- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
bayanlar baylar (ziyaretçi olanların bu cins oldukları düşüncesindeyim)
bugün dukan'a başladım.. eve çıkana kadar kocamdan gizli yürüteceğim bu diyette pazartesi ve perşembeleri niyetliyim.. dolayısıyla evimde yemek yicem.. bu akşam tavuk dürüm yapıp yoğurtla yemeği düşünüyorum çünkü zaten iftarda yediğim için bizimkilerden ayrı yiyorum yani o konuda bi sıkıntı yok.. diğer günler de (cumartesi dahil ataktayım) iş yerinde akşama doğru yicem akşam yemeğimi evde yoğurt yerim sadece.. pazar günü de annem sebze yaparsa yerim yapmazsa yoğurtlu semizotu yaparım düşüncesindeyim.. atak haftasını bi atlatayım da ben..
kahvaltıları iş yerinde yapıyorum bu akşam evde yulaf kep. ekmeğimi yapıp burada buzluğa atıcam tek kahvaltılık paketleyip.. çok sistemli gitmeliyim gizli olunduğu için.. evde az yulaf kepeği kaldı zaten hepsini yaparım akşam yemekten sonra.. hatta belki o kadar az kalmıştır ki krep yaparım ekmeğe yetmez
Allahım ben napıcam ya :18:
HAyırlı olsun canım dukanın
canım o tabloyu ben yapmayı bilmiyorum.bilen bir arkadaşımız yapıversin mademBen halletmeye calisirim o zaman haber veririm zaten sanirim haberim gelmezse bilinki giremiyorum:) kaptanim bide listeyi duzenlemek lazim ansa geldi muconexde yaziyodu sanirim sayim listesinde
hayırdır canım yoğunluğun sebebi nedir?yavrularım nasılsınız yaa
yıogun bı hafta sonu gecırdım
cok yorucuydu..gercı hafta ıcım de oyle olacaga benzıyor ya:)
hayırlı olsun dukanın.bu cuma senden iyi sonuçlar alıcaz desenebayanlar baylar (ziyaretçi olanların bu cins oldukları düşüncesindeyim)
bugün dukan'a başladım.. eve çıkana kadar kocamdan gizli yürüteceğim bu diyette pazartesi ve perşembeleri niyetliyim.. dolayısıyla evimde yemek yicem.. bu akşam tavuk dürüm yapıp yoğurtla yemeği düşünüyorum çünkü zaten iftarda yediğim için bizimkilerden ayrı yiyorum yani o konuda bi sıkıntı yok.. diğer günler de (cumartesi dahil ataktayım) iş yerinde akşama doğru yicem akşam yemeğimi evde yoğurt yerim sadece.. pazar günü de annem sebze yaparsa yerim yapmazsa yoğurtlu semizotu yaparım düşüncesindeyim.. atak haftasını bi atlatayım da ben..
kahvaltıları iş yerinde yapıyorum bu akşam evde yulaf kep. ekmeğimi yapıp burada buzluğa atıcam tek kahvaltılık paketleyip.. çok sistemli gitmeliyim gizli olunduğu için.. evde az yulaf kepeği kaldı zaten hepsini yaparım akşam yemekten sonra.. hatta belki o kadar az kalmıştır ki krep yaparım ekmeğe yetmez
benim diyetisyenin ne dediği belli değil ya. bi bol tahıllı diyet listesi yapıyo sonra bi de tahılı boş ver diyo. anlamadım gitti. valla arkadaşlarım düzenli spor+düzenli ve sağlıklı besin+düzenli uykuyla rejimlerine tam gaz ilerliyolar. aslında hepsi tamam da düzenli uykuda sorunum var. bahsettiğim arkadaşlarmdan 2 tanesi Dormeo'dan yatak almış diyolarki "uyku girmezdi gözümüze oraya dön buraya dön bitti artık." sanırım yarın Dormeo'ya gidip yatak alcam. şu an kullandığımı da depoya falan kaldırcam sanırım
Canım kolay gelsin.Yulaf kepeğini mutlaka al ki açlık sinyalleri vermesin vücut,dukan olduğunu söylemeden de isteyebilirsin eşinden...bayanlar baylar (ziyaretçi olanların bu cins oldukları düşüncesindeyim)
Günaydın canım;afiyet olsun,ideal diyet kahvaltısıgunaydın meleklerım
sabah kahvaltım
yumurta,domates,zeytın,peynır
Günaydın canım.Oooooo 75 parça ne isterler ya.Benim okulum bir kasaba okulu;az ödeme yaptırmak için bütün ilçeyi dolaşıp en uygun fiyatları tespit edip toplu alıyorum.Oğluna hayırlı bir öğrenim hayatı diliyorum canımGünaydın kızlar,
Ne var ne yok ben bugün dışarıda olacağım tüm gün akşama gelebilirim ancak, oğluşun kreşinde randevumuz var 12'de öğretmenimizle tanışacağız bir de alışveriş listesi vereceklermiş, arkadaşlar almış 70-75 parça şey istiyorlarmışbakalım onlardan eksikleri almamız lazım,
Sabah yediklerim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmk
2 siyah zeytin
1 tel peynir
1 kupa çay
İyi haftalar canım,umarım çok güzel geçer takımca haftamızSelam kızlar herkese iyi haftalar
Canlarım sabah kalktım.Şu hazır nuggetlerden birkaç parta,bir de haşlanmış yumurta yedim.
