ben mezun olduğumda siz ortalarda yoktunuz elllaam duymadınız zaarNe vuruooonnnn canım acıdııııhem senin mezun olduğunu hiç duymadık kiiiii daha @MiuLego düşünüoduuuuu kaptan olunca kendin kendini mezun mu ettiiinnnn gıııııı
Senin için en rahatı hangisiydi onu dene yine. Ben karatay sevmiyorum bana göre değil hiç.Konuşmaları okuyunca Karatay dikkatimi çekti
Bir denemediğim o kaldı sanırım
Montignac
Dukan
Dez
Umay villa
Deneyip çok güzel kilo verip sonra tekrar aldığım yöntemler
Bunlar uzun süre yaptıklarım arada türlü detokslar vs .
Gerçi eski kiloma hiç çıkmadım 94 kiloydum bir zamanlar en az da 64 ü gördüm tekrar 65-64 bandına insem harika olacak ama bu kadar deneme yanılma ile kendimi çok bezdirdim
Tatildeydi özge sanırım tam bayram önü cuması :)ben mezun olduğumda siz ortalarda yoktunuz elllaam duymadınız zaar
çok saçma beslenince bende de acı su geliyo reflü gibiGazlı içecek içmem canım ben. Acı da yemedim, yağlı şeyler kötü yapıyor beni. Ay acı su ıyy
Reflü de mi olur o ? Onu bile bilmiyorum gastrit sandımçok saçma beslenince bende de acı su geliyo reflü gibi
insan tatil telaşında olunca gözü görmüyo bişey tabi.benim gibi eve tıkılıp geçirse görürdüTatildeydi özge sanırım tam bayram önü cuması :)
he acı su reflüden olur genelde mide asidi naapcağını şaşırıyo tatlıyı mı sindirim ekşiyi mi tuzluyu mu diye aha bele oluyo mideReflü de mi olur o ? Onu bile bilmiyorum gastrit sandımgece öksürük de yapıyor bende. Boğazım tahriş olmuş gibi şimdi, o su tahriş ediyor işte
Bende evdeydim yalnız değilsininsan tatil telaşında olunca gözü görmüyo bişey tabi.benim gibi eve tıkılıp geçirse görürdü
korkarsan odama gelBen uyuyum artık ay tirsmazsam, ne diye okuduysam akşam akşam öyle şeyler
aynen kuzu 8 senedir unuttum ben de bayram ney nasıl kutlanıyoBende evdeydim yalnız değilsinbe iki sinir bozucu ziyaret dışında bayram bayram değildi zaten tatil be ben bilmem hiç görmemişim
Kazen e mesaj atmıştım ya öğleden sonra. Yapmış sağolsun:)) ilk sayfayı değiştirme yetkisi sadece sende artık kuzu
konu sahibi olmuşum ben ne zaman olduki
Hee ben onlardan yedim heralde galiba sanursamhe acı su reflüden olur genelde mide asidi naapcağını şaşırıyo tatlıyı mı sindirim ekşiyi mi tuzluyu mu diye aha bele oluyo mide
değiştirip napıcamki kalsın öyle senden hatıraKazen e mesaj atmıştım ya öğleden sonra. Yapmış sağolsun:)) ilk sayfayı değiştirme yetkisi sadece sende artık kuzu
Beraber uyuyak mı malikorkarsan odama gel
iyi geceler kuzum
Bakınız yazar burada ben üşengeçim diyordeğiştirip napıcamki kalsın öyle senden hatıra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?