Mimu seni fazla tanımıyorum ama bu depresyon neden başladın çare aramaya bu demek oluyor çözüm bulacaksın buldunda diyet gidecek kendine zaman tanı unutma alırken bir günde almadın verirken de bir gün de veremeyeceksin
Diyete başlamak bitirmek kadar önemli
Vazgeçme pes etme olacak basladigin işi yarım bırakma gerisi gelecek
1 kere yaptın bir daha yaparsin
1 kere basardin bir daha neden basaramayasin
Waaaaayyyyyyttttttttttt dune göre artidayim ben reglden mi kii dun sabah oldum regl bugün dahada sisim sanki .ki dun doğru düzgün bisey de yemedik dun detoks gibiydi menum napiyimmmHem o kadar artiyla geleceksin hem Fatiha okuyacağız hayal kurma direk üstüne toprak atarız
Mimu hayatın değişti yeni biri ile yeni bir eve tasindin yeni bir hayata başladın bunların hepsi psikojik bir değişim yeni sorumluluklar birbirini tanıma çabaları eee gezme tozma yemekler....teşekkürler canım evet yapabilirim diyorum sonra göbeğim batıyor 64 kiloydunn kızım sen varya adam olmazsın diyorumm kendime kızıyorum bir de yeni evliyim bu kadar kilo almak beni mutsuz ediyor
Kuzum regl den olabilir soda maydonoz limon kürü yap sabah akşam ödemi indirirWaaaaayyyyyyttttttttttt dune göre artidayim ben reglden mi kii dun sabah oldum regl bugün dahada sisim sanki .ki dun doğru düzgün bisey de yemedik dun detoks gibiydi menum napiyimmm
Bugüne neyle başladıysanız bence devam et yarın yoğurt ile yaparsinkız bi deyin hele yiyom bak.sabah sütle yemiştim hurmayı,şimdi yoğurtla yesem olar mı
ay iyi ki yememişim sağol wayt kaptanımBugüne neyle başladıysanız bence devam et yarın yoğurt ile yaparsin
Olur canım zaten yoğurt daha iyiefoş bu öğünde yoğurtla yesem olar mı
Kp gelmek istemedi gelmediler ama esim üzüldü seneye gelelim diyo kacisim yokbegum75 canım senin tatil nasıl geçiyor kv kp geldimi sizle
Tamam waytimm sagolasinKuzum regl den olabilir soda maydonoz limon kürü yap sabah akşam ödemi indirir
Herkeste bi telas Allah kolaylık versinİyiyim kuzum oğlumun okul işleriyle bogusuyorum başladı okul maratonu
Kp anlayışlı davranmış :)Kp gelmek istemedi gelmediler ama esim üzüldü seneye gelelim diyo kacisim yok
İyiyim ballicorekim hemde cokkkBallı çörekim nasılsın
Anlayistan değil parasizliktanKp anlayışlı davranmış :)
Mimu hayatın değişti yeni biri ile yeni bir eve tasindin yeni bir hayata başladın bunların hepsi psikojik bir değişim yeni sorumluluklar birbirini tanıma çabaları eee gezme tozma yemekler....
Hepsi bitti gitti geride kaldı başladın gidecek o göbek zaman ver kendine biraz sabır biraz inanç hepsi bu
Ayy begümAnlayistan değil parasizliktan
ama ama amamamamamamamamaOlur canım zaten yoğurt daha iyi
Sanırım bende o durumdayımBenimki de öyle ben çare bulamadım o yüzden daha çocuk istemiyorum, kucağıma artık bebek alamıyorumruhum sıkışıyor hele ağlıyorsa afakanlar basıyor. 4 çocuk diyen ben ne hale geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?