Okula gittim.Kuzucuklarım gelmiş,minnacıklarOnlara okulu gezdirdim,velilerine taktikler verdim,şekerler dağıttım,tavladım Hepsi çok mutlu ayrıldılar ve yarın anneleri yanlarında olmadan benle sınıf içinde baş başa kalmak üzere anlaştılar benimle;tabi bunun için çizgi sinema ve çikolata sözü almayı da unutmadılar öğretmenlerinden Güzel bir anlaşma oldu
Canlarım sabah kalktım.Şu hazır nuggetlerden birkaç parta,bir de haşlanmış yumurta yedim.
Okula gittim.Kuzucuklarım gelmiş,minnacıklarOnlara okulu gezdirdim,velilerine taktikler verdim,şekerler dağıttım,tavladım Hepsi çok mutlu ayrıldılar ve yarın anneleri yanlarında olmadan benle sınıf içinde baş başa kalmak üzere anlaştılar benimle;tabi bunun için çizgi sinema ve çikolata sözü almayı da unutmadılar öğretmenlerinden Güzel bir anlaşma oldu
50 kılomuuuuuuuuuuuuuuu cok sabırlısınız ya sıcak suylamı yaptınız acabacanım annem domatesin kabuklarını tuzlayıp beşer kiloluk bidonlara koydu şimdi bakim ilerde napcak bilmiyorum :26: 50 kilo domates soyduk bu haftayarısı bana
ben de bugün başlıyorum hayırlısı ile.. niyetliyim de ayrıca.. akşama da ne yicem hiç bilmiyorum
bu light puding iyi gelecek o anlarda.. 4pors. çıkıyormuş. 4 gün yenir
çok sıkı rejim yapınca kabızlık illa oluyo çok yemediğin için.. öylesi kabızlığı çok dert etmemeli bence
paşam kabukları ne yaptın
görevimiz tehlikebayanlar baylar (ziyaretçi olanların bu cins oldukları düşüncesindeyim)
o kadar ne kullancakki bu cocukcagızlarGünaydın kızlar,
Ne var ne yok ben bugün dışarıda olacağım tüm gün akşama gelebilirim ancak, oğluşun kreşinde randevumuz var 12'de öğretmenimizle tanışacağız bir de alışveriş listesi vereceklermiş, arkadaşlar almış 70-75 parça şey istiyorlarmışbakalım onlardan eksikleri almamız lazım,
Sabah yediklerim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmk
2 siyah zeytin
1 tel peynir
1 kupa çay
böyle güzel bi günün olduguna cok sevindim canım hatta banada cıkolata sözu verirsen yarın sınıfta benıde görebilirsin:):) inşallah guzelce uyum saglarlar ama ben eminim onlara cok yardımcı olcagından:) nugget şu bimdeki gibi olanmı serbestmi onlar?Canlarım sabah kalktım.Şu hazır nuggetlerden birkaç parta,bir de haşlanmış yumurta yedim.
valla bende hafta sonu tatılden cok yorulma oluyor..bekarken oluyorda hafta sonu tatıllerı:)Ben geldim ama kimsecikler yok, herkes pazar tatili yapıyor heralde, ben de çok yorgunum zaten görüşmek üzere herkese iyi geceler...
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
oh masallah cok guzelGünaydın kızlar,
Sabah yediklerim
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmk
2 siyah zeytin
1 tel peynir
1 kupa çay
7Selam kızlar herkese iyi haftalar
ya gezmeye gıtmek ıcın bıle bı suru hazırlık yapan ben bırde donusu var bunun bı dusun vallaNiye yogunsun canim
valla bende hafta sonu tatılden cok yorulma oluyor..bekarken oluyorda hafta sonu tatıllerı:)
oh masallah cok guzel
7
bherkese ıyı haftalar dılıyorum kızlar
ya gezmeye gıtmek ıcın bıle bı suru hazırlık yapan ben bırde donusu var bunun bı dusun valla
sımdı esım tatıle cıkalım dıyor ben gıtmek ıstemıyorum
cunku tugrabın bıı bavul esyası cıkcak,herseyı yemıyor ,ben evdende yıcek goturcem
kızın herseyını hazırla,hadı bızımkılerı takmıorum,
yolu dusunemıorum
donuste bı suru ezıyet tekrar toparlanması var
bırde okul acılıo hangı bırını yetıstıırcem ben ya
ya gezmeye gıtmek ıcın bıle bı suru hazırlık yapan ben bırde donusu var bunun bı dusun valla
sımdı esım tatıle cıkalım dıyor ben gıtmek ıstemıyorum
cunku tugrabın bıı bavul esyası cıkcak,herseyı yemıyor ,ben evdende yıcek goturcem
kızın herseyını hazırla,hadı bızımkılerı takmıorum,
yolu dusunemıorum
donuste bı suru ezıyet tekrar toparlanması var
bırde okul acılıo hangı bırını yetıstıırcem ben ya
Cidden canim kizin baslamaimi okula ama biraz gec baslayipta gidebilirsiniz bence deger ya o hazirligimi dusunceksin denizi dusun ben hala pir pir ediyorum simdi bendede bi suru camasir kiyafet temizlik kisisel isler var ama tatil yaniiii:) suanda usenmeyip pareo dikcem kendime ustunede boncuk dizcem super olcak sanirim:d
canim nasil pogaca cekio kizlar..soyle pastaneden yeni cikmis kasarli bi pogaca olmaliydi suanda ya of bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?