Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsin cnm

Közü nerede yapıyorsun cnm

Sabah aç karına yarım demet maydonoz bir sade soda yarım limon blendardan geçirip içiliyor kuzum ödem atmak için çok iyi bide akşam yemeğinden önce yapıyordum ben kimisi yatarken yapıyor ama leptini bozuyor diye ben akşam yemeğinden yarım saat önce içiyordum aç karina

Veliler istememiş zaten kuzum normalde okulun anlaşmalı olduğu servis şirketi var
Canım hepsi mi istememiş? Okulun anlaşmalı olmasına gerek yok ki, o güzergahdan geçen güvenilir bir servisle anlaşılır. 3-5 veli olun yeter. Bizde de 4 veli öyle yapmıştık, okulun servisi yok aynen ana okulunda.

Tek biz istemişiz canım müdür öyle dedi vekillerle konuşursunuz tekrar dedi ama isteyen çıkmaz diyor

kız ben gelmeyeli sen çöp mü oldun kaç kilosun şuan kaç kilo gitti

Tmm cnm sağol bu gece hazırlayayım bklm sabah da blenderden ezip dediğim gibi 2 gün yapayım

neslihan165 sen normal diyetine devam et, detoks vs için erken sana. Takılınca yaparsın öyle şeyleri, şimdi bozma düzenini

Anladım cnm tamamdır

Masallah hafiza da super ama o çooooook eskilerde kaldi,şimdi oyle kotu aliskanliklarim yokartik kimi doversin bilmem
Senden de bir tirsar gibi oldum eli sopali birine benziyorsun
Tanistigimiza memnun oldum
Yok caniiimmm ne sopasi
Ben dedimdi zaten hergaf yemez dedimdi

Yap yap anka, sana dalından meyve detoksu ayarlarız olmamı
Asıl yolda hurma detoksu yapsana mis gibi, ne yiyecem derdi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…