Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Beni de beni de benim eksileri senin artılar yerse seni yerim pembik
Hele malinin ilk haftası kötü yüzde ile gelirsen seni ooooo neler yaparım

Spor bebeğim hadi hadiiiii
Hiç sorma kaptan yaa takıma grlmezsem beni bakırköy timarhanesinde arayin
Günü gününe uymuyor kaptanim dikkat ettikçe artı çıkıyor gerçek kafayı yiyecem niye neden böyle hiç fikrim yok
Kızı doyuruyom şimdi leslie de açtım yapacam hemen öğle sonuda yapacam ip ile beraber

Ekledim kuzum da pazar sporun yok muydu

Canım puanlaman yanlış bölgesel 100 tanesi 10 geri kalanı 80 yapar

Kuzu sordum da kimse görmedi galiba ben cuma tartılamadım tartı bildirimi mi nasıl yapıcam
Kilonu gordum canim sadece pazartesi bildirimini yazcam.cuma gubu de pazartesi ile olan farki alcaz.
Kuzucum çok geçmiş olsunn matematik61

Yollar yolculuklar seni mahfetti ya ne zaman bitecek
Sorma kuzum ya yaz tatili beni okuldan cok yoruyo resmen.persembe evime gidiyorum nasipse cumartesi yatili misafirim var

kızlar herkese günaydın .tatil bitti artık seneye yaza kadar full yeri geldi baklava yedim yeri geldi pide yedim ama bunları yediğim gün başka bişey yemedim tartıya henüz bugün çıkabildim tekrar kaldığım yerden devam ,iş yerindekiler kilo vermişsin deyip duruyor gerçekten 2 beden daha gitmiş şuan pantolonum bol gliyor sizler naptınız görüşmeyeli valla yazışmalarınızıda okuymadım matematik61 , hepfit malipina konu sahibi neden değişti?

Tm canım sağolasın

Amin amin canım bugün nasılsın

Evet yaa daha fazla yapanlar var nasıl dayanirlarki
benimkiler de istiyorda yapmiyom hele bayramda eşim tatlı istedi yapmadım gittiğin yerde yersin dedim
Bakınız benim gibi vicdansız bir kadın

Canım üzülme boyuna göre kilon çok değil ki senin. Verirsin yine bu sefer korumayı iyi yaparsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…