Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilmiyorumki dukan yaparmi anlamadim bende hic ve ben hani ac degilim canim bile cekmiyo resmen yiyorum ama durduramadim kendimi krep yapiyorum simdi 2tanede goturdum off gobegim cikti yine
arastırıyım onu ben

ya bana bı el atın yaa.cok moralım bozuk bıldınıgınız gıbı deıll ya

Canim gel dukan yap bizle iste

kızlar bu arada burada perşembe cuma hafta sonu olduğu için yarın okuldaki öğretmenler ve aileleriyle pikniğe gideceğizinş
canım cuma günü niye h.sonu :26: iyi eğlenceler şimdiden

canım sen üzülme topikçe topluyalım bu parayı senin kocişte ayu degilya atar üç beş lira
canım eşim sabah veterinere götürdü malesef kuşun kanadı kırılmış demiş gögüs kafesinide demiştimya yolmuşlar diye dikiş atmamaın zşart demiş işşallah kaandı kurtaarırız demiş olmazsa uçamaz demiş eşim bırakmış gelmiş dedim allah korusun kafasını koparırı atarlarmı dedim yok canım ya iyi ederler dedi ederler degilmi topiligi ben ne ugraş verdim kedilerin elinden almak için ya
slm kızlar yenı geldım eve
tugrabı doktora goturdum kadıkoye
bogaz ve kulaklarda bısı yok.dıs yapabılır dıo doktor
ıdrardada bı kaç bacterı gorulmus antıbıyotık verdı bakalım noluruz
canım bol su içir rabbim şifa versin kuzucuguma
Dun iki tane cikolatanin nedein ortaya cikti hasta oldum napcam ya karnim feci agriyo evde agri kesicide yok isler bitmedi ben yuzemicemm
kıyamam ben yüzmeye gidemiyom sende gitme ne var yane bir yerinmi eksilirdemiyosunki abla gel ögreteyim kız ben sudan korkarım batarım batar suyun içine
babamın diş ağrısı için ilacı vardı onu aldım iyi geldi sanki:) bal alamamki dukanda bide o kdar cıkolata yedim zaten ..simdide yedim ya
kız bende o haldeyim banada ded alıyımgeçmiş olsun
şimdimi söyler insan saphiram ya aman olsun onuda saydım kendini degerli saaysın yavruarada kaynadı işte sabahın köründe okadar olur uykusu emesi
bebeler ne alemde ögretmenim geçen yadım görmedin bunu görürüsün işşallah

nasıl bir duyguydu biraz anlatırmısın okurken kendim geldim öyle düşündüm nede guru duyardım yavrumla kim bilir agladımı senden ayrılınca annesi rabbim saglık saat versin hayırlı evlat olsun işşallah

