şimdi param yokşimdi az az ekmeksiz.. kilo almasan 107 ile dukana başlassam bile yeter
Gecmis olsun ya disleridir sanirim bitanem ya kiyamam onaDun. gece oglum ateslendi.sabaha kdr basindaydim havale fln gecirmesin die.aglamadi.bi iltihabi durum olsa aglardida.acaba arka dislerimi cikario.
Amanin 56dk cok ya biktirmasin sonrada seni dunku video iyiydi canim 14dkda iyi bence hatta sen ardindan bolgesel calistirmalar yap bence kollarini gobegni falan kaslar isinmisken daha etkili olur:) masallah ya super gidiyosun hic bozma duzenini hergun yap:)süper olur valla
bugün 56 dklık bir video bulmuştum onu yapacam tabi 56 dk dayanamayabilirim ama son noktama kadar yapcam ölsün kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?