İki dk uyumuşum rüyada insana çöp konteynırı musallat olur mu yaevin içinde belediye konteynırı vardı nere gitsem peşimden geliyodu
Ay çok korkunçtutöbe bismillah
Eflalimm gece gece bu yazı cuk diye bana geldi sanki derin bi iç çektim
Hepsini kapının dışında bırakıyosun artık di mi kuzu.dikkat edicez artık yediklerimize. Kaptanlığı ben devraldım kuzu ondan değiştikızlar herkese günaydın .tatil bitti artık seneye yaza kadar full yeri geldi baklava yedim yeri geldi pide yedim ama bunları yediğim gün başka bişey yemedim tartıya henüz bugün çıkabildim tekrar kaldığım yerden devam ,iş yerindekiler kilo vermişsin deyip duruyor gerçekten 2 beden daha gitmiş şuan pantolonum bol gliyor sizler naptınız görüşmeyeli valla yazışmalarınızıda okuymadım @matematik61 ,hepfit malipina konu sahibi neden değişti?
Var da ne yaptım kaç dakka yaptım yazmadım hatırlamıyorumCumadan beri sporun yok mu bugün salı
Gülme kız çok korktum valla
1 parçayı geçme karpuzda aman dikkatBugün öğlen yemeğinde
Taze fasulye ve salata var bana uygun
Karpuz var birde
Kız çöp kutusundan korkmana guluyom ya zatenGülme kız çok korktum valla
HArika menüüüüBugün öğlen yemeğinde
Taze fasulye ve salata var bana uygun
Karpuz var birde
Ise gidiyom suan okula girince kopuş full derse giriyorum
Haftalik 39 saat ders yazmis vicdansızlar yine koca kurumun tek kimyacisıyum
Diyr yazdım metroda cekmeyen yere geldik gondermedim simdi okula geldim minnos
Oyyy çok geçmiş olsun, cereyan fena yapmış seniHerkese gunaydinnn.
Dün geberiyordum resmen.Sabah kahvalti yapmadim sayilir oglen de temizlik arasi disardan soyledik ben o aclikla fazla kacirdim.ustune ev temizligi camlar acik cereyan camasir suyu regl derken saat 7 gibi yolda bi mide bulantisi karin agrisi bas agrisi..oglumla bile ilgilenemedim gelince.3 kere istifra ettim hala kafam bi milyon bu saatte niye uyandim bilmiyorum oglumun da uyuyasi tuttu mal mal yatiyom.
İnş yan odaya atarKız çöp kutusundan korkmana guluyom ya zatenyakalarsa napcak ki
Ben de hastayım.. yani değilim ama hasta olcam ben de. Hemen olcam şimdi olurum. Oldum bile ben de hastayım.Oyyy çok geçmiş olsun, cereyan fena yapmış seni
Kız niye yapmadın ben ne cıslar yaptım da ağzıma sürmedim oooo listedeyken. Ama listede yoksam fenaTm canım sağolasın
Amin amin canım bugün nasılsın
Evet yaa daha fazla yapanlar var nasıl dayanirlarki
benimkiler de istiyorda yapmiyom hele bayramda eşim tatlı istedi yapmadım gittiğin yerde yersin dedim
Seninle ilgilenmem için bahaneye ihtiyacım mı var kiBen de hastayım.. yani değilim ama hasta olcam ben de. Hemen olcam şimdi olurum. Oldum bile ben de hastayım.
Belki benle de ilgilenirsin şimdi
Sen arada girip menü verecek bir iki muhabbet edecektin demikızlar herkese günaydın .tatil bitti artık seneye yaza kadar full yeri geldi baklava yedim yeri geldi pide yedim ama bunları yediğim gün başka bişey yemedim tartıya henüz bugün çıkabildim tekrar kaldığım yerden devam ,iş yerindekiler kilo vermişsin deyip duruyor gerçekten 2 beden daha gitmiş şuan pantolonum bol gliyor sizler naptınız görüşmeyeli valla yazışmalarınızıda okuymadım @matematik61 ,hepfit malipina konu sahibi neden değişti?
Kız korku filmi gibiydi ben ne hareket etsem aynısını yapıyoduKız çöp kutusundan korkmana guluyom ya zatenyakalarsa napcak ki
1 parçayı geçme karpuzda aman dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?