şimdi gelelim neler yaptıgıma rapor veriyim sizlere kankilerim
kaynanam aradı tarhana karılıcak gel diye eşim önden çıktı kuşçuya gitti sonra beni aradı :102:hanım topiligi al gel burda devletin veterineri var dedi para almıyolarmış dedi neyse yola düştüm eşime gdierken gene tuttu panik atak geç kalıcam diye eşim çabuk gel demişti :18:sonra dedim vesvese şeytandan umud allahtan diye diye kendimi telkin ettim elhamdurillah geçti eşimle minübüse kadar yürüdük el ele:127:beni bindirdi annesine dogur yola çıktım oda veterineresonra aradı beni paşa veterinere götürdüm kanadı kırlımış gögüs kafesininde dikmek ladım dedmiş batikonla temilemiş yaralarını sen bırak buruya biz bakarız demiş eşim sonra paşayı köpügü demiş sabah 9 ila 10 arası kuşçumuz gelicek o baksın biz anlamayız demiş eşimde götürelim bizim sıpaları dedi bakıcez artık neyse ben kaynanam gittim baktımki komşusuyla tarhanaya saat 8 başlamış anam belim suırtım boynum agrıdı sonracıma eltim geldi 3 geçiyodu o geçirmeye yardım etti etmesinede az etti malesef oglu durmadıgı için eve gitti kaldı 10 kilo tarhana garip paşaya neyse işimiz bitti eve gittik lahana dolması ısıtmış tavada çay kahvaltılık koymuş oturduk onları yedim lahanaya dayanamam 5 adet yedim annem bulguru çok koydum piirnç yok az denilicek kadar dedi çay içtim peynri badem domates az kaşar yedim sonra işimiz bitti eltimle 1.5 saat yürüdük parkta inanın okadar yürüdümki biryerlerimden ter aktı vucudum çok ısındı hemen eve gdier gitemz üstümü degiştirdim sonra eşimi aradık kaynım vs geldiler eve yediler içtilen ben de kaynanam aanne nevaleyi görelim dedim domates salçası biber salçası koydum kaplara incir reçeli aldım kırmızı beyaz tarhana koydum 5 kilo karışık turşu koydum ıhlamur getirdim anlıcagınız bitirdim kaynanamı neme lazım bu devirde öle olucen eltim şşatı yenge hayırdır dedi aman dedim önceden almadıgıma yanayım bundan sonra böle dedim
şimdi eltim diyetisyene gitti 1800 kalorıilik yapıyomuş diyeti 91 kilo 600 geliyorum dedi sabah tartılmış 86 geliyourm dedi aslı varmı kafamı buldu anlamadım ben ya:44::44::44:1 haftada verilirmi bu kadar birde adetmiş benim gibiokadar yoruldumki gözlerim kapanıyo yarında yemek ev işi var ne yapıcem bu yorgunlukla iyi kalkarım ben yarın

Dinlediğim radyo programından Seyahat Tipi Saç Kurutma Makinesi kazandımmmmmmmmm Yaşasın Alem Fm
Sansli ki:) gule gule kullan canim:)
Ben eski yuzucuyum ya cook severim yuzmeyi yilda bi kez bile tatile gidemiyorum simdi adet oluncak zamanmiydi valla ayni ilde olsak ogretirdim ben sana

pasam sen doktoruna sor dukana basla bide kilo fazlasi oldugu icin cabuk vermis olabilir hatirlarsan sende ilk donem hizli gittin ama pek hayirli bisey degil bence sen beni dinle kalici diyetini yapmis olursun insallah dahada almazsin dikkat ederek:)

Kizlar biyiklarimi aldim tum islerim bitti canta kaldi onuda yarin hazirlarim ya biyik almak ne zor is hala hapsiriyorum nefret ediyorum ya 1saate yapilcak ismi hic dayanamiyorum orayi almaya

Kizlar bide yarin spor listemizi koyalim:) eklemek isteyen varsa yarina kadar yazabilirsiniz:) iyi geceler..:)

Kizlar biyiklarimi aldim tum islerim bitti canta kaldi onuda yarin hazirlarim ya biyik almak ne zor is hala hapsiriyorum nefret ediyorum ya 1saate yapilcak ismi hic dayanamiyorum orayi almaya

yavrum kuaföre git o halletsin kaç para işki eltim adetliymiş canım aslı varmıki şaştım benm diyetim 1600 kalori ben pazartesi denicem 1 hafta bakalım kaç gram vericem bugün epey yürüdünn evvle arabaının mesafesini toplasam yarım saatte var etti sana 2 saat yeterlimi ananecim bu spor

