Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım google a ayran detoksu yazınca bir çok yerde çıkıyor,ölçüler aklımda değil çünkü şu an.2 gün boyunca ayranlı karışımı içiyorsun.yalnız nettekilerde normal bir kahvaltıda koymuşlar hep.benim yaptığım zamanda ne tarifinde kahvaltı vardı,ne de ben yaptım.ben kahvaltı dahil,2 saatte bir ayranlı karışımdan içtim.o zaman tavsiye eden arkadaşlarım o şekilde tavsiye etmişlerdi.gerçekten çok faydası oluyor ama sonrasında iştahını kontrol etmek biraz zor olabilioyr,çok dikkat etmek lazım

teşekkür ederim canım, annelik gerçekten çok çok özel bir duygu insan yaşadıkça farkına varıyor, dilerim sen de bir an önce gönlüne göre bir eş bulur bu duyguları tadarsın
Amin canım amin,güzel kalbinizle dua edin Nev'inize

:) nev cidden gulumsedim mesajini okurken cok tesekkur ederim:) insallah hayirli esin cocugun gelinin damadin torunun ve onun cocugu vee onun cocugu... olur boyle devam eder :) insallah gonlunce olur yani..:)
Canım benim,samimi düşüncelerimdi;amin canım aminnnn

Kizlar kizilcik mersini aldim bugun ilk kez yedim simdi ondan recel yaptim yarinda krep yapcam tatile o ikisini goturup kacamak yapmamayi planliyorum :) ben yoruldum kizlar yatiyimbugun boyle erkenden:)
Ohhhh,bol bol dinlen canım;tadını çıkar olur mu

yeni bir başlangıçla beni tanıyan tanımayan tüm arkadaşlara merhaba
Merhaba,hoşgeldin

canım aslında face te var bir kaç tane :)
Faceye baktım ama göremedim Gruba eklesene canım

Eline sağlık canım

Ellerine sağlık canım

Herkeslere iyi akşamlar

Bu gün oğluşla kreşte ilk günümüz oldu, pazartesiden önce bir tanışma günüydü. Ağlayan zırlayan, başım o kadar ağrıdı ki anlatamam, allah yardımcısı olsun anaokulu öğretmenlerinin gerçekten işleri zor,

Yarım gündü allahtan, sonra idrar tahlili yaptırdık, hepatit için kan tahlili gerekiyormuş aç karnına, o da yarına kaldı, nasıl kan alacaklar kuzudan ya, çok zor oluyor çocuklarda bu işler, hoş ben bile kan verirken derin bir nefes alıyorum kasılıyorum, bakalım işler bitmeyecek anlaşılan,

Bugün oruç tuttum, akşam iftar menüm

2 dilim tam tahıllı
Çorba
1 küçük karnıyarık
yoğurt
az domates salatalık

NOT: Ekmek yemeseydim iyiydi ama yedim gitti

Son düzenleme:
Kizlar selam:)

maviyesilcim sen hic diyet uygulamadinki.. Hemen bi diyete baslayip oyle duruma bakalim derim ben

Kizlar iki gundur asiri yiyorum su andan itibaren tutcam kendimi dukanin disina cikmadim ama yulaf kepegiyle abarttim light cikolata bid recel yedim bolca krebin yaninda moralim bozuldu niye hasta oldumki bu sefer 1ay bile olmadan hasta oldum

Faceye baktım ama göremedim Gruba eklesene canım
tamam canım eklerim
Benim de 40'ım karışacak size heryerim o kadar şişki bu hafta tartı yüzüme hiç gülmeyecek gibi
napalım canım bu hafta biraz verimsiz olacak,boşver,önümüzdeki maçlara bakarız biz de
ayy canımm :)) biz de yakında bunların hepsini tacrübe edicez :18:
Kizlar iki gundur asiri yiyorum su andan itibaren tutcam kendimi dukanin disina cikmadim ama yulaf kepegiyle abarttim light cikolata bid recel yedim bolca krebin yaninda moralim bozuldu niye hasta oldumki bu sefer 1ay bile olmadan hasta oldum
bu regl fena yaptı bizi.ben çok yemiyorum ama hep bişiler istiyor canım,özellikle de tatlııı bir de meyveee benimki de erken işte anlamadım ki,dukanın etkisi olabilir mi :26:

arastırıyım onu ben
Kizlar selam:)

maviyesilcim sen hic diyet uygulamadinki.. Hemen bi diyete baslayip oyle duruma bakalim derim ben

ya bana bı el atın yaa.cok moralım bozuk bıldınıgınız gıbı deıll ya

kahvaltım:

yumurta
peynir
krep
çay
1 zeytin
2 küçük parça domates

akşam:

1 göğüs
1 krep
sarmısaklı yoğurt
2 küçük üçgen kavun

şimdide dizi izliyorum ve 2. bardak zeromu içiyorum,az önce de ağzıma küçük bir parça yağsız peynir attım,birde 2-3 ad. üzüm..poff fenalardayım

kızlar bu gün pek düzenli olmadı ama yazayım
SABAH
menemen ,3 dilim ekmek hellim peynir şekersiz çay
ÖĞLEN
biraz haşlama tavuk 1 dilim ekmek
ARADA
meyve,
AKŞAM
çorba 3 kaşık makarna salata yoğurt
ARADA
biraz kuruyemiş
bende artık düzene girmeliyiminş

kızlar bu arada burada perşembe cuma hafta sonu olduğu için yarın okuldaki öğretmenler ve aileleriyle pikniğe gideceğizinş

kızlar ben o ayran detoksunu yaptmıştım geçen sene
sonrasında insanın iştahı açılıyor
arkadaşlarla iddaya girdik zaman az kaldı bende yaparım belki
ama biliyorum ki geçici çözüm

yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inş senaristi tanıyorum diğerleri ilede tanışalım kızlar neler yapıyorsunuz kim evli kim bekar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…