- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Geçmiş olsun kuzucum yaaaaGünaydın kızlar
Aksam orda burda bayılmaçalışıyorum oynadım resmen ya
Yerde uyudum en son
İnsülin sanirim yapıyor bunu
İlaca başladım bugün
Kuzu sordum da kimse görmedi galiba ben cuma tartılamadım tartı bildirimi mi nasıl yapıcammalipina pazatesi tartilari topladim musait olunca liste yapip atcam kuzu dün kotuydum
Hayırlı sabahlar pempik şehrin en güzeliiiiiiHayırlı sabahlar herkese
Herkese gunaydinnn.
Dün geberiyordum resmen.Sabah kahvalti yapmadim sayilir oglen de temizlik arasi disardan soyledik ben o aclikla fazla kacirdim.ustune ev temizligi camlar acik cereyan camasir suyu regl derken saat 7 gibi yolda bi mide bulantisi karin agrisi bas agrisi..oglumla bile ilgilenemedim gelince.3 kere istifra ettim hala kafam bi milyon bu saatte niye uyandim bilmiyorum oglumun da uyuyasi tuttu mal mal yatiyom.
Benimde migde göbek simit
Bermuda şeytan üçgeni
Ooyyyyyy geçmiş olsun kuzum üst üste gelmişHerkese gunaydinnn.
Dün geberiyordum resmen.Sabah kahvalti yapmadim sayilir oglen de temizlik arasi disardan soyledik ben o aclikla fazla kacirdim.ustune ev temizligi camlar acik cereyan camasir suyu regl derken saat 7 gibi yolda bi mide bulantisi karin agrisi bas agrisi..oglumla bile ilgilenemedim gelince.3 kere istifra ettim hala kafam bi milyon bu saatte niye uyandim bilmiyorum oglumun da uyuyasi tuttu mal mal yatiyom.
Günaydın kaptanGünaydın
Günaydın kaptan
Hurmacı güzeli
Oo simay hanımlar da buradaymışGunaydın canlar
evet haslama olur bizdeBebeim biz malatyalıyız bizim içli köfteler kağıt gibi ve haşlama olur kızartma olmaz bizdesmykmy bilir
Kuzum evde bişey yoktu kayınvalidemde de yoktu mecbur yapmış dolaba koymuş onu pişirsik ama yarına taze fasulye yaptım bugün yarın kendimi afdettiririm ekmek yerine köfte yerim diye düşünmüştüm halbukiiii
Beni de beni de@MiuLego kaptan bu tartı beni deli deli deli edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?