Kizlar bide yarin spor listemizi koyalim:) eklemek isteyen varsa yarina kadar yazabilirsiniz:) iyi geceler..:)

sali günü 1 saat bugün 2 saat
yarında kaç saat yrürüm bilemedim şimdi eşimle evden çıkıcem yürücem bebem yazarsın şimdilik 3 saat yürüdüm diger günleri saynmıyourm

canım içinde kalacağını git kestir bence,kökü bende dersin

afiyet olsun,kahvaltı için çok sakıncalı bir şey yememişsin,akşama kadar yanmıştır onlar

canım ben saçımı kestirsem kocam alışasıya kadar suratıma bakmaz boyatınca da öyle yapıyo :44: cins biraz e ben de onun yüzüme bakmamasına dayanamama pek

dün yediklerim:

sabah ve öğleni biliyonuz
akşam tavuk parçaları haşlanmış baharatlanmış bide bi tabak bulgur pilavı (5-6 yk etti) oruç tutucam ya bugün sahurda yemiyorum o yüzden akşam pilav yedimm

bugün de niyetliyim

benimkide cins üüzlme sen ben kuaföre gitsem aldırsam kaşları vs adam dikkat etmiyo bile aldırmasam hanıms aatler olsun diyobenimkide öle bir cins bende saçlarımı boyatıcaktımda korkuyorum ölüm korkusu sardı geçen haberlerde diyolardı kaç kişi öldü diye:18::18:bende bari saçlarıma kına yakıyım diyorum
kızlar sabah oldu kalkın rabbim bozmasın çok motive kalktım eşimle birazdan romantik bir kahvaltı yapıcezsonra onunla çıkıp yürüyüşüme gidicem eve gelincede ev iş vs giremem geç girersem bilinki paşanın işi bitmemişbu arada eltim kilo vermede beni geçer kesin daha azim hırs yapmam lazım beni geçmesin düm benle dalga geçti sen 8 ayda verdin 26 kiloyu dedi ben 1 haftada verdim 1 kiloyu dedi inanın sinirler üstüne atlayasım geldi birde kaynanamın yanında en samimi arkadaşının yanında ay ne canım yandı lafı soktu gene bana ben bu hatunu ne etcem şşatım kaldım he

kızlar kalkın mis gibi kahvaltınızı yapın hayde spora 7 takım hani birinci olucektik hatunlar yataktan kalkıcekte totolarını kaldrıcekler zor oluruz birincibu arada senarisçim gözümden kaçmadı degiş pirinç bilavı yemişin bir daha görmüyüm içinde şeker var onun ben 5 adet lahana dolması yedimde bulguru bol dedi annem oturdum sinirim içim içimi yedi inan 1.5 satt yürüdüm erisin diye hayde ben eşimle kahvaltı yapıcem sizde kalkın uleny deli kadire baglamayın beni yoksa çok kötü olur siizn içinkalkın uleynnnnnnnnnnn
buu arada demeyi unuttum günaydın canlarım benim canlarım kardeşlerim sizleri seviyorum

yok canım bulgur pilavı yedim ben pirinç pilavı yemem

arkadaşlar dünkü menü mü yazayımmm :)
Sabah:1 bardak kahve
Ara :Elma
öğlen :Tavuk sote(haşlama),salata,az bulgur pilavı...
Akşam: Domates,peynir,2 dilim ekmek
Gece : dondurma

Su:2.5 litre
spor:Yapamadım

gunaydın geeleceğin cıtırları :) bugun hiçe yakın az yicem yarın yola cıkarken bildirim yapıyım simdi artıdayım paşam yürüyüşe gitmiş ne güzel bede dışarı cıkcam hareket olur azcık:) paşam eltin senden yavas kilo vercek ben adım gbi eminim bundan o bi yılda o kiloyu versinde ben gorıyım.. salak sey kıskanc bence ondan yapıyo takma sen:)

sabah domatesle haslanmıs but yedim cavdarla yiyince bi tane yiyebildim oda bi tane yedi eşşek:) midem kazınıyo ama kızlar cok yiyince hemen genisledimi acaba midem

SLM KIZLAR
MISAFIRIM VARDI KAHVALTIYA YENI GITTILER

sımdıde kızım ıle babanesı tatıle gıdecekler onların bavuullarını hazırlıcam bı ara gelemem
ugrayabılırsem ugrarım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…