Canım ya verirsin gerçekten sakin ol. En iyisi hemen bir liste belirle ve ona uy sen. Bocalaman giderdesteğin için çok teşekkürler canım evet ben zaten ne zaman iş değiştirsem kilo alırım şimdi hem iş hem hayatımı depiştirdim. rahatlık da battı tabii ama inşallah düzenli bir şekilde vereceğim
Geçti artık yemişsinama ama amamamamamamamama
resmen kazık yedimhurmalarımı öpe koklaya yiyeyim bari
Ya acaba biz de yaşlanınca öyle mi olucaz yaaaa bakıyorum hemen hemen hepsi aynı
Boşver canım gücün yetiyorsa kendi kendine yeten daha iyisi sana lafları sözleri olmaz onlar da ne halleri varsa görsünler
HAMİŞ değilsin dimi kuzuuu
Dosdoğru olmak lazım bebeim en güzeli bu değil mi zaten sevsen söylersin sövsem söylersin seninle olan insanlar da en azından arkamdan ne iş çeviriyor die düşünmezler. Ben arkadaşlarımın bazılarına direk Döt derim aha kesin özgeye bişey yaptık derler düşün
ilk defa kendimi bu kadar şiş şişko göbekli yağlı hissediyorummmdepresyona girdim resmen
İyiyim kuzum oğlumun okul işleriyle bogusuyorum başladı okul maratonu
İyiyim ballicorekim hemde cokkk
5 kilo biber yikadik ipe dizdik dun pazar gezdik bugunde 25 kilo domatesten kavanoz yapiyoz
Cok zevk aliyorum harika
Banuu alintida farkettin mi ozge fakiri de bonus fakiri gibi kendi renginde kaliyoahahaha elasis ya
kuruyemişçi lerdede güzel oluyor cnm 10 tl 25 adet almıştım ben bir kez
ay yok ya benim annem hiç öyle degildir
bunalrın huyu bu
bende bende bende
ay benimkilerd ebus ene 5. sınıf kıyafet yeni bir düzen ay nasıl olacak bilmiyorum
kız begüm bu nasıl tatil
Miuuuuuu bal kaymakBen öyle mi oldum mali
Beni eskiden tanırlar @kaRamMelltevafuk55
@Ausencia @Gulbe seker daha sayam mı?
Bak @hepfit de sensin şişkodan tanır uzaktan okurmul
Kaptan olunca değştim mi ? Değişiliniyor mı ya kaptan olunca
Yeni kuzum artık ana okuluna gidecek kreş bittiHerkeste bi telas Allah kolaylık versin
Yeni okul mu eskisine mi devam edicek
Ayvalil civarinda yi eflalAyy begümneyse ya bu sene kurtuldun ya seneye dur bakalım neler olur o vakte kadar. Tatilin tadını çıkar, nereye gittiniz
Anne yaninda tatil biyle oluyokız begüm bu nasıl tatil
Allah yardımcın olsun evin içinde rrrrrrrr diye gezersiniz artıkYeni kuzum artık ana okuluna gidecek kreş bitti
Seneye 1 sınıfa başlıyor
Hayirli olsun waytYeni kuzum artık ana okuluna gidecek kreş bitti
Seneye 1 sınıfa başlıyor
Kuzum tam.aksi bana çok zor olacak çünkü anasınıfı servisi yok okul 30 dk mesafe de götür geri gel evde uğraş geri git geri gel bittiğim resmidir kışın ne yapacağım ufaklığı oda muamma kafam allak bullak oldu iyiceHayirli olsun wayt
Cocuklar okula gidince rahat oluyo
Kuzum tam.aksi bana çok zor olacak çünkü anasınıfı servisi yok okul 30 dk mesafe de götür geri gel evde uğraş geri git geri gel bittiğim resmidir kışın ne yapacağım ufaklığı oda muamma kafam allak bullak oldu iyice
En yakını kuzum bu yani nasıl olur bilmiyorum bir hafta erken baslacaklar 10 nunda 2 saat hadi 2 saat beklerim gelgit yapmam ama sonrası çok sıkıntı olacak kızım olmasa yine bir şekilde gider gelirim ama kışın kızım üşür eşim işte olacak servis yok bilmiyorum şuan çok karıştı kafamyakında yokmuydu cnm
zor olur gibi
Canım diğer veliler ile anlaşıp servis ayarlayın. Biz öyle yaptık. Yoksa mümkün değil onca yol kışın çocuklar ne yapacak yaşta yağmurdaKuzum tam.aksi bana çok zor olacak çünkü anasınıfı servisi yok okul 30 dk mesafe de götür geri gel evde uğraş geri git geri gel bittiğim resmidir kışın ne yapacağım ufaklığı oda muamma kafam allak bullak oldu iyice
Ya acaba biz de yaşlanınca öyle mi olucaz yaaaa bakıyorum hemen hemen hepsi aynı
Boşver canım gücün yetiyorsa kendi kendine yeten daha iyisi sana lafları sözleri olmaz onlar da ne halleri varsa görsünler
HAMİŞ değilsin dimi kuzuuu
Dosdoğru olmak lazım bebeim en güzeli bu değil mi zaten sevsen söylersin sövsem söylersin seninle olan insanlar da en azından arkamdan ne iş çeviriyor die düşünmezler. Ben arkadaşlarımın bazılarına direk Döt derim aha kesin özgeye bişey yaptık derler düşün
Bence de alma almamak için mesela cuma artık şu 7 leri gör demi bence görürsün
Ohhh ne güzel ben zorla yiyorum alışmaya çalışıyorum 1 yıldır evde yoğurt zeytin peynir bitse farketmem o derece ama eşim ve oğlum yoğurdu zeytine peynire hastalar
Hem o kadar artiyla geleceksin hem Fatiha okuyacağız hayal kurma direk üstüne toprak atarız
teşekkürler canım evet yapabilirim diyorum sonra göbeğim batıyor 64 kiloydunn kızım sen varya adam olmazsın diyorumm kendime kızıyorum bir de yeni evliyim bu kadar kilo almak beni mutsuz ediyor
Kuzum regl den olabilir soda maydonoz limon kürü yap sabah akşam ödemi indirir
Kp gelmek istemedi gelmediler ama esim üzüldü seneye gelelim diyo kacisim yok
İyiyim ballicorekim hemde cokkk
5 kilo biber yikadik ipe dizdik dun pazar gezdik bugunde 25 kilo domatesten kavanoz yapiyoz
Cok zevk aliyorum harika
günaydın cnm nasılsınGünaydın desem hala geçerliliği var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?