Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkürler canım evet yapabilirim diyorum sonra göbeğim batıyor 64 kiloydunn kızım sen varya adam olmazsın diyorumm kendime kızıyorum bir de yeni evliyim bu kadar kilo almak beni mutsuz ediyor

Hem o kadar artiyla geleceksin hem Fatiha okuyacağız hayal kurma direk üstüne toprak atarız
Waaaaayyyyyyttttttttttt dune göre artidayim ben reglden mi kii dun sabah oldum regl bugün dahada sisim sanki .ki dun doğru düzgün bisey de yemedik dun detoks gibiydi menum napiyimmm

teşekkürler canım evet yapabilirim diyorum sonra göbeğim batıyor 64 kiloydunn kızım sen varya adam olmazsın diyorumm kendime kızıyorum bir de yeni evliyim bu kadar kilo almak beni mutsuz ediyor
Mimu hayatın değişti yeni biri ile yeni bir eve tasindin yeni bir hayata başladın bunların hepsi psikojik bir değişim yeni sorumluluklar birbirini tanıma çabaları eee gezme tozma yemekler....
Hepsi bitti gitti geride kaldı başladın gidecek o göbek zaman ver kendine biraz sabır biraz inanç hepsi bu

Waaaaayyyyyyttttttttttt dune göre artidayim ben reglden mi kii dun sabah oldum regl bugün dahada sisim sanki .ki dun doğru düzgün bisey de yemedik dun detoks gibiydi menum napiyimmm
Kuzum regl den olabilir soda maydonoz limon kürü yap sabah akşam ödemi indirir

desteğin için çok teşekkürler canım evet ben zaten ne zaman iş değiştirsem kilo alırım şimdi hem iş hem hayatımı depiştirdim. rahatlık da battı tabii ama inşallah düzenli bir şekilde vereceğim

Benimki de öyle ben çare bulamadım o yüzden daha çocuk istemiyorum, kucağıma artık bebek alamıyorum ruhum sıkışıyor hele ağlıyorsa afakanlar basıyor. 4 çocuk diyen ben ne hale geldim
Sanırım bende o durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…