Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben tatil islerim bitince dukani 3+3yapmaya baslicam 5gunu aklimda tutamam sanirim :) boylede olur dimi

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anane[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım konuşmadım değil ki herkes kendi bildiğini okuyo.. dukan yapsam destekler beni annem ama dukana da kocam izin vermiyo annem akşam yemeğinde sadece salata veya yoğurt yiyim diyorum ya ona kesinlikle tahammülü yok yani ölücem sanki açlıktan :130: dukana destekliyor annem ama eşim istemiyor onu da evde ayrı yemek yapmamı istemiyor.. canları mı çekiyor bilmiyorum ki :44: aman canım 1 ay kaldı ya bir ay daha sıkıcam dişimi napim :106:

o kadar istiyorum ki dukana başlamak

Canim evde oyle hamur isleri falan bolca yapiliyosa zaten dukan yapmadigin daha iyi canin cok cekerdi bence hazir yapmiyyoken dukanda uzun sure yemiceklerinide yiyebilirsin, kotumu destek oluyorum acaba?

Canim evde oyle hamur isleri falan bolca yapiliyosa zaten dukan yapmadigin daha iyi canin cok cekerdi bence hazir yapmiyyoken dukanda uzun sure yemiceklerinide yiyebilirsin, kotumu destek oluyorum acaba?

canım zaten kociş hamur hiç yedirmiyo anca gizli saklı ama dediğim gibi dukan hayal oldu.. ne varsa az az kilo almadan bir ay idare edicem belkim de veririm..

bu arada her gün yarım saat yürüyorum notumu da düşeyim buraya az ama olsun eve geince leslie ve az buçuk hafif küçük plates hareketleri(sabahları) eklenecek buna

Cok sevindim yurumeneee:) listemize yazalim o zaman cumadan beri yuruyomusun hergun canim:) bide platesi lesliden sonra yapsan daha etkili olur bolgesel hareketler kaslar isindiktan sonra etkisini daha iyi gosterir aklinda bulunsun:)

Insallah canim ya tadellenin light cikolatasindan yeriz ben kiyipta alamam normal cikolata 60olursam:)
İnşallah canım,ah bi düşseydik 60'lara :124:

Nasıl yakışmıştır kimbilir,foto isteriz kotla

canımm çok sevindimmm güle güle kullan cicilerini.kot bilmem kaç TL,pareo bilmem kaç TL,aynada kendini beğenmenin değeri,paha biçilemez
Muhteşem bir diyet sloganı

kilo almasan 107 ile dukana başlassam bile yeter
Ben 138 kilo arkadaşımı başlattım geçen yıl,şimdi 87 kiloymuş,1 senede 46 kilo attı maşallah,atarsın canım,panik yok

Dun. gece oglum ateslendi.sabaha kdr basindaydim havale fln gecirmesin die.aglamadi.bi iltihabi durum olsa aglardida.acaba arka dislerimi cikario.
Geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun canım.Ben de okula gittim.Miniklerimle oturma planı,sınıfta söz alarak konuşma,arkadaşlarının isimleri konularında çalıştık Şimdi eve geldim,kahve keyfi yapıyorum

Kizlar ben tatil islerim bitince dukani 3+3yapmaya baslicam 5gunu aklimda tutamam sanirim :) boylede olur dimi
Olur canım

:) duscez ya sende farkindasindir mesela bi pantolonunu haftada bir giyince fark oluyo resmen dukanla atarim foto canim senin guzel fotonun yaninda benimki nasil durur bilemem tabi

buket uzuner en buyuk mucize kucukken iyi bir ogretmeninin olmasi demis sen bu senede mucize yasatiyosun ya ne guzel:)

nevcim ben kacirdim bu arada hergun sporunu yapiyomusun 90dk

Cok sevindim yurumeneee:) listemize yazalim o zaman cumadan beri yuruyomusun hergun canim:) bide platesi lesliden sonra yapsan daha etkili olur bolgesel hareketler kaslar isindiktan sonra etkisini daha iyi gosterir aklinda bulunsun:)

canım haftasonu yürümedim sadece salça olayları falan ama artık haftaiçi haftasonu bir ay boyunca hergün kesin yürüyorum.. geçen hafta da hergün yarım saat yürümüştüm pzt-cumaya hatta bi saati bulanlar bile olmuştu da yazamamışım buraya

Cok guzel canim 5gun yurusen bile gayet iyi bence:)

Bende neve ozendim kahve yaptim kizlar usuyorum birazda kahvemde kakao vanilya kahve kremasi ve tatlandirici var super oldu ya:)

inşallah canım ya hayal gibi :106:

sonra da gelsin bebikim artık paşam doğururken ben hamile kalırım hamişimiz hiç eksik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…