Cıks ben daha hedefe varmadım, erken emekli oldumsen niye yapıyon sen korumada değil misin
balon gibiyim adet gelmedi daha cumaya baya artı gelirim kesin
Bulanmaz tıkansanda 7 te tamamla derim yok olmazsa 5 tane ye. Tek sayı olacak mutlakaWayt 7 tane yemek şart mı peki. Benim midem bulanıyo şekerden
iki gündür ben de yedimCıks ben daha hedefe varmadım, erken emekli oldumnem de ben cozuttum sen gibi iradeli durmadım
Geçmiş olsunSlm. Mali kaptanlıgın hayırlı olsn.dun menu veremedm cunku aksamına ne yedıysem cıktı.kızım ıyı oldu bugun ama ben berbatım
Bugunku menü sabah kahvaltı yapamadm kusmayı goze alamadm mıdem cok kotuydu.
Ogle 14.00
Yarım kase mercımek corba bol lımonlu
16.00 5 kasık sutlac
Aksam 18.00
Mıdem kotuydu 1 kucuk seftalı yedm
Ve cok kucuk 1 ıncır.yemek kokusunu mıdem almıyo
Su 2.5
Spor yok kafamı kaldıramadm dun yarım saat tempolu yuruyus var
malipina menüm sacma salak hastalık benı fena carptı
De git ne yedin sanki azdır yediğin. Ben ilk kez böyle öküz gibi yedimiki gündür ben de yedim
ifşa etmiyim şimdi kendimi kalpten gidersinizDe git ne yedin sanki azdır yediğin. Ben ilk kez böyle öküz gibi yedim
He kız öyle hatta 21 gün yapılıyor
Olmaz öyle yaz bilelim nasıl koruyorsunifşa etmiyim şimdi kendimi kalpten gidersiniz
anam 21 gün adama kaç kilo verdirir bu 2 günde 2ye yakın verdiriyo zatenHe kız öyle hatta 21 gün yapılıyor
piskevitli pasta yidimOlmaz öyle yaz bilelim nasıl koruyorsun
Bence hedefe kısa yoldan ulaşılır, ne o öyle 1 sene diyet yap mıy mıy mıyanam 21 gün adama kaç kilo verdirir bu 2 günde 2ye yakın verdiriyo zaten
Amın ıns cok sagol canmÇok geçmiş olsunyarın herşey güzel olsun
Anaa kocam çok severpiskevitli pasta yidim
ya ölürsekBence hedefe kısa yoldan ulaşılır, ne o öyle 1 sene diyet yap mıy mıy mıy
Bebeim biz malatyalıyız bizim içli köfteler kağıt gibi ve haşlama olur kızartma olmaz bizdebu menü tanıdık geldi dünkü menünde de içli köfte yokmuydu senin
kahvaltı güzel
öğlen ton balığı güzel
akşamki içli köfteyi beğenmedim hele ki kızartmaysahafta içindeyiz karbonlar haftasonunda kalmalı
su güzel
spor mis
içli köfte hariç güzel menü
O da güzel işte temiz temiz karbonsuz giderizya ölürsek
öteki tarafa da kısa yoldan gitmeyelim sonra
evde öyle şeyler uzun zamandır yapmıyom garibim bunu da kocam istedi yapsan beraber yesek bak mezun da etmişler seni zaten dediAnaa kocam çok severbak ben bir yazsam sayfa dolar sen ucuz atlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?