70 i geçmeden git gel emiKaptanım ben memlekete gidiyorum abimin düğünü var 2 hafta izin istiyorum
Yine uğramaya calisirm vakit buldukça inşaAllah
malipina
Yok değilim canım adamla kardeş gibi olduk zaten gokden zembille inmezse değilim canım
Yaa çok görmek istiyorum cnm ama aradaki regl olmama beni biraz bu hafta şişirdi sanki
Peki ben sence bu iki gün hurma yi yapayım mi ama 7 değil de 5 adet yesem mi ne yapsam
Ben de peynir zeytin yerim ama yoğurt yiyemem yutamambilemm
Canım buraya geldiğimde aynı sekildeydim beceremem veremem sanıyodum ams bi başladım ki kafama çok vurdular çok durttuler hepsi sağolsun tek tek uğraştılar şimdi başarıyorum takıma girdiğimden beri nerdeyse 13 14 kill verdim daha da en az 10 kilo daha vermem gerek bence çek bir bismillah başla cnm ilkhafta sonra motive oluyor insanbu arada ben de düğün sonrası alanlardanım sonra da devam etmiştim almaya ahhh ahhh
O tam nasıl yapılıyor cnm
Iyi olmuş cnm seneye de daha var belki yine paraları olmas
Oyy ben de biz yani 50 kilo biber 80 kilo domatesten salça yaptık ama bittim
günaydın cnm nasılsın
Aslında ben de zenginim 1+1 de yaşamak sadece keyif içinay valla sinirden gülüyorum artık kuzu baksana takıma tencere dibin kara seninki benden kara muhabbeti insanlar hem bencil hem de düşüncesiz bak biz araba alıcam herkesin arabası var biz de şirket arabası ben sevmem emanet araba araba alıcam diyorum kv ne gereği var siz de lüküssss lüküüüsss yaşıyorsunuz diyor halbuki biz 2 yıldır tatil bile yapmadık ilk tatilimiz ama göze görünüyor ne yapsak varsın olsun
Zenginiiiizzzz biz Zenginiiiizzzz geri kalan herkes fakiiirrr yaşasın zenginliikkkk
En sonunda kız kafayı yedi dersiniz
maşallah 13 14 harika bende o kadar versem çok daha mutlu bir insan olacakmışım gibi geliyor ne kadar sürede verdin spor yapıyor musun?
maşallah 13 14 harika bende o kadar versem çok daha mutlu bir insan olacakmışım gibi geliyor ne kadar sürede verdin spor yapıyor musun?
Gruba geldigimde mart sonunda lidte dişi iken 95 ile geldim listeye temmuz sonunda 90 civarı ile girdim sonuç olarak bu sabah 81.5 geldim cnm toplam da giden benim için çok iyi
Tamam canım çok hırslandım seneye buraya eksi yirmi gelmek istiyorumTabisi cumadan itibaren sporlarını alalım canım yaz bakalım
Ne demek pas bu hafta listede yok musun
Tamam kuzum tekrar girmek istediğin zaman yazarsın olur mu
Geçmişim çok poh içerikliydi nerden bildinkemal sunal tımarhaneden kaçıp kaymakam oluyodusenin geçmişine referans var mı burda,b.k yoluna gitmeyelim
Temizliği kolay olsun diye 1+1deyiz biz yoksa şatoda oturacak paramız var şükür de mi fitimAslında ben de zenginim 1+1 de yaşamak sadece keyif için
Yaa hepsinden yarim yarim yemistim amayaYap yap anka, sana dalından meyve detoksu ayarlarız olmamı
Asıl yolda hurma detoksu yapsana mis gibi, ne yiyecem derdi olmaz
Geleceksin canım ya sen buradan kopma elbet hedefine ulaşacaksınTamam canım çok hırslandım seneye buraya eksi yirmi gelmek istiyorumherkes fidan gibi
eveeettttHerkes bi kilo verdi mi
Vermeyeni hortumla dövcem ona göre
Enee ballı çörek de gelmiiş
Geçmişe çok dalma anı yakala ablaAnaaa gordun mü benicok tatlisiniz,sizin ozellikle senin yazdiklarini okuyup guluyorum. Ve de cok hizlisiniz yetisemiyorum
aaaa geçmiş olsunElim kolum titriyor açta değilim galiba herhalde sanırsam böyle acayip bı baş dönmesi yaşıyorum hayırdır inşallah diyeyim 3 hurma 1 çay bardağı süt içtim hala geçmedi ne etsem acaba
Oyle yapiyim ya,yoksa zorGeçmişe çok dalma anı yakala abla
Hangisine evet bi kiloya mı hortuma mıeveeetttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?