- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Sagol kaptanıçem.ayyy sıcak seyı bırak hersey gozume dusman gozukuyo nasıl bırsey kı sevdıgın seylerden bıle bulanıyosun.annem cıkolata getırmıs yoookkkk yıyemem gozum gormesın dedmgeçmiş olsun fatma dikkat et kendine kuzu
menünü yorumlamiyim zaten bişey yememişsin hiç.sıcak şeyler iç bol bol üşütme
o sütlacı da görmedim sanma
Sagol canm .ıns gecer gıderGeçmiş olsun
Yazık adama sevinmiştirevde öyle şeyler uzun zamandır yapmıyom garibim bunu da kocam istedi yapsan beraber yesek bak mezun da etmişler seni zaten dedi
fatma bulantılar falan bilemedim acabaSagol kaptanıçem.ayyy sıcak seyı bırak hersey gozume dusman gozukuyo nasıl bırsey kı sevdıgın seylerden bıle bulanıyosun.annem cıkolata getırmıs yoookkkk yıyemem gozum gormesın dedm
he yaa ben yiyemiyom diye adamı da mahrum bıraktımYazık adama sevinmiştirbenim hain dom domlar yiyordu ah ah pişir pişir kokla
sus ben mezun kaptanım
Öyle ya kokuyor mis gibi yiyorlar gözünün önünde, sende oranı buranı ovala şişmesin diyehe yaa ben yiyemiyom diye adamı da mahrum bıraktım
yapıp yiyememek çok koyuyo insana
gazlı içecekler azdırır gastriti bi de acı şeyler diye biliyom acı yiyon mu çok eflalKötü beslenmek her türlü zarar. Bende gastrit var galiba ne zaman böyle yesem midem den acılık ve öksürük oluyor gece, gıcık yapıyor
Yok kuzu emınım olmadıgına.1 hafta regldm 1 hafta bayram telası derken kocamla ayrı kaldk o yonden.fatma bulantılar falan bilemedim acaba
ovalayınca olmuyo sonra işin rengi değişiyoÖyle ya kokuyor mis gibi yiyorlar gözünün önünde, sende oranı buranı ovala şişmesin diye
Laaanovalayınca olmuyo sonra işin rengi değişiyo
Ne vuruooonnnn canım acıdıııısus ben mezun kaptanım
üşüttün o zaman kuzu ya da çok et tükettiysen de mide yorulmuş olabilirYok kuzu emınım olmadıgına.1 hafta regldm 1 hafta bayram telası derken kocamla ayrı kaldk o yonden.
Gazlı içecek içmem canım ben. Acı da yemedim, yağlı şeyler kötü yapıyor beni. Ay acı su ıyygazlı içecekler azdırır gastriti bi de acı şeyler diye biliyom acı yiyon mu çok eflal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?