- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Veliler istememiş zaten kuzum normalde okulun anlaşmalı olduğu servis şirketi varCanım diğer veliler ile anlaşıp servis ayarlayın. Biz öyle yaptık. Yoksa mümkün değil onca yol kışın çocuklar ne yapacak yaşta yağmurda
Kolay gelsin cnmKızlar kızlar dün ve önceki gün kuşburnu marmelati ile uğraştım
Allah'ım ne kadar zahmetli
Ezip de kovaya boşaltırken de ikinkase kadar halıya döküldü
Bana göre kış hazırlıkları içerisinde zorluk olarak kuşburnu ve tarhana başı çeker.. Ama benim yavrular ikisini de çok seviyor
Neyse yaptım bitti şükür.
Bu akşam yine eşimin akrabasının düğünü var.
Cumartesi ye kadar bir daha yok.
O arada okul açılmadan koz patlıcan biber ve melemenimi annemlere gidip yapayım diyorum.
Ahahahha inanmıyorum denize girmeye mi gittin kışlık malzeme mi hazırlamayaİyiyim ballicorekim hemde cokkk
5 kilo biber yikadik ipe dizdik dun pazar gezdik bugunde 25 kilo domatesten kavanoz yapiyoz
Cok zevk aliyorum harika
Sabah aç karına yarım demet maydonoz bir sade soda yarım limon blendardan geçirip içiliyor kuzum ödem atmak için çok iyi bide akşam yemeğinden önce yapıyordum ben kimisi yatarken yapıyor ama leptini bozuyor diye ben akşam yemeğinden yarım saat önce içiyordum aç karinaYok değilim canım adamla kardeş gibi olduk zaten gokden zembille inmezse değilim canım
Yaa çok görmek istiyorum cnm ama aradaki regl olmama beni biraz bu hafta şişirdi sanki
Peki ben sence bu iki gün hurma yi yapayım mi ama 7 değil de 5 adet yesem mi ne yapsam
Ben de peynir zeytin yerim ama yoğurt yiyemem yutamambilemm
Canım buraya geldiğimde aynı sekildeydim beceremem veremem sanıyodum ams bi başladım ki kafama çok vurdular çok durttuler hepsi sağolsun tek tek uğraştılar şimdi başarıyorum takıma girdiğimden beri nerdeyse 13 14 kill verdim daha da en az 10 kilo daha vermem gerek bence çek bir bismillah başla cnm ilkhafta sonra motive oluyor insanbu arada ben de düğün sonrası alanlardanım sonra da devam etmiştim almaya ahhh ahhh
O tam nasıl yapılıyor cnm
Iyi olmuş cnm seneye de daha var belki yine paraları olmas
Oyy ben de biz yani 50 kilo biber 80 kilo domatesten salça yaptık ama bittim
günaydın cnm nasılsın
Canım hepsi mi istememiş? Okulun anlaşmalı olmasına gerek yok ki, o güzergahdan geçen güvenilir bir servisle anlaşılır. 3-5 veli olun yeter. Bizde de 4 veli öyle yapmıştık, okulun servisi yok aynen ana okulunda.Veliler istememiş zaten kuzum normalde okulun anlaşmalı olduğu servis şirketi var
Tek biz istemişiz canım müdür öyle dedi vekillerle konuşursunuz tekrar dedi ama isteyen çıkmaz diyorCanım hepsi mi istememiş? Okulun anlaşmalı olmasına gerek yok ki, o güzergahdan geçen güvenilir bir servisle anlaşılır. 3-5 veli olun yeter. Bizde de 4 veli öyle yapmıştık, okulun servisi yok aynen ana okulunda.
Bence çıkar isteyen, dur bakalım. Keşke araban olsa ne rahat olur sanaTek biz istemişiz canım müdür öyle dedi vekillerle konuşursunuz tekrar dedi ama isteyen çıkmaz diyor
Yok değilim canım adamla kardeş gibi olduk zaten gokden zembille inmezse değilim canım
Yaa çok görmek istiyorum cnm ama aradaki regl olmama beni biraz bu hafta şişirdi sanki
Peki ben sence bu iki gün hurma yi yapayım mi ama 7 değil de 5 adet yesem mi ne yapsam
Ben de peynir zeytin yerim ama yoğurt yiyemem yutamambilemm
Canım buraya geldiğimde aynı sekildeydim beceremem veremem sanıyodum ams bi başladım ki kafama çok vurdular çok durttuler hepsi sağolsun tek tek uğraştılar şimdi başarıyorum takıma girdiğimden beri nerdeyse 13 14 kill verdim daha da en az 10 kilo daha vermem gerek bence çek bir bismillah başla cnm ilkhafta sonra motive oluyor insanbu arada ben de düğün sonrası alanlardanım sonra da devam etmiştim almaya ahhh ahhh
O tam nasıl yapılıyor cnm
Iyi olmuş cnm seneye de daha var belki yine paraları olmas
Oyy ben de biz yani 50 kilo biber 80 kilo domatesten salça yaptık ama bittim
günaydın cnm nasılsın
Sabah aç karına yarım demet maydonoz bir sade soda yarım limon blendardan geçirip içiliyor kuzum ödem atmak için çok iyi bide akşam yemeğinden önce yapıyordum ben kimisi yatarken yapıyor ama leptini bozuyor diye ben akşam yemeğinden yarım saat önce içiyordum aç karina
neslihan165 sen normal diyetine devam et, detoks vs için erken sana. Takılınca yaparsın öyle şeyleri, şimdi bozma düzenini
Sen beni kaç hatırlıyorsun bakım cnmmkız ben gelmeyeli sen çöp mü oldun kaç kilosun şuan kaç kilo gitti
Sen beni kaç hatırlıyorsun bakım cnmm
Gruba geldigimde mart sonunda lidte dişi iken 95 ile geldim listeye temmuz sonunda 90 civarı ile girdim sonuç olarak bu sabah 81.5 geldim cnm toplam da giden benim için çok iyihiç hatırlamıyorum ki 13-14 iyi vemrişin
maşallah sana vallaGruba geldigimde mart sonunda lidte dişi iken 95 ile geldim listeye temmuz sonunda 90 civarı ile girdim sonuç olarak bu sabah 81.5 geldim cnm toplam da giden benim için çok iyi
Aynen kuzum rahat olurdu bekleyeceğiz bakalım okul açılınca belki fikir değiştiren olur kısa dogrdogruBence çıkar isteyen, dur bakalım. Keşke araban olsa ne rahat olur sana
Yok caniiimmm ne sopasiMasallah hafiza da super ama o çooooook eskilerde kaldi,şimdi oyle kotu aliskanliklarim yokartik kimi doversin bilmem
Senden de bir tirsar gibi oldumeli sopali birine benziyorsun
Tanistigimiza memnun oldum
Yap yap anka, sana dalından meyve detoksu ayarlarız olmamıBende istiyom o seylerden yapmakya detoks metoks ama ben simdi yine il disina cikiyom bugun gun boyu yol geciyo zaten spor yapamam cocuklarla bogusmaktan hal kalmadi kizmayin bana bu haftada gecsin esimin izni bi bitsin eve donim toparlancam insaallah he salmiyom dikkat.edicem yine donuncede o hurma detoksundan bende yapabilimmi
Su içtin mi? Odemini at seveyimzaten sevmeyin beni hep sopa hep sopaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?